hirdetés

Hírek

Újabb kütyüválogatás a Cafago jóvoltából
atomstackbostoCafagocrealitytv boxYeelight

Újabb kütyüválogatás a Cafago jóvoltából

Lézergravírozótól a tv boxig

írta: Atika2021.09.15.

A Cafago az ősz hátralévő részében sem áll meg. Újabb öt akciós terméket mutatunk be, amelyek mind alacsony áron szerezhetők be. Van itt lézergravírozó, 3D nyomtató, Yeelight lámpa, TV box és egy grafikus tablet is. Az összes terméket ingyenesen, Németországból küldik, és az extra költségek miatt sem kell aggódni.

Rekord alacsony áron kapható a Viomi SE és az A9
Geekbuyingrobotporszívóvezeték nélküli porszívóViomiXiaomi

Rekord alacsony áron kapható a Viomi SE és az A9

Kihagyhatatlan ajánlat

írta: hajas2021.09.14.

A Viomi termékeibe hamar bele tud szeretni az ember, hiszen kiváló minőségük ellenére olcsón be lehet őket szerezni. Most pedig rekord alacsony áron kapható az A9 és az SE a Geekbuyingon, így vétek lenne kihagyni a megvásárlásukat. Mindkét készüléket EU raktárból, ingyenes szállítással tudjátok behúzni.

Tronsmart vásár a Geekbuyingon
fülhallgatóGeekbuyingHangszóróTronsmart

Tronsmart vásár a Geekbuyingon

Kuponokkal megspékelve

írta: hajas2021.09.10.

A már 8 éves Tronsmart idén több új hangszórót és fülhallgatót mutatott be, egyik újdonságuk például a Force Pro, ami nemrég került be a Geekbuying kínálatába. Most egy rakás Tronsmart füleshez és hangszóróhoz sikerült kupont szereznem, melyeket összegyűjtöttem nektek, hogy minél olcsóbban tudjátok őket megvásárolni.

Akciós mini PC-k a Banggood szülinapján
BanggoodBmaxgmk nucboxmini PCMinisforumNvisen

Akciós mini PC-k a Banggood szülinapján

Kicsiktől az erősekig

írta: SonkaMod2021.09.09.

A Banggood születésnapi akcióinak a véghajrájába értünk, még ezen a héten tolják a jobbnál jobb ajánlatokat és kuponokat. Természetesen a mini PC-s termékvonalból is vannak igen kecsegtető ajánlatok, így összeszedtük azokat a gépeket, amik most a legjobb ár/érték aránnyal bírnak. Van a válogatásban igazi miniatűr gép, és nagyon komoly hardverrel felszerelt erőmű is.

A fülhallgató, amivel bárhol tudtok normálisan telefonálni
ANCelevocIndiegogoTWS fülhallgató

A fülhallgató, amivel bárhol tudtok normálisan telefonálni

Az Elevoc Clear hihetetlen technológiát használ

írta: Atika2021.09.09.

Az Indiegogón megjelent Clear fantázianevet viselő Elevoc fülhallgató óriási menetelésbe kezdett, ugyanis már az első nap több, mint 40 000 dollárt szedett össze. A népszerűsége egyáltalán nem a hype-ból fakad, már többen le tudták tesztelni a terméket, és mindenki meglepődött a képességein. A super early bird szinten már kifogyóban a készlet, de a 20 500 forintos early bird áron még bárki megrendelheti ezt az újdonságot.

Extrém légtisztítóvásár fut limitált ideig a Banggoodon
Air PurifierBanggoodBlitzWolfJimmylégtisztítóXiaomi

Extrém légtisztítóvásár fut limitált ideig a Banggoodon

Soha nem látott alacsony árak!

írta: SonkaMod2021.09.08.

A Banggood elkezdte a születésnapi akciójuk véghajráját, és rengeteg kupont szabadított ránk. Megpróbáljuk ezek közül a legjobbakat feltenni a Facebook oldalunkra, de olyan sok van, hogy az összeset biztos nem fogjuk tudni. A légtisztítós részleget viszont muszáj összegyűjtve közzétennünk mert remek ajánlatok vannak benne. Apró pénzért vásárolhatunk alap Xiaomi gépet, nagy teljesítményű BlitzWolfot és Jimmy-t is.

Elképesztő Banggood kuponeső a szülinapi akció vége felé
BanggoodFacebookkuponposztszülinap

Elképesztő Banggood kuponeső a szülinapi akció vége felé

Megszórtuk kuponokkal a Facebook oldalunkat

írta: SonkaMod2021.09.08.

Még péntek estig menni fog a Banggood 15. születésnapi akciója, amikor egy rakás cuccot tudunk olcsóbban megszerezni. A Facebook csoportunkban folyamatosan teszünk közzé kuponokat, a legjobb ajánlatokat pedig cikkben is meg szoktuk írni. Most viszont a Banggood elképesztő mennyiségű kupont zúdított ránk, amivel nem is tudjuk igazán tartani a tempót, de megpróbáljuk. A Facebook oldalunkon hoztunk létre posztokat, ahol kategóriánként, kommentben lökjük a rengeteg kedvezményre jogosító kupont. Itt pedig összegyűjtöttük ezeket a posztokat, hogy könnyebb legyen átböngészni őket.

Nagyon jó áron szórja a Banggood a BlitzWolf projektorokat
BanggoodBlitzWolfprojektorvetítő

Nagyon jó áron szórja a Banggood a BlitzWolf projektorokat

A szülinapi akciók során érdemes vetítőt vásárolni

írta: SonkaMod2021.09.07.

A BlitzWolf kismillióféle projektort gyárt, van alacsony felbontású, Full HD-s, okos, buta, Chromecastes és minden egyéb, most pedig pár közülük nagyon jó áron megvásárolható. Összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat, ezek jellemzően még soha nem voltak ennyire olcsók. Például kevesebb, mint 40 000 forintért kapható a Full HD-s BW-VP14 vetítő, ami még képernyőtükrözésre is képes.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2021.09.07.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Szeptemberi ajánlatok a Cafagótól
CafagocrealityHonorLIVENNiubilityXiaomi

Szeptemberi ajánlatok a Cafagótól

Akciókkal indul az ősz

írta: hajas2021.09.03.

Az ősz első péntekén tér vissza a Cafago a legújabb akciós termékeivel. A mai válogatásban találtok elektromos rollert, forró levegős fritőzt, 3D nyomtatót, állóporszívót, illetve egy vezeték nélküli fülhallgatót is. A felsorolásban található termékek közül mindegyiket Németországból postázza a Cafago, így nem kell aggódnotok a vám- és áfaköltségek miatt.

hirdetés