hirdetés

Hírek

Ismét Trend Spotting fut az Aliexpressen
akcióAliexpresskuponTrend Spotting

Ismét Trend Spotting fut az Aliexpressen

Univerzális kuponok a fő attrakció

írta: SonkaMod2021.09.27.

Az Aliexpress még igyekszik az igazi karácsonyi szezon előtt is kedveskedni valamivel a vásárlóknak, ami most egy négynapos Trend Spottingot jelent. Az esemény nem valami nagyszabású akció, leginkább annyiból áll, hogy le van árazva egy csomó cucc, és vannak univerzálisan felhasználható kuponok. Az esemény ma reggel kezdődött, de már péntek reggel véget is ér.

Itt a Cafago legújabb válogatása
Cafagoelektromos rollerforrólevegős fritőzLenovoTWS fülhallgató

Itt a Cafago legújabb válogatása

Közeleg a Halloween

írta: Atika2021.09.24.

Ismét összeszedtünk nektek néhány leárazott terméket a Cafago kínálatából. Az őszre való tekintettel most főleg olyan cuccokat válogattunk, amelyeket főleg zárt térben fogtok használni, de akad itt egy új elektromos roller is, hiszen, amíg nem esik a hó, ez az egyik legjobb módja a városi közlekedésnek.

Itt vannak a Geekbuying legfrissebb ajánlatai
DreameGeekbuyingKugooNiubilityProscenicsuper sale

Itt vannak a Geekbuying legfrissebb ajánlatai

Akció, akció hátán

írta: hajas2021.09.24.

A Geekbuying gőzerővel készül a Super Sale-re, aminek jelenleg az Early Access fázisa zajlik. Az eseményről néhány napja ebben a cikkünkben számoltunk be nektek, most pedig újabb exkluzív ajánlatokat és kuponokat hoztam nektek, így kedvezményes áron vásárolhattok vezeték nélküli porszívót, robotporszívót és elektromos rollert. Mindegyik terméket EU raktárból, áfa- és vámköltségektől mentesen, villámgyors szállítással rendelhetitek meg.

Egészen széles már a BlitzWolf okoskapcsolók palettája
BanggoodBlitzWolfkapcsolóokosokosotthonvillanykapcsoló

Egészen széles már a BlitzWolf okoskapcsolók palettája

írta: SonkaMod2021.09.23.

Már lassan egy egész lakás villanykapcsolóit le tudjuk cserélni a BlitzWolf okosmegoldásaira, mert már egészen sokfélét gyártanak. Sőt, igazándiból csak a kétgangos változatból van hiány, ami a népszerű kapcsolókat illeti. Bár a BW-SS2 szériában volt kétkapcsolós változat, az már egy ideje sajnos nem elérhető, már csak az újabbak vásárolhatók, azokból pedig ez kimaradt. Ha viszont elég az egy gangos, a három gangos és a dimmelhető variáns, akkor már minden kapcsolónkat lehet ilyenre cserélni. Sőt, még egy elektromos függöny vezérlő kapcsolót is csinálnak.

PayPallel érdemes vásárolni a Geekbuying Super Sale akcióján
artilleryeleglideGeekbuyingJimmyKugooPaypal

PayPallel érdemes vásárolni a Geekbuying Super Sale akcióján

A kuponok mellé extra 5% kedvezmény

írta: hajas2021.09.22.

Örömmel jelentem be, hogy elstartolt a Geekbuying legújabb akciója, a Super Sale. A fő attrakció ugyan csak szeptember 27-én indul, de már most, az Early Accessben is vannak kedvezményes árú készülékek, ráadásul most extra kuponokat is bezsákolhattok. Összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat, és persze hoztam néhány nagyszerű ajánlatot is.

Nincs olyan elem, amit ne gyártana a kínai PKCELL
akkumulátorAliexpresselempkcell

Nincs olyan elem, amit ne gyártana a kínai PKCELL

Tölthető, nem tölthető, gomb és még megannyi egyéb elem

írta: SonkaMod2021.09.21.

Nagyon sokan vagyunk, akik a különböző elemeket és aksikat Kínából rendeljük be. Bár sokan esküsznek a Panasonic Eneloop és az Ikea Ladda istenkirályságára, azért vannak egyéb jó megoldások is, főleg, ha nézzük az árakat is. Sajnos Kínából rendelni elemet elég nagy lutri lehet, de az értékelések itt is sokat segítenek. A PKCELL nem egy pár éve alakult garázscég, hanem már 1998 óta a piacon vannak, és már régóta forgalmaznak a világ minden pontjára telepeket az Aliexpressen keresztül.

Szoftver kedd
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a KeysWorlds-től

írta: Atika2021.09.21.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A KeysWorlds-cel már rég találkoztunk, de mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

5G-vel és gyorstöltéssel érkezett a Doogee V10
5GBanggoodDoogeeokostelefonstrapatelefonv10

5G-vel és gyorstöltéssel érkezett a Doogee V10

Strapatelefon a javából

írta: SonkaMod2021.09.17.

Immáron megérkezett a Doogee legújabb strapatelefonja, a V10. A készülék elég betyáros hardvert kapott, próbáltak belezsúfolni mindent, ami csak kellhet. Ez persze az árazásán is meglátszik, de mégis azt lehet mondani, hogy nem lett ahhoz képest drága. Azon felhasználókat célozzák vele, akik hajlandók viszonylag sok pénzt fizetni egy mobilért, de elvárják, hogy az teljesítsen is rendesen, és ne kelljen rá úgy vigyázni, mint a szemük fényére.

Kétéves szülinapját ünnepli a Bmax
BanggoodBmaxlaptopmini PCszülinaptablet

Kétéves szülinapját ünnepli a Bmax

Mindenféle kütyüjük akciós

írta: SonkaMod2021.09.16.

A Bmax egy igen fiatal kínai márka, mi sem gondoltuk volna, hogy még csak kétévesek, de minden jel erre utal. A Banggoodon ünneplik meg a szülinapjukat, ami nem olyan nagyon nagyszabású esemény, de lényegében minden terméküket igyekeztek kicsit leakciózni. Időről időre snap-up-ok is elérhetők, amikor egy-egy termék irreálisan olcsó, viszont csak pár darab van belőle. Ezeket kevésbé valószínű, hogy sikerül megcsípni, viszont összeszedtünk pár jó ajánlatot a házuk tájáról. Vannak olcsó mini PC-k, laptopok és tabletek is.

Az új kínai LED világítás színt visz az otthonokba
dekorációGoveeLEDokosvilágítás

Az új kínai LED világítás színt visz az otthonokba

Sokoldalú dekoráció a Govee műhelyéből

írta: Atika2021.09.15.

A Govee márkával már találkozhattatok az oldalunkon, három terméküket is teszteltük, amelyből kettő LED világítás volt. Az intelligens tévé háttérvilágítás és az "egyszerű" LED szalag után most egy igazi dekor terméket mutatott be a Govee, amit Glide névre kereszteltek. A testreszabható formavilággal rendelkező hangulatfény már csak azért is különleges, mert nem egyszerű RGB LED szalag van benne. Az RKB25Glide  kuponkódot felhasználva 26 300 forintot kérnek érte, EU raktárból érkezik és semmilyen extra költséggel nem kell számolnotok.

hirdetés