hirdetés

Hírek

Újabb három Teclast power bank kapható kuponos akcióban
Banggoodkülső akkumulátorpower bankTeclasttöltő

Újabb három Teclast power bank kapható kuponos akcióban

Ár/érték arányban sikkesek

írta: SonkaMod2022.06.07.

Az elmúlt hónapokban a Banggood felvett a kínálatába pár Teclast power banket, amikből mindegyik egész nagy sikert aratott a felhasználók körében. A felhozatalt most tovább bővítették, és megjelent a T100H Pro, az E20 Pro és a C30 Pro is a rendelhető kütyük között. Mind a három töltő elég jó áron rendelhető kuponokkal, tehát az ár/érték arány miatt elég csábító vételek.

Két KUU Yoobook laptop is jó áron rendelhető
GeekbuyingKUUlaptopYoobook

Két KUU Yoobook laptop is jó áron rendelhető

Mindkét modell remek választás

írta: Fekete Norbert2022.06.03.

A KUU nem olyan régi gyártó, de vannak remek termékei, mi is mutattunk már nektek párat. Most a Yoobok család két tagjához hoztunk kuponokat, így már különösen megéri megvásárolni őket. Az első darab egy olcsóbb, mondhatni belépőszíntű modell, ezt igazából azoknak ajánljuk, aki csak internetezni, filmet nézni kívánnak vagy kisebb gépigényű játékokat szeretnének futtatni. A második a Pro változat, picivel erősebb, de még ez sem a gamer kategória, de akinek nincs erre igénye annak remek társa lehet a mindennapokban. Mindkét géphez ingyen, jogtiszta Windows 10-es oprendszer is jár.

Ortur lézergravírozók és kiegészítők jó áron rendelhetőek
Laser master 2lézergravírozóMadethebestOrturXtoolD1

Ortur lézergravírozók és kiegészítők jó áron rendelhetőek

Gravírozásra fel

írta: Fekete Norbert2022.06.03.

A madethebest.com oldala lézergravírozók és 3D nyomtatók értékesítésére specializálódott, együttműködésük az Orturral pedig nem újkeletű, de nemrégen az Ortur hivatalos forgalmazójává avanzsálódott. Ebből az alkalomból akciósan vásárolható meg náluk a cég Laser Master 2 névre keresztelt terméke, illetve sok más kiegészítő. A rendelésekhez most még ajándékot is kaptok. Az Ortur lézergravírozók nagyon jó minőséget képviselnek és az ár/érték arányuk is remek.

Ultraolcsó projektort tudtok rendelni a Geekbuying oldalán
FoqusyGeekbuyingLED projektorX100

Ultraolcsó projektort tudtok rendelni a Geekbuying oldalán

Diavetítő helyett

írta: Fekete Norbert2022.06.02.

Projektorokból nagyon széles a választék az olcsóbb modellektől, egész a milliós lézerprojektorokig. Felhasználásuk is sokrétű, hiszen már rég megdőlt az a nézet, hogy csak iskolai oktatásra, illetve prezentációk bemutatására alkalmas. Simán lehet rajtuk filmet nézni, de akár a TV-t is ki lehet váltani velük. Most egy amúgy is jó áron kapható modellhez hoztunk nektek egy olyan kupont, amivel már tényleg hihetetlenül olcsón lehet egy saját példányotok belőle.

Elstartolt a 7. Crazy Thursday
augeinbBanggoodcrazy thursdayroidmiYeelight

Elstartolt a 7. Crazy Thursday

Két Yeelight cucc és egyebek

írta: SonkaMod2022.06.02.

A Banggood most csütörtöki őrült ajánlatai is elkezdődtek, amik egészen 24 órán keresztül elérhetőek lesznek. Ezúttal négy kiemelt termék került be az akcióba, de azokon kívül még egy csomó más ajánlat is elérhető a promóciós oldalon. Nehéz a választás, hogy szerintünk melyik a legerősebb ajánlat, de talán a Yeelight mennyezeti lámpa, hiszen az eredeti áron is nagyon jó, de az air fryer sem megvetendő leárazás.

Belépőkategóriás rollerek nagyon olcsón
AOVOPROBanggoodHopthinkIscooterMegawheelsRoller

Belépőkategóriás rollerek nagyon olcsón

Mennyi üzemanyagot lehet megspórolni egy rollerrel?

írta: Don Kartács2022.06.01.

2019 végén vettünk 2 darab elektromos uniciklit Molcsa kollégával, hogy ne kelljen autóznunk a belvárosban. Ezek az eszközök már bőven visszatermelték a bekerülési költségüket, pedig akkor nem 480 Ft volt egy liter benzin, a jelenlegi piaci árról már nem is beszélve. Vajon mennyi idő lenne a 250 W-os Megawheels S10 árát visszatermelni, ami a BG31d629  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett 107 000 Ft-ba kerül?

Eleglide elektromos bringák akcióban a Geekbuying oldalán
eleglideelektromos bicikliGeekbuyingT1T1 Step-Thru

Eleglide elektromos bringák akcióban a Geekbuying oldalán

Egy trekking is lehet elektromos

írta: Fekete Norbert2022.05.31.

Az Eleglide márkanév biztos sokak számára ismerős, gyártanak rollert, valamint elektromos bringákat is. Nemrégiben egyszere mutattak be két modellt, amelyek eléggé hiánypótlóak voltak, hiszen trekking, avagy városi bringa még nem volt a kínálatukban. Ezeknek igencsak van létjogosultságuk a piacon, hiszen sokan csak a városban használják a bringájukat, nincs szükségük vastag terepgumikra, viszont csomagtartóra, könnyebb tekerhetőségre nagyobb hatótávval igen.

Jimmy HW10 3 az 1-ben porszívó bemutató a Geekmaxin
GeekmaxiH8HW10JimmyporszívóPowerWash HW8

Jimmy HW10 3 az 1-ben porszívó bemutató a Geekmaxin

Sok régebbi termék is akciós

írta: Fekete Norbert2022.05.31.

A Jimmy legújabb terméke a napokban debütál a Geekmaxi oldalán, ebből az alkalomból nemcsak az újdonság rendelhető óriási engedménnyel bevezető áron, hanem a régebbi, nagyon népszerű modelleket is akciósan tudjátok megrendelni az oldalon a friss kuponok segítségével. Minden termék európai raktárból érkezik gyors szállítással, a cég 2 év garanciát is biztosít rájuk.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2022.05.31.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Nagyméretű Teclast leárazás a Banggoodon
Banggoodkülső akkumulátorlaptopnotebookpower banktablet

Nagyméretű Teclast leárazás a Banggoodon

Vannak tabletek, notebookok és külső akkumulátorok is

írta: SonkaMod2022.05.30.

A Banggood remek időzítéssel meglepett minket egy csokor kuponnal, amik mind Teclast termékekre szólnak. Azért jó az időzítés, mert már egy ideje nem láttunk igazán jó akciókat Teclast tabletekre Banggoodon, most viszont van egy-egy jobb fogás, illetve a power bankok és a laptopok is jó áron rendelhetők. A lista egészen terebélyes, érdemes végigböngészni, mi már a végleges, postaköltséggel együtt értendő árakat tüntettük fel, és az áfa is benne van az árban.

hirdetés