hirdetés

Hírek

KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából
Aliexpressautókábelkuulaaobd 2töltő

KUULAA kiegészítők rendelhetők a budget kategóriából

Nagy választék, remek árak

írta: SonkaMod2022.05.30.

A KUULAA már egy ideje velünk van a piacon, és már egy csomó kiegészítőt rendeltünk tőlük, amiket általában szerettünk is. Az anyagminőség rendben van, általában az értékelések alapján nem szoktunk félrenyúlni velük, bár nem prémiumkategóriás a gyártó, cserébe viszont kitűnő áron kínálják a termékeiket. Most kigyűjtöttünk pár kiemelkedően jó ajánlatot, amik jelenleg szerintünk megérik a beruházást.

Ultraszónikus Jimmy atkaporszívó koszérzékelővel, jó áron
atkaporszívóBX7GeekbuyingJimmy

Ultraszónikus Jimmy atkaporszívó koszérzékelővel, jó áron

Reszkessen minden atka

írta: Fekete Norbert2022.05.27.

A Jimmy BX7 Pro talán nem meglepő módon a BX6 atkaporszívó utódja, továbbfejlesztett változata. A készülék leginkább azon felhasználókat célozza, akik még hagyományos porszívóval rendelkeznek, és nem akarják lecserélni, viszont a matracokat és ülőgarnitúrákat is ki akarják hatékonyan porszívózni. A Jimmy BX7 erre tökéletesen alkalmas, de még tartalmaz pár újdonságot is, és természetesen olcsóbb, mint egy hagyományos, középkategóriás porszívó.

A Geekbuyingon most olcsón vehetünk laptopot és tabletet
AlldocubeFlexonesGeekbuyingKUUtabletUpad

A Geekbuyingon most olcsón vehetünk laptopot és tabletet

írta: Fekete Norbert2022.05.27.

A Geekbuyingon időről időre kinéznek egy termékkategóriát, aminek a termékeit durván leárazzák. Ez azért jó, mert így jó eséllyel mindenki megtalálja a számára kedvező akciókat. Most a laptopokra, illetve tabletekre esett a marketinges csapat választása, szóval, ha valaki ilyenben gondolkodik már egy ideje, annak érdemes egy pillantást vetni a választékra, amit az oldalukon kínálnak. Mi is kiemeltünk nektek pár terméket, amit most különösen megéri megvásárolni a hozzá szerzett kuponokkal.

Elstartolt a hatodik őrült csütörtök a Banggoodon
BanggoodBlitzWolfcrazy thursdayelfelandkonyhamalacmennyezeti lámpa

Elstartolt a hatodik őrült csütörtök a Banggoodon

Érdekesebbnél érdekesebb akciók

írta: SonkaMod2022.05.26.

A szokásos csütörtöki leárazás elindult a Banggoodon, amikor mindössze 24 órán keresztül pár terméket nagyon kedvező áron tudunk megvásárolni. Az eheti válogatásuk igen érdekes lett, nem annyira a megszokott termékek közül válogattak. Van mennyezeti lámpa, hűtő berendezés, párásító, konyhamalac és még egy nagyméretű csirkeketrec is, amit nem egészen tudunk hova tenni, a szó legszorosabb értelmében.

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról
Banggoodbútoréjjeliszekrénylakberendezéswoodyhome

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról

Extrém olcsón, és ingyenes szállítással

írta: SonkaMod2022.05.26.

A klasszikus Kínából rendelés általában abból áll, hogy kábeleket, töltőket, esetleg telefont, tabletet, egyéb elektronikai cuccokat vásárolunk, de már egy ideje nem csak erről szól a dolog. Az utóbbi egy évben már mindenféle cucc megjelent, és a szerszámoktól kezdve a lakberendezési termékekig sok mindent érdemes rendelni. Talán sokan nem is tudják, hogy a Banggoodról még bútort is rendelhetünk, bár a felhozatal nem túl széles. Vannak darabok, amik EU raktárból, ingyenes szállítással érkeznek, és piszkosul olcsók is.

Projektorhoz kiegészítők vehetők kedvező áron
BanggoodBlitzWolfbw-vf2bw-vs4konzolprojektor

Projektorhoz kiegészítők vehetők kedvező áron

Teljes otthoni moziélmény

írta: SonkaMod2022.05.25.

Aki már átállt projektorra, az tudja, hogy nagyon nagy élményt tud adni egy otthoni vetítés, és talán arra is rájött már, hogy kiegészítőkkel még jobb a móka. A projektorozás némi tervezést igényel, és nem feltétlenül elég hozzá egy gép, hanem a helyszínt is alkalmassá kell tenni a vetítésre. Most adunk egy-egy egyedi kupont egy BlitzWolf projektor konzolra és egy vetítővászonra, amikkel felfejleszthetjük a projektoros élményeinket.

Bevezető áron rendelhető a Tronsmart Force SE
Bluetooth hangszóróForce seGeekbuyingTronsmart

Bevezető áron rendelhető a Tronsmart Force SE

Az erő vele van

írta: Fekete Norbert2022.05.24.

Egy új termék világpremierje mindig izgalmas, főleg akkor ha egy olyan cég vadiúj hangszórójáról van szó, aki már sokat letett az asztalra a hangcuccok terén. A Tronsmart új eszközét is nagy várakozás előzte meg, végre előrendelhető a Tronsmart Force SE változata a Geekbuyingon, ráadásul a cég nagyszabású nyereményjátékkal ünnepli a bemutatót. Az promóciós oldalon található szerencsekerék segítségével meg is nyerhetitek a terméket, vagy különböző értékű kuponokat hozzá, amelyekkel tovább faraghattok a hangszóró amúgy is kedvező árából.

HP cuccok is betörtek a Banggoodra
BanggoodHangszóróhewlett packardhpmemóriakártyapendrive

HP cuccok is betörtek a Banggoodra

Pendrive-ok, SD kártya és hangszóró

írta: SonkaMod2022.05.24.

Kevés számban, de előfordul, hogy nem kínai gyártók termékei is megjelennek a Banggood webshopban. Volt erre pár példa, de eddig a HP-val még nem találkoztunk, és ha minden igaz, akkor csak nemrég tették fel ezeket a tételeket a boltba. A lista nem túl kövér, nincs sok HP cucc, de kaptunk háromféle pendrive-ot, egy SD kártyát és egy hangszórót, bár ez utóbbi nem egy olcsóság, ennyiért nem igazán megérős, de az adattárolók annál inkább.

A kiegészítők jelentősége az elektromos kerékpároknál
e-bikeelektromos kerékpáreMAGSzponzorált tartalom

A kiegészítők jelentősége az elektromos kerékpároknál

írta: SonkaMod2022.05.23.

A nagyobb kényelem és a biztonság érdekében az elektromos kerékpáron nélkülözhetetlenek a különböző kiegészítők. Vannak divatos új e-bike-ok, amik gyönyörűek, és mindennel fel vannak szerelve, amire mindig is vágytunk, de most itt az ideje, hogy valóban egyedivé tegyük. Ebben az útmutatóban bemutatjuk azokat a lényeges tartozékokat, amelyek kivételessé teszik a kerékpárt.

Indul az ötödik Crazy Thursday a Banggoodon
air fryerBanggoodcrazy thursdayhőmérőjimmy HW8macska

Indul az ötödik Crazy Thursday a Banggoodon

Megint kaptunk négy ütős ajánlatot

írta: SonkaMod2022.05.19.

Nagyon megkedveltük a Banggood Crazy Thursday sorozatát, ami abból áll, hogy kiválasztanak pár terméket, amik aznap, mindössze 24 órán keresztül akciósak. Ezek ráadásul elég jó leárazások voltak eddig, és ezen a héten sem csalódunk bennük, mert most is van miről írni. A legjobb vétel talán a Jimmy HW8 száraz-nedves porszívó, de a Xiaomi hőmérő sem rossz vétel, ahogy egyik sem az.

hirdetés