hirdetés

Hírek

50% kedvezmény Windows 10-re és Office-ra
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows

50% kedvezmény Windows 10-re és Office-ra

Vissza a suliba akció!

írta: Atika2020.07.21.

A Keysworlds.com most egy speciális Vissza a suliba promócióval jelentkezik, amely során 50%-kal olcsóbban szerezhetitek be a Microsoft Office programcsomagot, de közben minden egyéb szoftverre 38% kedvezményt adnak.

Xiaomi kütyük a DHGate-től
DHGatekütyükXiaomi

Xiaomi kütyük a DHGate-től

Xiaomi cuccok, bomba jó áron

írta: hajas2020.07.17.

Összegyűjtöttem néhány remek Xiaomi cuccot a DHGate kínálatából. A válogatásban találtok tv boxot, okoskarkötőt, ventilátort és autós kamerát. Mindegyik termék Európából érkezik, így pár nap alatt, áfa- és vámmentesen szerezhetitek meg őket.

Érdemes a Gearbesten vásárolni?
bdf tabletGearbestTicwatch proXiaomi G1

Érdemes a Gearbesten vásárolni?

írta: SonkaMod2020.07.17.

Mostanában az összes webshopra – még Alira is – elég sokat panaszkodnak a vásárlók, ami természetesen a járványnak köszönhető. A minap heves vitába keveredtem az egyik kedves ismerősömmel, aki váltig állította, hogy a Gearbest hatalmasat esett minőségben az utóbbi egy évben. Ő ezt állította, én pedig a saját álláspontomat védtem, hogy bár valóban átalakuláson megy keresztül a cég, de még mindig lehet jó deal-eket találni. A vita során természetesen nem tudtuk meggyőzni egymást, de elfogadtam a kihívást, és kerestem neki pár jó ajánlatot. És ha már ennyit dolgoztam vele, így megosztom a Nagyérdeművel is, hogy ne vesszen kárba.

Itt vannak a Cafago újdonságai
CafagokütyükNokiaXiaomi

Itt vannak a Cafago újdonságai

Kütyüválogatás

írta: hajas2020.07.16.

Megérkeztek a Cafago legújabb ajánlatai. A válogatásban találtok levegőhűtőt, okostávirányítót, lázmérőt, felmosót és nyomógombos telefont is. A termékek az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesek.

Geekbuying kütyüválogatás
BlackviewGeekbuyingTronsmart

Geekbuying kütyüválogatás

Újdonság érkezett

írta: hajas2020.07.15.

Elhoztam nektek a Geekbuying legújabb ajánlatait. A cikkben találtok elektromos rollert, okosórát, mini fertőtlenítő robotot, és egy új Tronsmart fülhallgatót is. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentes.

Hogyan válasszatok kínai cipőméretet?
Aliexpresscipőe-cipőLi-Ning

Hogyan válasszatok kínai cipőméretet?

Két egyforma cipő, különböző méretben

írta: Don Kartács2020.07.14.

Sokszor kérdezitek, hogyan kell a megfelelő cipőméretet kiválasztani, ha Kínából rendeltek lábbelit. Így beszereztem négy pár Li-Ning cipőt, kettőt ugyanabból a típusból, és kipróbáltam, hogy mennyire térnek el egymástól. Természetesen mindegyik az Aliról érkezett, meglehetősen alacsony áron, vámhatár alatt.

Rollervásár a Geekbuyingnál
elektromos rollerGeekbuyingKugooMegawheel

Rollervásár a Geekbuyingnál

Lejtmenetben az árak

írta: hajas2020.07.13.

Hoztam nektek öt, igen népszerű rollert a Geekbuying kínálatából, ráadásul szereztem hozzájuk kuponokat is, hogy még olcsóbban meg tudjátok rendelni a kiszemelt elektromos járgányt. Mindegyik termék Európából érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Újabb töltőállomást dobott piacra a Blitzwolf
BanggoodBlitzWolfBW-S15töltő

Újabb töltőállomást dobott piacra a Blitzwolf

75 watt nyers erő

írta: SonkaMod2020.07.13.

Már megannyi töltővel rendelkezik a nagynevű kínai cég, de ilyen töltőállomásuk még éppenséggel nem volt. Egy igazi mindenes lett a Blitzwolf BW-S16, ami szinte minden eszközünket kiszolgálja energiával, ráadásul igencsak gyorsan. Mivel teljesen új a termék, így még előrendelési akcióban van, ami azt jelenti, hogy most 8500 forintba kerül, de ez fel fog majd menni egészen 12 500 forintig, tehát most érdemes lecsapni rá.

Új áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate
DHGateDreameRedmiXiaomi

Új áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate

Egy megbízhatóbb módszer váltja fel a régi SF eParcelt

írta: hajas2020.07.10.

Új, megbízhatóbb áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate, Europe Priorty Line néven. Az így rendelt csomagok a piactér állítása szerint sokkal nagyobb valószínűséggel fognak ténylegesen importköltségek nélkül megérkezni, mint a korábbi módszerrel. Hoztam is tőlük kütyüket - és szereztem hozzájuk extra kuponokat is -, hogy kipróbálhassátok az új szállítást. Ma vezeték nélküli porszívót, okosmérleget, okostelefont és TWS fülhallgatót találtok a válogatásban. Mindegyik termék a szállítási mód vagy pedig az árazás miatt áfamentes.

Férfi szépségápolás a Xiaomival
BanggoodborotvaEnchenMSNXiaomi

Férfi szépségápolás a Xiaomival

Mire van szüksége egy férfinak?

írta: SonkaMod2020.07.10.

Lehetne hangzatos szólamokat írni, hogy nekünk, férfiaknak is szükségünk van a szépségápolásra, és létrehozhatnánk egy mozgalmat is arra, hogy mi is szeretnénk annyi időt tölteni a fürdőszobában, mint a nők. Igen, lehetne ilyenekkel bohóckodni, de az az igazság, hogy a férfiak sokkal kevésbé igényelnek ilyesmit, és általában kevésbé is szeretnek vele foglalkozni. Persze nem arra gondolok, hogy a pasik koszosan, büdösen teljesednek ki igazán, de egy igényes férfinak is elég fele annyi idő a fürdőszobában, mint a párjának. Ennek megfelelően a felszerelésünk is szegényesebb, de a borotva az mindenkinél alap.

hirdetés