hirdetés

Hírek

Snapdragon csúcslapkával debütált a Black Shark 5 Pro
Black Shark 5Black Shark 5 Progamer telefonGobooXiaomi

Snapdragon csúcslapkával debütált a Black Shark 5 Pro

Ez nagyon ütős lett

írta: Fekete Norbert2022.06.09.

A Black Shark, mint bizonyára tudjátok a Xiamiból kivált, önálló divízió, ami a gamer mobileszközök gyártására specializálódott. Az utóbbi években minden évben kijött az aktuális csúcskészülékével, anno 2020-ban a 3-as kiadás járt is a szerkesztőségünkben, és a teszt során nagyon jó tapasztalataink voltak vele. Idén már az ötös széria van terítéken, amit a premier alkalmából kedvezőbb áron tudtok megrendelni. Két verzió érhető el belőle, a Black Shark 5 és az 5 Pro. Most az utóbbit vesézzük ki nektek, mivel mégiscsak az a cég legújabb zászlóshajója.

Remek 10. szülinapi ajánlatok a Geekbuyingon
FafreesGeekbuyingSH50Smart4uXiaomi

Remek 10. szülinapi ajánlatok a Geekbuyingon

És ez még csak a bemelegítés

írta: Fekete Norbert2022.06.09.

Még csak két napja, hogy elindult a Geekbuying 10. szülinapja alkalmából rendezett hetekig tartó ünnepségsorozata, de máris jópár remek ajánlatot találtunk, amit meg is osztunk veletek. Ráadásul, ahogy a naptárból látszik még csak a bemelegítésnél tartanak, mi lesz még, ha úgy igazán beindul a buli. Találtunk egy az oldalon bármely termékre felhasználható kupont is, ami 100 dollár kedvezményt ér minden 1000 dollár feletti vásárlás esetén, ha nagyobb dolgot terveztek venni, akkor ez jól jöhet. Az Aff10thanniv  kódot kell csak beírni a megfelelő helyre, máris jár a diszkont.

LeonLion napszemüvegek fillérekért az Aliexpressről
Aliexpressleonlionnapszemüveg

LeonLion napszemüvegek fillérekért az Aliexpressről

10$ alatt válogattunk

írta: SonkaMod2022.06.09.

Az alis napszemüvegekből sosem lehet elég, mert ez egy olyan termékkategória, amiben a kínaiak nagyon alá tudnak licitálni a hazai áraknak. A napszemüvegekért simán több tízezer forintot is elkérnek, pedig azért annyira nem nagy művészet ilyet gyártani, csak megmaradt a felhasználókban, hogy erre költeni kell. Ez egyáltalán nincsen így, ráadásul ha csak a párezres kategóriából választunk, akkor simán lehet tízféle szemcsink, az sem fogja lehúzni a költségvetésünket. A filléres alis szemüvegek is tudnak olyan alap dolgokat, mint az UV 400-as védelem, a polarizálás és ehhez hasonlók. Most pedig kigyűjtöttünk jó pár LeonLion napszemüveget, de szigorúan 10 dolcsi alatt, amik jól is néznek ki.

Az eheti Crazy Thursday is elindult
Banggoodblitzhome BH-AF2crazy thursdayJimmy JV65maoxin

Az eheti Crazy Thursday is elindult

Porszívó, szúnyogírtó és air fryer vihető kedvezményesen

írta: SonkaMod2022.06.09.

A Banggood ismét jelentkezik a 24 órán keresztül tartó akcióival, ami négy fő ajánlatból, és több kisebből áll. A Crazy Thursday nyitóoldalát kell végigböngészni ahhoz, hogy lássuk, mégis miket lehet ma jó áron megrendelni, de a három legnagyobb akciót mi is összeszedtük egy csokorba. A felhozatal elég vegyes, egy Jimmy porszívó most is került a kínálatba, de a Maoxin szúnyogírtó vagy a BlitzHome air fryer lehet sokak számára izgalmasabb. A negyedik kiemelt termék egy birkaszőrnyíró, ami valószínűleg nem lesz nagy közönségsiker, hiszen nem sokan tartanak birkát, illetve csak 110 voltos, US verzió van belőle, ami itthon nem is használható az eltérő feszültség miatt.

Longer lézergravírozó és 3D nyomtató remek áron
3D nyomtatólézergravírozóLK5 ProLongerRay5

Longer lézergravírozó és 3D nyomtató remek áron

Indulhat a kreatívkodás

írta: Fekete Norbert2022.06.09.

A Longer 3D termékeiről már írtunk korábban is, jellemző rájuk, hogy a jó specifikációkhoz egy remek ár párosul. Ez igaz mindkét, a cikkben szereplő készülékre is. Mindkettő árát úgy lőtte be a gyártó, hogy már egy egyszerű felhasználónak is megfizethető lehet, ha van ilyen irányú érdeklődése. Közös jellemzőjük továbbá, hogy PC-től függetlenül is képesek nyomtatni, gravírozni.

A Mijia okosventilátora remek áron a Cafago oldaláról
CafagoMijiaStanding fan 1XventilátorXiaomi

A Mijia okosventilátora remek áron a Cafago oldaláról

Még időben beszerezhetitek

írta: Fekete Norbert2022.06.07.

Szerencsére már nagyon jó az idő, már a nyár eleje is elég melegre sikerült, ki tudja mikor köszönt be az első igazán kemény hőhullám. Ha légkondi beszerelésére nincs lehetőségetek, érdemes legalább egy ventilátort beszerezni, hogy ne érjen felkészületlenül benneteket a hőség. Ha már ventilátor, akkor hasznosabb lehet beszerezni egy minőségibb darabot, aminek a teljesítménye is megfelelő, és az sem árt, ha aludni is nyugodtan lehet mellette, az okosfunkciók pedig már csak hab a tortán.

Újabb három Teclast power bank kapható kuponos akcióban
Banggoodkülső akkumulátorpower bankTeclasttöltő

Újabb három Teclast power bank kapható kuponos akcióban

Ár/érték arányban sikkesek

írta: SonkaMod2022.06.07.

Az elmúlt hónapokban a Banggood felvett a kínálatába pár Teclast power banket, amikből mindegyik egész nagy sikert aratott a felhasználók körében. A felhozatalt most tovább bővítették, és megjelent a T100H Pro, az E20 Pro és a C30 Pro is a rendelhető kütyük között. Mind a három töltő elég jó áron rendelhető kuponokkal, tehát az ár/érték arány miatt elég csábító vételek.

Két KUU Yoobook laptop is jó áron rendelhető
GeekbuyingKUUlaptopYoobook

Két KUU Yoobook laptop is jó áron rendelhető

Mindkét modell remek választás

írta: Fekete Norbert2022.06.03.

A KUU nem olyan régi gyártó, de vannak remek termékei, mi is mutattunk már nektek párat. Most a Yoobok család két tagjához hoztunk kuponokat, így már különösen megéri megvásárolni őket. Az első darab egy olcsóbb, mondhatni belépőszíntű modell, ezt igazából azoknak ajánljuk, aki csak internetezni, filmet nézni kívánnak vagy kisebb gépigényű játékokat szeretnének futtatni. A második a Pro változat, picivel erősebb, de még ez sem a gamer kategória, de akinek nincs erre igénye annak remek társa lehet a mindennapokban. Mindkét géphez ingyen, jogtiszta Windows 10-es oprendszer is jár.

Ortur lézergravírozók és kiegészítők jó áron rendelhetőek
Laser master 2lézergravírozóMadethebestOrturXtoolD1

Ortur lézergravírozók és kiegészítők jó áron rendelhetőek

Gravírozásra fel

írta: Fekete Norbert2022.06.03.

A madethebest.com oldala lézergravírozók és 3D nyomtatók értékesítésére specializálódott, együttműködésük az Orturral pedig nem újkeletű, de nemrégen az Ortur hivatalos forgalmazójává avanzsálódott. Ebből az alkalomból akciósan vásárolható meg náluk a cég Laser Master 2 névre keresztelt terméke, illetve sok más kiegészítő. A rendelésekhez most még ajándékot is kaptok. Az Ortur lézergravírozók nagyon jó minőséget képviselnek és az ár/érték arányuk is remek.

Ultraolcsó projektort tudtok rendelni a Geekbuying oldalán
FoqusyGeekbuyingLED projektorX100

Ultraolcsó projektort tudtok rendelni a Geekbuying oldalán

Diavetítő helyett

írta: Fekete Norbert2022.06.02.

Projektorokból nagyon széles a választék az olcsóbb modellektől, egész a milliós lézerprojektorokig. Felhasználásuk is sokrétű, hiszen már rég megdőlt az a nézet, hogy csak iskolai oktatásra, illetve prezentációk bemutatására alkalmas. Simán lehet rajtuk filmet nézni, de akár a TV-t is ki lehet váltani velük. Most egy amúgy is jó áron kapható modellhez hoztunk nektek egy olyan kupont, amivel már tényleg hihetetlenül olcsón lehet egy saját példányotok belőle.

hirdetés