hirdetés

Hírek

Az új Chuwi gaming mini PC most bevezető áron rendelhető
amd ryzenChuwigamermini PC

Az új Chuwi gaming mini PC most bevezető áron rendelhető

Halk, nem melegszik, viszont hasít ezerrel

írta: Fekete Norbert2022.05.11.

A Chuwi már régebb óta gyárt laptopokat és tableteket, de pár mini PC is megtalálható a kínálatukban, bár ez utóbbiakból nem volt kimondottan acélos a felhozatal, viszont most kijöttek egy újdonsággal, amit nagyon jól sikerült összerakni. Ez már simán a gamer kategória, hiszen a legújabb, komolyabb gépigényű játékok is simán futnak rajta. Most bevezető áron tudjuk megvásárolni a gépet a gyártó weboldalán, amihez kaptunk egy kupont is, amivel további 40 dolcsit lehet lefaragni ebből a kedvező árból.

Az egész lakásra elég a Hiseeu négykamerás rendszer
biztonsági kamerabiztonsági rendszerGshopperHiseeukamera

Az egész lakásra elég a Hiseeu négykamerás rendszer

Egy okos és olcsó biztonsági rendszer

írta: SonkaMod2022.05.10.

Amennyiben egy nagyobb lakást vagy házat szeretnénk bekamerázni biztosan szükségünk lesz sok egységre, és ezeket valahogy rendszerbe is kell építeni. Ilyen feladatokra találták ki az NVR-eket, amiből most egyet nagyon jó áron vásárolhatunk meg a Gshopperről. A szett egy Hiseeu NVR-ből és négy darab kamerából áll, de a rendszer bővíthető további négy felvevőegységgel és mindössze 43 300 Ft-ba kerül.

Nagy szülinapi akció és nyereményjáték az ADO oldalán
A20F+adoDECE 300Celektromos kerékpár

Nagy szülinapi akció és nyereményjáték az ADO oldalán

Bringát, vagy Insta360 kamerát is nyerhettek

írta: Fekete Norbert2022.05.10.

Az ADO az egyik legnépszerűbb kínai elektromos kerékpár gyártó, és óriási akcióval készültek az 1 éves születésnapjukra. Az ADO név az "A Dece Oasis" szavakból áll össze, ami magyarul “oázis a sivatagban”-t jelent, amit a Crescent-tó ihletett. Legfontosabb küldetésük, hogy olyan elektromos kerékpárokat, rollereket és kiegészítőket gyártsanak, melyek a világ minden táján biztosítja az emberek számára az elektromos járművek előnyeit. Az összes terméküket EU raktárból tudjátok megrendelni, ingyenes szállítással, minden további költségtől mentesen. Az összes bringára 1 év teljeskörű és 10 év váz garanciát biztosítanak. 

A Hekka akciójában két Xiaomi termék is olcsón rendelhető
HekkaLED fénySzúnyogcsípésXiaomi

A Hekka akciójában két Xiaomi termék is olcsón rendelhető

LED fény és szúnyogcsípés elmulasztó a mai kínálat

írta: Fekete Norbert2022.05.06.

A Hekka nagyon belehúzott az utóbbi időben, szinte minden nap találhatunk a kínálatukban olyan termékeket, amik nem is kevéssel olcsóbbak, mint a többi más kínai oldalon, a magyar árakról nem is beszélve. Érdemes böngészni az oldalukat napi szinten, ki tudja milyen gyöngyszemre bukkanunk. Természetesen mi is rajta tartjuk a szemünket az akciókon, ha olyan terméket találunk, ami szerintünk megéri, akkor meg is osztjuk veletek nyomban. Ma két ilyet is találtunk

Longer Ray5 lézergravírozó LCD kijelzővel, remek áron
lézergravírozóLongerRay5

Longer Ray5 lézergravírozó LCD kijelzővel, remek áron

Az első lézergravírozó beépített kijelzővel

írta: Fekete Norbert2022.05.06.

A Longer 3D nyomtatójáról már írtunk korábban, és a mostani cikkben szereplő lézergravírozó is otthoni használatra ajánlott. A jó specifikációkhoz egy remek ár párosul, ez már az a kategória, ami egy egyszerű felhasználónak is megfizethető lehet, ha van ilyen irányú érdeklődése. A készülék ráadásul akár offline is használható, tehát nincs szükség arra sem, hogy csatlakoztassuk a számítógépünkre, tudunk SD kártyáról is mintákat készíteni.

Himo villanybringák jó áron a Geekmaxin, most ajándékkal
GeekmaxiHimol2 maxZ16 Maxz20 max

Himo villanybringák jó áron a Geekmaxin, most ajándékkal

Az első 50 rendelő autósporszívót kap ajándékba

írta: Fekete Norbert2022.05.06.

A Himo már régebb óta gyárt elektromos bringákat, rollereket, és mint azt bizonyára sokan tudják a Xiaomi égisze alá tartozó márkáról van szó. A Geekmaxin több modelljüket is akciós áron tudjátok megrendelni, a HIMO ZB20 MAX és a HIMO C26 MAX árából például 70 euró azonnali kedvezményt kaptok, ha beírjátok az E8I5XYDP  kuponkódot. Ráadásul, ha gyorsak vagytok, akkor egy akkus autóporszívót is kaptok ajándékba a rendeléshez. Ez az ajándék, csak az első 50 vásárlónak jár.  

Két klassz Lenovo fülest kapunk egy áráért a Cafagón
2 for 1CafagoLenovoTWS fülhallgató

Két klassz Lenovo fülest kapunk egy áráért a Cafagón

Fekete és hófehér

írta: Fekete Norbert2022.05.04.

A Lenovo nagyon sokfajta teljesen vezeték nélküli (TWS) fülhallgatót gyárt, ezek nagyrésze a belpiacra készül, tehát Kínában kerül értékesítésre. Ez egy fülhallgató esetén nem jelent semmilyen problémát, ugyanúgy használható, mint bármelyik európai piacra szánt társa. Viszont általában nagyon jó áron hozzá lehet ezekhez jutni. Ez most sincs másként, hiszen az egy darabra eső ár mindössze 4300 forint.

Mayday, Mayday: Nagy májusi leárazás a Geekbuying oldalán
eleglideGeekbuyingM1M1 Plusn65navee

Mayday, Mayday: Nagy májusi leárazás a Geekbuying oldalán

Rengeteg elektromos jármű ára csökkent

írta: Fekete Norbert2022.05.04.

A májust egy nagyszabású akcióval kezdi a Geekbuying, számtalan elektromos közlekedési eszköz és egyéb szabadtéren használható termék árát is levitték. Emellett az oldal teljes választékára felhasználható kuponokat is hoztunk nektek. $5 kedvezmény $50 felett:  22SPRBF1 , $8 kedvezmény $51 felett:  2022LABOR , $20 kedvezmény $300 felett: 22SPRBF2 , $50 kedvezmény $700 felett: 22SPRBF3   (Sajnos ez utóbbi az outdoor kategóriára nem érvényes). A rengeteg a promócióban szereplő termék közül kiválasztottunk nektek hármat, ami szerintünk most a legjobb vétel.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2022.05.03.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatjátok a számítógépeteket.

Két klassz mobilt is leakciózott a Hekka
12XHekkaPocoX4 ProXiaomi

Két klassz mobilt is leakciózott a Hekka

Kuponnal olcsón vihetőek

írta: Fekete Norbert2022.05.02.

A Hekkán már szinte megszokott, hogy minden nap előállnak egy brutálisan jó deallel. Ma két remek mobiltelefonra hoztunk nektek kupont. Az egyik a Xiaomi nemrég megjelent 12-es sorozatának legolcsóbb tagja a 12X, a másik a Poco X4 Pro. Mindkettő remek specifikációkkal, Snapdragon lapkával rendelkezik, villámgyorsan tölt, 5G képes és már a legújabb MIU 13 rendszert futtatja. Az áruk jóval a versenytársaké alatt van.

hirdetés