hirdetés

Hírek

A Tronsmart egyik legjobb hangszórója eszméletlen áron
GeekbuyingT6 Plus UpgradedTronsmartTronsmart FesztTWS

A Tronsmart egyik legjobb hangszórója eszméletlen áron

Jó áron a legjobb verzió

írta: Don Kartács2022.04.29.

A Tronsmart T6 Plus Upgraded Editionnek nem véletlenül ez a neve, többszöri ráncfelvarráson esett át, mire elérte azt az állapotát, amit ma is megvásárolhattok. Hosszú üzemidő, remek minőség és hang, képes több darab összekapcsolódni, ráadásul nem is eszeveszetten drága. 13 800 Ft-ot kérnek érte a NNNRendeljkinait06 kuponkóddal, német raktárból, a szállításért pedig további 1200 Ft-ot kell fizetnetek, de összességében még mindig jóval alacsonyabb a végösszeg, mint a tesztünk idején volt.

Hatalmas nyereményjátékot tartunk a Tronsmart Feszten
GeekbuyingnyereményjátékTronsmartTronsmart Feszt

Hatalmas nyereményjátékot tartunk a Tronsmart Feszten

Több Tronsmart ajándékcsomag is keresi a gazdáját

írta: SonkaMod2022.04.29.

Április 29-én - tehát ma -, reggel 9 órakor elstartolt a Tronsmart Feszt, amit a RendeljKínait a Geekbuyinggal szoros együttműködésben hozott létre. Az akció alatt egy rakás Tronsmart terméket kedvezményesen lehet megvásárolni az egyedi kuponkódjaink segítségével, amiket az erre az eseményre fenntartott oldalon láthattok. Még egyet csavartunk a történeten, és nyereményjátékot is hirdetünk a webshoppal, ugyanis aki most vásárol a Feszt alatt a Geekbuyingról, az részt vesz több Tronsmart Gift Box sorsolásán.

A második Crazy Thursday is nagyot üt a Banggoodon
air fryerÁllóporszívóBanggoodBlitzWolfcrazy thursdayjimmy jv83

A második Crazy Thursday is nagyot üt a Banggoodon

Megint három kiszemelt termék rendelhető

írta: SonkaMod2022.04.28.

A Banggood már másodjára hirdeti meg a Crazy Thursday, azaz őrült csütörtök akcióját, amikor kiválasztanak három népszerű terméket, és ezeket adják 24 órán keresztül jelentős kedvezménnyel. Most sem aprózták el, hiszen a BlitzWolf BW-AF1 olajmentes fritőz, egy Augeinb turmixgép és a Jimmy JV83 porszívó lett a kiszemelt. Mind a három terméket nagyon jó áron lehet megrendelni, de talán a fritőz a legütősebb ajánlat.

Két remek takarítóeszköz a Hekka napi akciójában
állóporszívóDreameG9Hekkal10 prorobotporszívó

Két remek takarítóeszköz a Hekka napi akciójában

Porszívók, brutál jó áron

írta: Fekete Norbert2022.04.27.

A mai napra a Hekka oldalán két nagyszerű kuponra bukkantunk, mindkettőnek azok fognak örülni igazán, akik robot- vagy állóporszívó vásárlását tervezték a közeljövőben. Ezeknek a segítségével nagyon kedvező áron tudjátok megvásárolni a Dreame intelligens, felmosásra is képes robotporszívóját, vagy a Xiaomi álló takarítóeszközét. Ha esetleg inkább másban gondolkodnátok, akkor jól jöhet az oldalon kapható összes termékre felhasználható hekkahu10 kuponkód, amivel minden 29 dollár feletti vásárlásból 10 dollár kedvezményt tudtok elérni.

Poco F4 GT világpremier ma a Goboo oldalán
F4 GTGobooPocophoneVilágpremierXiaomi

Poco F4 GT világpremier ma a Goboo oldalán

Jelentős early bird kedvezmény a webshopban

írta: Fekete Norbert2022.04.26.

A Poco telefonok, mint azt bizonyára sokan tudjátok a Xiaomi alá tartoznak, telefonjaik mindig is a jó áraikról és jó minőségükről voltak híresek. Az új, Poco F4 GT névre keresztelt készülék a Goobo oldalán lesz kapható elsőként, viszont ez most nem az olcsó kategóriában fog versenyezni, de cserébe nagyon brutál specifikációkkal érkezik, úgy mint a 120 wattos hipergyors töltés, illetve a Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet, ami nem titkoltan a játékosokat célozza meg elsősorban. Ha igazak a hírek, akkor ez a Redmi K50 Gaming globális verziója lesz, ami máris nagy népszerűségnek örvend.

Nagy Roborock leárazásba kezdett a Geekbuying
GeekbuyingQ7maxRoborockrobotporszívóS7

Nagy Roborock leárazásba kezdett a Geekbuying

Ajándék is jár minden rendeléshez

írta: Fekete Norbert2022.04.26.

A Geekbuying most a Roborock takarító robotjainak árát vitte le a legújabb akciójában. Az alacsony árak garantáltak a frissen kapott kuponokkal, ráadásul még minden rendeléshez ajándékot is mellékel a cég. Az akcióban többek között részt vesz a már klasszikusnak számító S7-es modell, illetve a nemrég bemutatott Q7 széria két darabja a Q7 Max és a Q7 Max+. Mindegyik terméket EU raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjuk meg, így nem kell aggódni az extra költségek miatt, ráadásul minden esetben 2 év garancia jár a készülékekhez.

Remek vétel az Amazfit Nexo okosóra
Aliexpressamazfit nexoOkosórasportóra

Remek vétel az Amazfit Nexo okosóra

Nemcsak sportolóknak

írta: SonkaMod2022.04.25.

Bár a Nexo nem egy friss kiadás, de éppen ezért lehet egy nagyon jó vétel azok számára, akik egy olyan okosórát szeretnének, ami sokat tud, mégsem horribilis az ára. Sokszor futunk bele abba, hogy sokat várunk el egy órától, így pedig két lehetőségünk van, az egyik, hogy méregdrágán veszünk egy Apple Watch-ot vagy egy még jobb Garmint, vagy pedig kínait rendelünk. Az Amazfit Nexo egy csomó mindent tud, amit egy felsőkategóriás óra is, viszont már baromi jó áron megvásárolható, nem kell rá elverni a fizetésünk felét.

Újabb két szuperakciós termék a Hekka mai kínálatában
AvosderBlackviewHekkaI29OkosóraTab 11

Újabb két szuperakciós termék a Hekka mai kínálatában

Köztük a Blackview legújabb tabletjével

írta: Fekete Norbert2022.04.25.

Úgy tűnik már nem telik el nap, hogy ne találnánk nektek egy hihetetlen jó ajánlatot a Hekka oldalán. Ma a Blackview legújabb tabletjére hoztunk nektek kupont, amivel nemhogy az itthoni, de még az összes kínai webshop árainál is jóval olcsóbban tudjátok megrendelni. Ne feledjétek, ezen kívül továbbra is él a 10 dollár kedvezményre jogosító hekkahu10 kuponkód minden 29 dollár feletti vásárlás esetén, az oldalon található összes termékre, például az Avosder I29 okosórát mindössze 8300 Ft-ért tudjátok megvásárolni a használatával.

A Hiseeu kültéri biztonsági kamera napelemmel is olcsó
biztonsági kameraGshopperHiseeukültéri kamera

A Hiseeu kültéri biztonsági kamera napelemmel is olcsó

Igazi Imilab alternatíva

írta: SonkaMod2022.04.22.

Délelőtt lehoztuk a hírt, hogy a Banggoodon az Imilab EC4 kamera milyen jó áron vihető, de sajnos utána 1-2 órával máris megemelték az árát, így csak az igazán gyorsak tudták elvinni jelentős kedvezménnyel. Viszont a Gshopper ezzel párhuzamosan meglepett minket egy kuponos ajánlattal, ami szintén egy kültéri kamera, és így nagyon kedvező áron vihetjük haza a Hiseeu termékét EU raktárból, akár napelemmel együtt.

Tavasszal is tart Black Friday-t a Geekbuying
Black Fridayelektromos kerékpárGeekbuyingÍróasztalShengmilo

Tavasszal is tart Black Friday-t a Geekbuying

Mindenre felhasználható kuponok is elérhetők

írta: Fekete Norbert2022.04.22.

A hagyományosan november végén megtartott Black Friday az év legjobban várt leárazása a webshopokon, amikor a termékeket általában durván le szokták akciózni a kínai oldalak is. A Geekbuying most gondolt egy merészet és idén tavasszal is megtartja ezt az eseményt. Több kategória árait is mélyen levitték, olyanokat, mint a kerti bútor, okos közlekedés, illetve egyéb elektromos cikkek. Ezenkívül az oldal teljes választékára felhasználható kuponokat is aktiváltak.  

hirdetés