hirdetés

Hírek

Laotie H6 Pro roller
BanggoodLaotieLaotie H6 ProRoller

Laotie H6 Pro roller

Ideális közepes cirkáló

írta: Don Kartács2022.03.11.

Nemrég összesítettük a rolleres kérdőívünk eredményeit, aminek kitöltését ez úton is köszönjük nektek. Az ilyen információk segítenek nekünk abban, hogy olyan dolgokról írjunk nektek, amire tényleg kíváncsiak vagytok. A Laotie H6 Pro roller eléggé jól lefedi a kívánalmaitokat, 500 W-os, 10 colos kerekekkel szerelik, és elmegy kb. 40 kilométert 40 km/órával. Az ára felülről karcolja a 200 000-et, 208 000 Ft-ot kérnek érte, de egy kis szerencsével és dolláreséssel máris visszakerül a 2 kilós lélektani határ alá. A járművet cseh raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Cafago ajánlatok a hosszúhétvégére
alkoholszondaCafagokerékpár komputerlézergravírozóventilátorwebkamera

Cafago ajánlatok a hosszúhétvégére

Kütyük minden mennyiségben

írta: hajas2022.03.11.

A hosszúhétvégén se fogtok Cafago ajánlatok nélkül maradni, ugyanis egy rakás akciós kütyüt hoztam nektek. A válogatásban találtok webkamerát, ventilátort, lézergravírozót, kerékpár komputert és alkoholszondát is, vagyis most is igen változatos a kínálat.

Jimmy vásár a Geekbuyingnál
GeekbuyingJimmymagasnyomású mosószáraz-nedves porszívótakarításvezeték nélküli porszívó

Jimmy vásár a Geekbuyingnál

Tavaszi nagytakarítás

írta: hajas2022.03.11.

Óriási Jimmy vásárral indítja meg a Geekbuying a hosszúhétvégét, melyek a tavaszi nagytakarítás során is hasznosak lesznek számotokra. Természetesen most is szereztem hozzájuk kuponokat, így kedvezőbb áron juthattok hozzájuk. Az egyszerűség kedvéért táblázatba gyűjtöttem a porszívókat, így könnyen összehasonlíthatjátok őket és kiválaszthatjátok a számotokra leginkább megfelelőt, lentebb pedig egy magasnyomású mosót ismerhettek meg. Minden készüléket EU raktárból szerezhettek be, így néhány nap alatt, extra költségektől mentesen fogja kézbesíteni a futárszolgálat.

Előrendelhető az E-Smarter új akkumlátoros szúnyogcsapdája
BanggoodE-SmarterKempinglámpaszúnyogcsapda

Előrendelhető az E-Smarter új akkumlátoros szúnyogcsapdája

Bluetooth-os csapda+lámpa közel 20 órás üzemidővel jöhet?

írta: Fekete Norbert2022.03.09.

Az E-Smarter márka ismerős lehet olvasóinknak a jó minőségű elemlámpáiról. Most egy a kempingezéshez igazán hasznos eszközzel rukkoltak elő. Igazából a sok funkciója miatt nehéz eldönteni, hogy ez egy kempinglámpa szúnyogcsapda funkcióval, vagy fordítva. Mindenesetre ezenkívül még használható Bluetooth hangszóróként is a készülék.  Mindezt most igen kedvező áron 6000 Ft-ért tudjuk előrendelni, a gyors szállításért mindössze 700 Ft-ot kell fizetünk. Az ár az áfát már tartalmazza, így ezen felül már semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk

A Lenovo tabletjei Kínából még mindig olcsók
BanggoodLenovotab p11tabletxiaoxin pad pro

A Lenovo tabletjei Kínából még mindig olcsók

Jó gépek, kevés kompromisszummal

írta: SonkaMod2022.03.08.

Szeretünk csámcsogni rajta, ha valami Kínából sokkal olcsóbb, mint itthonról vásárolva, de a gyenge forintnak köszönhetően ezt sok esetben nem tudjuk megtenni. A Lenovo tabletjei viszont remek például szolgálnak, mert ezeket még így is rendkívül jó áron vásárolhatjuk meg a hazai árakhoz képest. A Banggoodon háromféle modellre kaptunk kupont, melyekkel érdemes megrendelni a tableteket.

Shopping karnevál a Hekka oldalán
HekkaIngyenes szállításMijia YeelockOcleanX ProXiaomi

Shopping karnevál a Hekka oldalán

Ingyenes szállítás mindenre, emellett számos termék akciós áron kapható

írta: Fekete Norbert2022.03.08.

A hekka.com talán egy kevésbé ismert, de feltörekvő webshop, akik elkötelezettek a minőségi beszállítóktól érkező, eredeti termékek iránt, amire természetesen garanciát is vállalnak. Csapatuk kiemelten figyel arra, hogy a fogyasztók számára a termékek gazdag választékát kínálja. Kiemelt fontosságú a magas színvonalú ügyfélszolgálat, a panaszok kezelése, ami jól tud jönni egy-egy vitás esetnél. A ma indult akciójuk keretében egész márciusban ingyenes szállítással kedveskednek minden vásárlójuknak.

Nagy roller kérdőív
beziorkérdőívRollerscooterXiaomi

Nagy roller kérdőív

A nektek tetsző rollerek az eredmények alapján

írta: Don Kartács2022.03.08.

Nemrég megkérdeztünk titeket, kedves olvasókat, hogy mi a véleményetek a rollerekről. Mi az ideális hatótáv, a megfelelő súly, és mennyit fizetnétek a tökéletes városi szaladgálóért? Hányan vagytok oda a brutálisan nagy és drága rollerekért és mennyit költenétek el rá? Minden infó egy helyen, egy kicsit kifejtve, illetve néhány ajánlás az adott kategóriákhoz.

Dr Bei elektromos fogkefe remek áron kapható
AliexpressDR.BEIGY1kupon

Dr Bei elektromos fogkefe remek áron kapható

A DR.BEIei szónikus fogkeféje még a magas dollár árfolyam ellenére is jó áron kapható a mai napon

írta: Fekete Norbert2022.03.08.

A DR.BEI az Ocleanhez hasonlóan szájhigiéniai termékeket gyárt. Már teszteltük korábban egy terméküket, amiben nem kellett csalódnunk. A legújabb kütyüjük 30 napig üzemel egyetlen feltöltéssel, amit USB kábellel tehettek meg, kíméli az ínyeteket, van fehérítő módja, és még csak nem is drága. Egyetlen darab 4500 Ft-ba kerül 3 dolláros kuponnal, amit a termék oldalán tudunk igényelni. Lehetőség van 2 darab vásárlására is, akkor a fent említett 3 dolláros kupon mellé, a TS3 kuponkód beírásával további 3 dollár lejön az árból, így a 2 darab fogkefe 8200 Ft-ba kerül.

Lenovo TWS fülesek tömkelege rendelhető 10 000 Ft alatt
BanggoodLenovoTWS fülhallgató

Lenovo TWS fülesek tömkelege rendelhető 10 000 Ft alatt

Belpiacos olcsóságok

írta: SonkaMod2022.03.08.

A lélektani határ sokaknál a 10 000 forint egy TWS füles esetében, ami elég érthető is, hiszen már az alatt is vannak jó termékek, ezek pedig nem nevezhetők drágának. Érdemes azért tízezer felett is körülnézni, de ha nincsenek nagyon nagy elvárások, akkor valóban nem kell többet kiadni érte. A Lenovo gigacég is gyárt kismillió TWS fülest, és sokat megvásárolhatunk a lélektani határ alatt, kuponnal pedig még olcsóbbak ezek a kínai belpiacos eszközök. Összeszedtük az összeset, amire most éppen van kupon, és jó áron rendelhetők.

Szoftver kedd
KeysfanMicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a Keysfantől

írta: Atika2022.03.08.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A Keysfan remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

hirdetés