hirdetés

Hírek

Áfástul is harmadáron rendelhető a JBL TWS fülese
áfaAliexpressfülhallgatóJBLTWS fülhallgató

Áfástul is harmadáron rendelhető a JBL TWS fülese

Minden költséget beleszámolva sem lesz drága

írta: SonkaMod2021.07.02.

A Facebook csoportunk és oldalunk is azzal van tele, hogy tegnap bevezetésre került az új áfatörvény. Most kell pár hét, hogy pontosan lássuk, hogy hogyan fog működni a dolog, de egy biztos, a Kínából rendelés nem fog eltűnni, mert egész egyszerűen rengeteg termék még így is olcsóbb onnan, illetve itthon nem is kapható. Az elsőre hoztunk most egy remek példát, amiben megmutatjuk, hogy hiába pakolja rá az Aliexpress automatikusan az áfát a rendelésünkre, még így is sokkal olcsóbban lehet megvásárolni a JBL Tune 225TWS fülhallgatót.

EU raktáras porszívó vásár a Geekbuyingon
360DreameEU raktárGeekbuyingrobotporszívóvezeték nélküli porszívó

EU raktáras porszívó vásár a Geekbuyingon

Takarításra fel!

írta: hajas2021.06.30.

Takarítani sajnos még a nyári nagy melegben is kell, de szerencsére a kínai gyártók egy rakás jó minőségű és olcsó készüléket dobtak már piacra, melyek megkönnyítik a munkát. Ebben a cikkben egy rakás robotporszívót és egy állóporszívót hoztam nektek a Geekbuyintól. Mindegyik készülék EU raktárból, áfa- és vámköltségek nélkül rendelhető, így nem kell aggódnotok a holnaptól életbe lépő új vámtörvény miatt.

Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás
3D nyomtatóCafagoHajvágógépstúdió világításvideójáték

Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás

Bombajó árak

írta: hajas2021.06.30.

A Cafago idén is bombajó ajánlatokkal kezdte a nyarat, és szerencsére a júniust is kedvezményes kütyükkel zárják. A legfrissebb válogatásban találtok 3D nyomtatót, stúdió világítást, retro kézi játékkonzolt és egy hajvágógépet is.

Wear OS-es okosóra bőven 100 dollár alatt
AliexpressmobvoiOkosóraTicwatch S2

Wear OS-es okosóra bőven 100 dollár alatt

Sokféle app fut rajta

írta: SonkaMod2021.06.29.

A Ticwatch egy egész arzenálnyi okosórával rendelkezik, amiből a legtöbb modell a Google féle Wear OS-t használja, ami az Androidnak egy órára elkészített verziója. Bár ez a szoftver jelentősen le van butítva, így is nagyon jól testreszabható rendszer, egy csomó letölthető alkalmazással. Általában nem is olcsók ezek az órák, de a Ticwatch S2 most igencsak jó áron megvásárolható.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2021.06.29.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Nem kispályás az Anker boomboxa
AliexpressAnkerBluetooth hangszóróboomboomboxsoundcore

Nem kispályás az Anker boomboxa

A szegény ember JBL-je

írta: SonkaMod2021.06.24.

Az év elején került forgalomba az Anker Soundcore Motion Boom, ami a régi Boomboxok leváltására, valamint a JBL vetélytársának érkezett. Az Ankertől elvárható a remek minőség és a jó árazás, ez pedig a Motion Boom esetében is adott. A hangszóró egy igazi particsináló, ezzel már lehet házibulit tartani, de visszafogottabb felhasználásra is ajánlott. Szállíthatónak éppenséggel szállítható, de azért ez már nem a zsebhangszóró méret. Az Aliexpress Summer Sale-en nagyon jó áron lehet behúzni, ráadásul EU raktárból.

Rengeteg újdonságot tartogat a Huawei FreeLace Pro fülhallgató
AliexpressBluetooth fülhallgatófreelace proHuaweizajszűrés

Rengeteg újdonságot tartogat a Huawei FreeLace Pro fülhallgató

Az itthoni ár feléért

írta: SonkaMod2021.06.23.

Egy olyan Huawei kütyüt szerezhetünk be az Aliexpressről, ami itthon majdnem kétszer annyiba kerül. Ez a Huawei FreeLace Pro Bluetooth fülhallgató, mely többféle zajszűréssel, gyorstöltéssel és rendkívül hasznos funkciókkal rendelkezik. Mindenképp érdemes most az Aliexpress Summer Sale-en megvásárolni, hiszen nagyon olcsón juthatunk hozzá EU raktárból.

Utolsó esély, hogy lecsapjatok a Geekbuying szülinapi dealekre
GeekbuyingGeekbuying 9. szülinapvideójáték

Utolsó esély, hogy lecsapjatok a Geekbuying szülinapi dealekre

Játékra fel!

írta: hajas2021.06.23.

Hamarosan véget ér a Geekbuying 9. szülinapi bulija, de ha eddig még nem volt alkalmatok vásárolni, akkor még maradt egy kis időtök. Egy rakás kézikonzolt hoztam ma nektek, de egy nyereményjátékban is részt vehettek, mellyel akár egy robotporszívót is nyerhettek.

Itt a Realme első robotporszívója
AliexpressRealmerobotporszívó

Itt a Realme első robotporszívója

Erős felütéssel kezd a feltörekvő kínai gyártó

írta: Atika2021.06.22.

A Realme márkát eddig a telefonjairól ismerhettük, azonban most előrukkoltak egy robotporszívóval, ami első ránézésre egy komoly konkurencia lehet a nagyobb gyártók számára is. Nemcsak porszívózni, de felmosni is képes, 38 különböző szenzorral rendelkezik, köztük LIDAR-ral is, ráadásul az okosotthonunkba is integrálható, ugyanis Google Assistant és Alexa kompatibilis.

SwitchBot mozgás- és ajtónyitó szenzorok
automatizálásokosotthonSwitchbot

SwitchBot mozgás- és ajtónyitó szenzorok

Egyszerű és olcsó fejlesztések okosotthonokhoz

írta: Don Kartács2021.06.22.

A SwitchBotról írtunk már korábban a zseniális függönymozgató robotjuk kapcsán. Most tovább bővítik az otthoni automatizálásra szánt kütyüik repertoárját egy ajtónyitás- és egy mozgásérzékelő szenzorral. Ezek ma már filléres tételek, de jelentősen növelhetik a lakásotok biztonságát, és persze mindenféle egyéb automatizálásra is lehetőséget adnak. Ráadásul képesek távoli riasztásokat is leadni, amelyek megjelennek a telefonotok értesítési sávjában, így mindig értesültök arról, ha valamilyen galiba történi az ingatlanotok körül.

hirdetés