hirdetés

Hírek

A Geekbuying méltóképpen ünnepli a Tronsmart szülinapját
Bluetooth hangszórófejhallgatóGeekbuyingszülinapTronsmart

A Geekbuying méltóképpen ünnepli a Tronsmart szülinapját

Számos Tronsmart hangcucc kapható áron alul

írta: Fekete Norbert2022.07.01.

Nagyon szalad az idő, a Tronsmart is már 9 éves lett, ami valahol szomorú, hiszen érzésre nagyjából tegnap volt, mikor kijöttek az első termékükkel, másrészről viszont örömteli, hiszen az ilyen jeles alkalmakkor mindig extraolcsón lehet hozzájutni szinte az egész választékukhoz. Érdemes ezt kihasználni most, vagy várni egy évet, a 10. kerek évfordulón beszerezni ezeket. Na ezt az utóbbi variációt már azért sem ajánlom, mert ki tudja mennyire lő ki addigra a dollár a forinthoz képest. Inkább nézzetek szét most, rendeljétek meg ami tetszik, akár a cég legújabb termékét is, a Tronsmart T7 Minit.

Megint elérhető a BlitzHome mosogatógép
Banggoodbh-cdw1blitzhomeBlitzWolfmosogatógép

Megint elérhető a BlitzHome mosogatógép

Kompakt, takarékos és okos

írta: SonkaMod2022.07.01.

Van egy rakás olyan BlitzWolf termék, amik amilyen hirtelen megjelennek a piacon, olyan gyorsan el is tűnnek. Sajnos nagyon sok jó terméket indokolatlanul gyorsan kivezetnek, de néha-néha van egy-egy visszatérés. Most a BH-CDW1 mosogatógép tért vissza, pedig már vagy fél éve nem volt elérhető. A gyenge forint miatt kicsit drága, de a hazai árakhoz képest még mindig megérős ez a konyhai gép, mert így is csak 91 500 Ft, a tudása pedig még többet is érne.

A Roidmi EVA ára máris picit olcsóbb lett a Geekbuyingon
EvaGeekbuyingrobotporszívóroidmi

A Roidmi EVA ára máris picit olcsóbb lett a Geekbuyingon

A tudása még mindig elképesztő

írta: Fekete Norbert2022.07.01.

Sokszor hihetetlen, hogy hova fejlődnek a háztartási eszközeink, a kutatás és fejlesztés valamiért hatványozottan jelen van a robotporszívók világában. Sokáig a rakéta porszívók jelentették az elérhető maximumot, azokhoz képest fényévnyi távolságra volt az első robotporszívó. A mostani eszközöknél, ha nem is ekkora, de mégis elképesztő a különbség az első generációs modellekhez képest. A Roidmi különösen elöl jár ezekben a fejlesztésekben, a nemrég kijött EVA névre keresztül terméküket telezsúfolták finomabbnál finomabb újdonságokkal.

Tonnányi kupon a Tronsmart 9. születésnapi vásárán
Bluetooth hangszóróGeekmaxiTronsmartTWS fülhallgató

Tonnányi kupon a Tronsmart 9. születésnapi vásárán

Főleg a hangszórókra érdemes lecsapni

írta: Don Kartács2022.06.30.

Már a Tronsmart is a 9. születésnapját ünnepli, hogy repül az idő. Ennek örömére mindenféle általános kuponnal és jóárasított termékkel kedveskednek nektek a Geekmaxi webshopjában. Érdemes a kezdőoldalról indulni, hiszen itt minden információ fellelhető, de azért mi ki is részletezzük nektek a lényeget.

Ütős ajánlatokkal jelentkezik a 11. Crazy Thursday
ariluxBanggoodBlitzWolfcrazy thursdayetetőFogkő eltávolító

Ütős ajánlatokkal jelentkezik a 11. Crazy Thursday

Változatos felhozatal, meghökkentően alacsony árak

írta: SonkaMod2022.06.30.

A 11. Crazy Thursday nagyon betalált, hiszen a most kiválogatott hat termékből 4-5-re lehet azt mondani, hogy igen jó vétel, és a többi sem rossz. Nagyon sokféle dolgot szedtek össze, és az árazásnál mertek nagyot álmodni. Figyelni kell viszont, hogy időben megrendeljük azt, ami tetszik, mert csak 24 órán keresztül élnek az akciók.

Eleglide M1 elektromos bringa bőven a Dechatlonos ár alatt
eleglideelektromos kerékpárGeekbuyingM1 Upgraded

Eleglide M1 elektromos bringa bőven a Dechatlonos ár alatt

Próbáltuk, jó is, ennyiért olcsó is

írta: Don Kartács2022.06.30.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy láttuk az Elegelide M1 előző verzióját élőben, sőt teszteltük is, így tökéletesen tisztában vagyunk vele milyen, és azt kell hogy mondjam: jó. Ez ráadásul a fejlesztett verzió, így jó eséllyel a korábbi hibákon is csiszoltak valamicskét, pedig már annak a minősége is pöpec volt. Ráadásul a 250 W-os motorral szerelt kétkerekű teljes mértékben megfelel a magyar jogszabályoknak is, így a rendőr sem fog belétek kötni. 230 000 Ft-ot kérnek érte az NNNELEM1JUN  kóddal és még adnak mellé egy csavarhúzókészletet is ajándékba.

Nyári nyalánkságok olcsón a Hekka honlapján (frissítve)
Hekkami band 7wubenXiaomi

Nyári nyalánkságok olcsón a Hekka honlapján (frissítve)

A Mi Band 7 karperec és a Wuben C3 elemlámpa még olcsóbb lett

írta: Don Kartács2022.06.29.

A Hekka egy feltörekvő versenyző a retail piacon, emiatt elég jó árakat szokott adni mindenféle termékekre. Most a teljesen új Mi Band 7 és a régebbi, de kiváló Wuben C3 elemlámpa kelleti magát jutányos áron, előbbiért 12 800 Ft-ot kell kicsengetni, ha bepötyögitek a HekkaMiB70707  kódot, míg az utóbbiért 4500 Ft-ot kell fizetnetek a Hekka05312 kóddal, és ebben már benne van a hozzá adott akku is. Ezek elég erős ajánlatok, én nem hagynám ki.

A Roborock vadi új terméke a Geekmaxin debütál
dyadGeekmaxiQ7 MaxRoborockrobotporszívóS7 Pro Ultra

A Roborock vadi új terméke a Geekmaxin debütál

A bevezető áron felül ajándék is jár a rendeléshez

írta: Fekete Norbert2022.06.28.

Nem is olyan rég volt, hogy a Roborock bemutatta a Q7 Max családját, aminek két tagja is volt a Q7 Max és a Q7 Max +. Most újra előrukkoltak egy újdonsággal S7 Pro Ultra néven, ami elég nagy dobás lett, hiszen a már lassan elcsépeltnek számító önürítős dokkoló helyett egy olyan bázisállomást rittyentettek neki, amiben két plusz tartály is helyet kapott, egyik a tiszta víznek a másik a robotból visszatérő szennyezett folyadék számára. A töltés közben a készülék mindent elintéz magának, a felhasználónak így már tényleg jó ideig semmi dolga nem lesz.

Nagyon kedvező áron vihetők a Xiaomi telefonok Gshopperen
GshopperokostelefonPocoRedmiXiaomi

Nagyon kedvező áron vihetők a Xiaomi telefonok Gshopperen

Szinte az összes menő Xiaomi telefon EU raktárból

írta: SonkaMod2022.06.28.

Már igen közel vannak a kínai és a magyar árak, ha Xiaomi telefonokról van szó, és ha csak igen kicsike a különbség, akkor nyilván nem érdemes ezeket egy kínai webshopból bezsákolni. Most viszont a Gshopperről nagyon jó áron vihetők a Xiaomi legújabb telefonjai, és az árkülönbség általában már jelentős, így bátran ajánlott vételek. A Gshopper ráadásul futárszolgálattal küldi őket EU raktárból, így pár nap leforgása alatt már a kezünkben is lehet.

A Geekbuying szülinapján akciósak a laptopok, monitorok is
34 inchG5GeekbuyingKUUlaptopmonitor

A Geekbuying szülinapján akciósak a laptopok, monitorok is

Már csak 1 napig tart az akció

írta: Fekete Norbert2022.06.28.

A GKB szülinapi akciója vészesen közeledik a végéhez, már csak kicsivel több, mint egy nap van hátra belőle. A cég a végére is tartogat remek akciókat, ma a laptopok, monitorok és TV boxok kerültek sorra. Ezekből választottunk ki kettő darabot, amit vagy nagyon tudunk ajánlani, mert jók a személyes tapasztalataink róla, vagy jó specifikációkhoz mérten kedvező árúnak gondolunk. Így került bele a listába a Xiaomi ívelt monitora, illetve a Kuu G5-ös laptopja.    

hirdetés