hirdetés

Hírek

Welock nyári fesztivál 20% kedvezménnyel
okos zárokos zárbetétWelock

Welock nyári fesztivál 20% kedvezménnyel

Olcsóbban vehetitek meg az okoszárakat

írta: Don Kartács2022.07.13.

A Welockról, mint cégről és a termékeikről már korábban is írtunk. A vállalat mindenféle okoszárakat kínál, jellemzően app és ujjlenyomat-alapú megoldásokat, amikkel a hagyományos nyitási mechanizmusokat válthatjátok ki. Most ráadásul a nyári fesztivál keretein belül, 9 napon át 20% kedvezményt kaptok a termékeikre, ha használjátok a SUMMER20  kódot. A nagy szám most a Welock SECBR ujjlenyomatos zára, ami appból is vezérelhető, erről is lesz szó a cikkben.

Kuponnal most jó áron vihető a Tronsmart Element T6 Plus
Bluetooth hangszóróElement T6 PlusGeekbuyingTronsmart

Kuponnal most jó áron vihető a Tronsmart Element T6 Plus

Még ezen a dollárárfolyamon is megéri

írta: Fekete Norbert2022.07.11.

A Tronsmartot talán már nem kell senkinek bemutatni, a cég nemrég ünnepelte a 9. születésnapját, szóval már majd' egy évtizede gyártja a jobbnál jobb hangcuccokat, amiket szerencsére nem a földtől elrugaszkodott áron hoz forgalomba. Különösen igaz ez a mostani akcióban szereplő Element T6 Plus névre keresztelt modelljükre, ami igazi ár/érték arány bajnok. Jól szól, kompakt méretű, több készüléket is össze lehet párosítani a jobb hangzás érdekében és még power bank funkcióval is ellátták.

Xiaomi családhoz tartozó termékek akciója a Hekkán
elektromos pumpaHekkahotolézeres távolságmérőokostelefonPoco

Xiaomi családhoz tartozó termékek akciója a Hekkán

Teló, pumpa és lézeres távolságmérő igen kedvező áron

írta: Fekete Norbert2022.07.08.

A Hekkán most is elég durván leakcióztak pár Xiaomi, illetve az ökoszisztémához tartozó terméket, annyira sikerült az akció, hogy még a hipermagas dollárárfolyam mellett is megéri megrendelni őket. Többek között a Poco frissen bemutatott mobiltelefonja is bekerült ebbe az akcióba, a hozott kupon segítségével igen jelentős árkedvezményt kaphattok a rendeléshez. És akkor még nem is említettem a Xiaomi akkus pumpáját, illetve a Hoto lézeres távolságmérőjét, amik most szintén kedvezőbb áron szerezhetőek be.

Három érdekes Roborock termék csökkentett áron
GeekmaxiRoborockRoborock DyadRoborock Q7Roborock S7 Pro Ultra

Három érdekes Roborock termék csökkentett áron

Célkeresztben a takarítás

írta: Don Kartács2022.07.07.

A Roborock S7 volt eddig a király a kínai robotporszívók között, de ma magjelent a nagy tesó S7 Pro Ultra néven, és maga mögé utasította a kisebb családtagot. 5100 Pa-os szívóerő, brutális töltőállomás, amiben egy hatalmas por- és két víztartály is van, és automatizálható akár 7 hétre is. A Roborock Dyad egy vizes állóporszívó, amivel nemcsak porszívózni, hanem felmosni is lehet, míg a Roborock Q7 Max az S7 Pro Ultra fékezett habzású verziója, és az S5 max utódja, amit teszteltünk is. Minden cuccot EU raktárból küld a Geekmaxi, a szállítás összege pedig nulla vagy elhanyagolható.

Van pár jó ajánlat a mai Crazy Thursday-en
BanggoodBlitzWolffogkefehiBREWkávéfőzőmennyezeti lámpa

Van pár jó ajánlat a mai Crazy Thursday-en

Lámpák, kávéfőző és fogkefe sterilizáló

írta: SonkaMod2022.07.07.

A Banggood a mai napon is megtartja a minden csütörtökön esedékes Crazy Thursday eseményét, és ezúttal is van hat darab, kiemelt akció. Ezek közül korántsem mindegyik olyan, hogy érdemes legyen róla szót ejteni, hiszen az egyik például egy fejőgép, amire körülbelül senki sem kíváncsi, viszont kigyűjtöttük belőlük azokat, amik értelmes termékek és most jó áron rendelhetők 24 órán keresztül.

Longer Ray5 10W lézergravírozó akcióban, ajándékokkal
10 wattlézergravírozóLongerRay5

Longer Ray5 10W lézergravírozó akcióban, ajándékokkal

A legolcsóbb 10 wattos, beépített kijelzős gravírozó

írta: Fekete Norbert2022.07.06.

A Longer lézergravírozókat és 3D nyomtatókat gyárt már jó ideje, ez utóbbi kategóriáról már írtunk korábban. A Longer Ray5 10W lézergravírozó hasonló hozzá abban, hogy otthoni, DIY célokra szánta a gyártó, ráadusul ez az első olyan lézergravírozó, amit érintőkijelzővel szereltek fel, így akár számítógép nélkül is küldhettek rá munkákat, elég csak behelyezni az SD kártyát, pár kattintás és már indulhat is a gravírozás. A Longer3D oldalán most nagyvonalúan osztják hozzá az ajándékokat is, érdemes benézni.

Geekbuying nyári akciózuhatag, sok jó ajánlattal
FunwaterGeekbuyinghűtőszekrényRC Boatstand up paddleboardsup

Geekbuying nyári akciózuhatag, sok jó ajánlattal

Van élet a szülinap után is

írta: Fekete Norbert2022.07.05.

A Geekbuying 10. szülinapja hivatalosan is befejeződött, reméljük sok klassz cuccra sikerült lecsapnotok, de szerencsére a cégnél ezután sem áll meg az élet, gondoltak egyet, és a nyár közepén leáraztak egy csomó nyári terméket. Ráadásul sikerült pár nagyszerű cuccra jóárasító kupont szerezni tőlük, amit meg is osztunk veletek. Lesz itt minden, a Xiaomi okosventilárotától kezdve, egy menő SUP-ig, illetve egy hordozható hűtőszekrény, vagyis egy hűtőláda is bekerült a válogatásban, illetve a végére egy poénos játék is befért a felsorolásba. Egy a közös bennük, mindegyik a nyárral kapcsolatos.

Tomtop akciós termékek válogatása a mai napra
beziorelektromos rolleretetőRC hajóS500MAXTomtop

Tomtop akciós termékek válogatása a mai napra

Egy menő roller és egy etetőhajó a kínálatban

írta: Fekete Norbert2022.07.05.

A Tomtopon is remek akciókat lehet kifogni, érdemes böngészni az oldalukat, mert ki tudja mikor bukkantok valami kincsre. A mai ajánlatok nem feltétlenül ebbe a kategóriába tartoznak, de mindkettő nagyon jó vétel a maga nemében. A Bezior rollere jó teljesítményt, sok-sok megtehető kilométert és pár jó kis extrát kínál igen kedvező áron, a rádiótávirányítós etetőhajó pedig a horgászoknak nyújthat nagy segítséget, a hazainál jóval, de még a kínai áraknál is picit kedvezőbb áron.

A Reolink egy vezeték nélküli vadkamerát villantott
kameraKeenReolinkvezeték nélküli

A Reolink egy vezeték nélküli vadkamerát villantott

Vadak megfigyelésére tökéletes

írta: Fekete Norbert2022.07.04.

A Reolinktől már megszokhattunk, hogy nem riadnak vissza a különleges megoldásoktól, legutoljára egy kétszemű kamerát dobtak piacra, most pedig egy teljesen vezeték nélküli vadkamerával jelentkeztek, amit terepszínű festéssel láttak el, így teljesen bele tud olvadni a környezetébe, tehát egy erdőbe telepítve szinte teljesen észrevétlen maradhat. Remekül tudja rögzíteni az ott zajló eseményeket, kis szerencsével pár állat is bekerül a képbe. A termék nem olcsó, de most az exkluzív kuponnal picit lejjebb lehet vinni az árát, ráadásul ajándék is jár a rendeléshez.

Megjelent az Ortur legújabb lézergravírozója
Laser master 3lézergravírozóMadethebestOrturSinismall

Megjelent az Ortur legújabb lézergravírozója

Bevezető áron kapható a Laser Master 3

írta: Fekete Norbert2022.07.03.

Az Ortur több remek lézergravírozót is a piacra dobott már, a Laser Master sorozatnak ez a harmadik generációja. A 2-es verzió is nagyon jól sikerült, de a 3-ban még több innovációt tudtak felvonultatni. A frissen debütált terméket most bevezető áron tudjátok megrendelni a gyártó hivatalos weboldalán, illetve két kiemelt partnerénél is. A bevezető ár mindegyik oldalon ugyanaz, 281 800 Ft, de a rendeléshez járó extra ajándékok különböznek, így érdemes ez alapján választani, hogy melyik számotokra a hasznosabb.

hirdetés