hirdetés

Hírek

Geekbuying szülinap: sport és szabadidő cuccok akciója
elektromos biciklielektromos rollerGeekbuying

Geekbuying szülinap: sport és szabadidő cuccok akciója

A buli még nem ért véget

írta: hajas2021.06.21.

Tovább folytatódik a Geekbuying 9. születésnapi bulija. A Geekbuying sport és szabadidős cuccokra is akciót hirdetett, így például kedvezményes áron vásárolhattok elektromos rollereket. Természetesen a korábbi cikkeinkből ismert akciók is érvényesek még, például a Tronsmart 8. évfordulójára hirdetett leárazás is javában zajlik még, így ha nem láttátok még az ajánlatokat, akkor kattintsatok ide.

Xiaomi Mi G9 állóporszívó
AliexpressállóporszívóXiaomi

Xiaomi Mi G9 állóporszívó

Olcsón is van új a nap alatt

írta: Don Kartács2021.06.21.

Megjelent a Xiaomi legújabb állóporszívó családja, a G széria, aminek a kisebbik tagját a G9-et mutatjuk most be. Elég nehezen tudtam korábban elképzelni, hogy milyen innovációt lehet belecsempészni ebbe a témába, de azért a kínai Apple-nek csak sikerült néhány okosságot kitalálnia. Az eltávolítható akkumulátorból már egyszerre többet is tölthettek, a motoros fej még hatékonyabb mint volt, nem tekeri fel a hajszálakat sem, és mára a 60 perces üzemidő is megszokottá vált. Az ár még mindig baráti, 50 000 Ft-ot kérnek érte az Aliexpress Sumer Sale keretében a 618ALI13 kuponnal, és a termék EU raktárból is elérhető, így nem fogja sem áfa, sem vám terhelni a csomagot.

Nyári Xiaomi telefonvásár a Banggoodon
BanggoodokostelefonPocoRedmiXiaomi

Nyári Xiaomi telefonvásár a Banggoodon

Támad a Summer Sale

írta: SonkaMod2021.06.21.

Az Aliexpress Summer Sale mellett a Banggood is most indította útjára a saját nyári leárazásukat, ami talán nem annyira érdekes, mint az alis, de van azért figyelemreméltó akciójuk. A legjobb mozzanata az akciósorozatnak, hogy egy sor Xiaomi telefonnak leszállították az árát. A lista igen hosszú, a kedvezmények pedig tényleg jók. Jellemzően minden modellhez olcsóbban juthatunk hozzá, mint eddig valaha.

Megint jó áron vihető a Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+
AliexpressrobotporszívóXiaomi

Megint jó áron vihető a Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+

Árzuhanás

írta: hajas2021.06.21.

A Xiaomi talán kissé túlbonyolította a Vacuum-Mop 2 Pro+ nevét, azonban egy teljesen szerethető és megbízható robotporszívó lett belőle. Az elődmodellhez képest több területen fejlődött a készülék, azonban a kezdeti ára kissé magas volt. A debütálás óta szerencsére jelentősen csökkent az ár, így már 93 500 forintért megrendelhető az Aliról.

8 éves lett a Tronsmart
GeekbuyingkuponokTronsmart

8 éves lett a Tronsmart

Egyik kedvenc márkánk

írta: hajas2021.06.17.

A 9 éves Geekbuying mellett van még egy ünnepeltünk: a hangszóróiról, fül- és fejhallgatóiról ismert Tronsmart most töltötte be a 8. születésnapját. Számtalan termékük járt már nálunk, így az évek alatt a szívünkhöz nőtt a márka. A Geekbuying külön figyelmet fordított a brandre, így rengeteg kuponnal és akcióval vár benneteket a webshop.

Már javában zajlik a Geekbuying szülinapi buli
Geekbuying 9. szülinapkuponokRoborock

Már javában zajlik a Geekbuying szülinapi buli

Dübörög a (webáru)ház

írta: hajas2021.06.16.

Elstartolt a Geekbuying 9. születésnapi partija, elérhetővé vált számos kupon és kedvezmény. A cikkben összegyűjtöttem nektek a legfontosabb tudnivalókat, információkat és kuponkódokat, hogy minél olcsóbban juthassatok hozzá a kiszemelt termékekhez.

Ingyen Bluetooth hangszóró jár az atkaporszívó mellé
atkaporszívóBanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróXiaomi

Ingyen Bluetooth hangszóró jár az atkaporszívó mellé

Xiaomi és BlitzWolf kombó

írta: SonkaMod2021.06.16.

Mindig örömmel tölt el bennünket, hogyha megjelenik valami olyan akció, amit érdemes megírni. Kínából szerencsére ez nem ritka, így napi több ilyet is meg tudunk osztani, de az ajánlatok között mindig vannak olyanok, amik különösen jó dealek. Ilyenek a kettőt fizet, egyet kap akciók vagy az elrontott árazású cuccok, de említhetnénk a random féláras dolgokat is. Most egy olyan akcióba botlottunk bele a Banggoodon, amikor a termékhez egy nagyértékű ajándékot adnak, ezért lesz rendkívüli az ajánlat. A Xiaomi egyik atkaporszívója vásárolható meg jó áron EU raktárból, és az benne a pláne, hogy egy BlitzWolf Bluetooth hangszórót adnak hozzá teljesen ingyen.

A Ticwatch GTX szebb, mint a Mi Band
aktivitásmérőAliexpressGTXmobvoiOkosóraTicwatch

A Ticwatch GTX szebb, mint a Mi Band

Tudásban nincs nagy különbség

írta: SonkaMod2021.06.15.

Az okoskarkötős vagy más néven aktivitásmérős szegmensben egyértelmű kategóriagyőztes a Xiaomi Mi Band, abból is nyilván a legújabb variáns, a hatos. Kihívója persze bőségesen akad, de csak pár olyan konkurens van, ami labdába rúghat mellette. A Huawei Band-ek ilyenek, a Haylou okosórái is felveszik vele a versenyt és a Ticwatch GTX is egy jó alternatíva. Az utóbbi azért kiemelendő, mert jobban hasonlít egy hagyományos órára, így sokak szemében jóval szebb, mint egy Mi Band.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2021.06.15.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Top Roidmi porszívók megfizethető áron és EU raktárból vihetők
állóporszívóBanggoodporszívóroidmiXiaomi

Top Roidmi porszívók megfizethető áron és EU raktárból vihetők

Ennyiért kár lenne kihagyni

írta: SonkaMod2021.06.11.

A Roidmi NEX 2 és NEX 2 Pro gép olyannyira a felső kategóriát képviseli, hogy az itthoni kezdőáruk már közelebb volt a 200 000 forinthoz, mint a 100-hoz. A kínai árak azért ennél visszafogottabbak, de általában ott sem lehet megkapni 100 000 forint alatt. Most viszont mind a kettő gép elérhető viszonylag olcsón. Nyilván most sem lesz annyira alacsony árú, mint egy olcsó Jimmy, de egészen más minőséget képviselnek.

hirdetés