hirdetés

Hírek

A Tronsmart Bang mellé jár egy Tronsmart Trip is
GeekbuyingtripTronsmarttronsmart bang

A Tronsmart Bang mellé jár egy Tronsmart Trip is

Kár lenne ezt kihagyni

írta: Fekete Norbert2022.06.20.

A Geekbuying továbbra is születésnapi lázban ég a 10. évforduló alkalmából. A mai napon a Tronsmart Bangre találtunk nagyszerű ajánlatot náluk. A party hangszórót mi is teszteltük, most egy kupon segítségével történelmi mélypontra tudjátok levinni az árát, ráaádásul a rendeléshez ajándékba kaptok egy  Tronsmart Trip-et, ami egy hurcibálható, könnyebb darab, kiemelkedő üzemidővel.

Az Aufero Laser 2 lézergravírozó jó áron a Sinismallnál
auferolaser 2lézergravírozóSinismall

Az Aufero Laser 2 lézergravírozó jó áron a Sinismallnál

A bitangerős fej már vágásra is alkalmas

írta: Fekete Norbert2022.06.17.

A Sinismall webáruházában számos nagyszerű lézergravírozót és hozzá való kiegészítőket találtok. A cég az Apák napja alkalmából nagy leárazásokba kezdett, több termék árát is lejjebb vitték, és az alábbi kuponokkal még egy kicsivel ennél is többet tudtok faragni az árból. Ráadásképpen a nagyobb értékű vásárlásokhoz ajándékot is kaptok. Az N10  kód használatával minden 300 dollár feletti vásárlás esetében 10, míg az N15  beírása esetén minden 400 dolcsi feletti vásárlásból 15 dollár lejön a végösszegből. Ha pedig az N5  kódot használjátok, akkor bármelyik termék árából 5% kedvezményre vagytok jogosultak.

A Mi Band 6 és a 7 is most nagyon olcsó a Hekkán
Hekkami band 6mi band 7okoskarkötőXiaomi

A Mi Band 6 és a 7 is most nagyon olcsó a Hekkán

Mindkét modell jó választás még mindig

írta: Fekete Norbert2022.06.17.

Nem is olyan régen jelent meg a Xiaomi nagysikerű Mi Band szériájának hetedik darabja, és mint általában, most is nagy várakozás előzte meg a premiert. Az előzetesen pletykált funkciókból a GPS-t nem kapta meg most sem, de az NFC-t és ezzel együtt a mobilfizetés lehetőségét egyes modellek igen. Ezenkívül az elődhöz képest extra a nagyobb kijelző, még okosabb szoftver, remekül variálható kinézet, és ami talán a legjobb, az az Always On Display funkció.

A Reolink újdonsága a kétszemű kamera, ilyen még nem volt
DuokameraReolinkSzponzorált tartalom

A Reolink újdonsága a kétszemű kamera, ilyen még nem volt

Több szem többet lát

írta: Fekete Norbert2022.06.16.

A Reolink kameragyártó talán nem olyan ismert, mint a Hikvision vagy a Xiaomi, de mindig is az innovatív megoldásairól volt híres, több terméküket teszteltük is. Most egy olyan kamerával álltak elő, ami két szenzorának segítségével nagyobb területet lát be. Ez tényleg nagy ötlet, igazából az a fura hogy ilyet még más gyártótól nem láttunk. A képrögzítő ráadásul beépített aksis, összeköthető napelemmel is, ezzel a kombóval pedig teljesen gondozásmentessé varázsolható.

A Xiaomi Mi Band 7 NFC verziója rendelhető a Geekbuyingon
Geekbuyingmi band 7okoskarkötőXiaomi

A Xiaomi Mi Band 7 NFC verziója rendelhető a Geekbuyingon

Az NFC nélküli variáns szintén akciós

írta: Fekete Norbert2022.06.15.

Nem is olyan régen jelent meg a Xiaomi nagysikerű Mi Band szériájának hetedik darabja, és mint általában, most is nagy várakozás előzte meg a premiert. Az előzetesen pletykált funkciókból a GPS-t nem kapta meg most sem, de az NFC-t és ezzel együtt a mobilfizetés lehetőségét egyes modellek igen. Ezenkívül az elődhöz képest extra a nagyobb kijelző, még okosabb szoftver, remekül variálható kinézet, és ami talán a legjobb, az az Always On Display funkció. A Geekbuyingon is feltűnt az újdonság, így már tőlük is jó áron megrendelhető az NFC-s és az NFC nélküli modell is.

A Geekbuying még tovább erősít a szülinapi akciójában
Geekbuyingroborock q7 maxrobotporszívó

A Geekbuying még tovább erősít a szülinapi akciójában

Két Roborock termék is jelentős kedvezménnyel rendelhető

írta: Fekete Norbert2022.06.15.

Várható volt, hogy ahogy haladunk előre az időben a Geekbuying születésnapján, egyre jobban kezdenek bedurvulni a dolgok. Most épp egy 48 órás mega leárazás van soron, aminek keretében 24 termék árát vitték le elég mélyre. Található a listában elektromos bringa, 3D nyomtató, mini PC, tablet, takarítóeszköz, meg még sok minden más is, érdemes ránézni a listára, hátha pont a listán szereplő termékek valamelyikével szemeztetek már egy ideje. Mi elsőre a Roborock Q7 Max árán dobtunk egy hátast, ami most nagyon olcsón rendelhető náluk, ha már Roborock, akkor a cég állóporszívója, a Dyad is jóáras jelenleg.

Okos zárak a Welocktól most hatalmas akcióban
Apák napjaOkoszárSzponzorált tartalomWelock

Okos zárak a Welocktól most hatalmas akcióban

30 százalék kedvezmény apák napjára

írta: Fekete Norbert2022.06.15.

A Welock egy otthoni okosmegoldások, azon belük is az okoszárak gyártására specializálódott cég, akik már lassan 10 éve, 2013 óta a piacon vannak. Fő küldetésük ezen megoldások népszerűsítése, mind szélesebb körben való elterjesztése. Ők voltak az első cég a világon, akik biometrikus ujjlenyomatolvasást alkalmaztak ajtózárakban. Rengeteg országban árulják a termékeiket Ausztráliótól Európáig, nagy hangsúlyt fektetnek az after sales támogatásra. Cikkünkben bemutatjuk az egyik legnépszerűbb produktumukat, amit most nagy kedvezménnyel rendelhettek meg a weboldalukon, apák napja alkalmából.

Két nagyszerű ajánlat a Hekka oldalán a mai napra is
HekkaRedmi buds 3vezeték nélküli töltőXiaomiYouth edition

Két nagyszerű ajánlat a Hekka oldalán a mai napra is

Vezeték nélküli töltő és füles is akcióban

írta: Fekete Norbert2022.06.14.

A Hekkát - mint tudjuk - érdemes sűrűn böngészni, mert ki tudja mikor akadunk valami hihetetlen akcióra, persze ez nem lehet minden nap így, de azért így is egész jó dealek szoktak lenni az oldalukon. A mai szemezgetés során két olyan terméket találtunk, amire úgy gondoljuk érdemes felhívni a figyelmeteket. Az egyik egy nagyon praktikus vezeték nélküli töltő, ami éjszakai lámpa is egyben, illetve a Redmi szuper TWS fülhallgatója, a Buds 3 Youth Edition.

Kugoo rollerekhez ért a Geekbuying szülinapi akciósorozata
elektromos rollerGeekbuyingkirin g3kirin s1 ProKirin S4Kirin X1

Kugoo rollerekhez ért a Geekbuying szülinapi akciósorozata

4 modell ára is jelentősen csökkent

írta: Fekete Norbert2022.06.14.

A Geekbuying 10. születésnapja alkalmából rendezett majd' egy hónapig tartó promóciójában már túl vannak a bemelegítésen, most már élesben megy a dolog. Ennek alkalmából a mai napon az elektromos közlekedési eszközök, illetve különféle szabadidős cikkek lettek lerázva. Ezen belül is a Kugoo Kirin rollerjeiből kaphattok jelentős kedvezményt, ha az általunk hozott, 4 népszerű modellre érvényes kuponokat felhasználjátok.

Olcsó, és minőségi SUP kapható a Gshopperen
Gshoppersportstand up paddleboardsupwowspeed

Olcsó, és minőségi SUP kapható a Gshopperen

A nyári vizes szezon zászlóshajója

írta: SonkaMod2022.06.14.

Nem először írunk a Gshopperen kapható Wowspeed SUP-okról, de már több tapasztalatunk van róluk, mint legelőször, hiszen egy csomó vásárlói visszajelzést kaptunk. Sok olvasónk rákapott a bitang olcsó SUP-okra, és úgy tűnik, hogy egyelőre mindenki elégedett vele. A Gshopperen még mindig rendelhető kuponnal az akciós SUP deszka, ami így mindössze 65 000 forintba kerül EU raktárból rendelve.

hirdetés