hirdetés

Hírek

A Hekka oldalán ma is remek a felhozatal akciós cuccokból
autós inverterBaseusBlackviewcsavarhúzó szettHekkaTab 13

A Hekka oldalán ma is remek a felhozatal akciós cuccokból

Blackview tablet, autós inverter és egy csavarhúzókészlet is olcsón rendelhető

írta: Fekete Norbert2022.09.01.

Ma se aprózták el Hekkáék az akciózást az oldalukon. A Blackview nemrég megjelent tabletje például 65 ezer forint alatt kapható nálunk, nem is olyan régen a megjelenés napján még közel 70 ezer forintba került, és erre még az áfa is rájött. Itt viszont már ezt a termék ára tartalmazza, szóval ez egy tényleg jó deal. Emellett egy nagyon hasznos autós inverterre is kedvező árcédulát sikerült ráragasztaniuk, nem is beszélve a Wiha precíziós csavarhúzókészletéről, amit már 8000 forintért be tudtok zsákolni a hozzá szerzett kuponnak köszönhetően.

A Roborock mindent is tudó robotja most picit olcsóbb
GeekbuyingRoborockRoborock S7 Pro Ultrarobotporszívó

A Roborock mindent is tudó robotja most picit olcsóbb

Felmos, porszívózik több, mint egy hónapig gondozásmentesen

írta: Fekete Norbert2022.09.01.

A robotporszívók közül a jelenlegi csúcsmodell a Roborock S7 Pro Ultra. Ezt az önürítős szörnyeteget 7 hétre lehet automatizálni, kitisztítja saját magát, automatikusan elkészíti a ház vagy lakás térképét, akár 4 szintes házakat is kezel és brutális 5100 Pa-os szívóerővel rendelkezik. És ez még minden, hiszen rengeteg egyéb, okos tulajdonsággal rendelkezik. Most a Geekbuyingon a szokásos árnál valamivel olcsóbban, nagyjából 425 ezer forintért tudjátok megrendelni, ráadásul ajándék is jár a rendeléshez, 3 darab porzsák személyében.

Belépő áron vihető a Bezior M1 250 wattos e-bicikli
Banggoodbezior m1biciklie-bikeelektromos biciklikerékpár

Belépő áron vihető a Bezior M1 250 wattos e-bicikli

Ez már nem a játék kategória, mégis nagyon olcsó

írta: SonkaMod2022.08.30.

A mikromobilitás egyik legjobb eszköze a bicikli. Lehet vele gyorsan menni, elfér bármilyen dugóban, vannak számukra tárolók, olcsó a fenntartásuk, és viszonylag biztonságosak is. Ha pedig ezt megfejeljük egy elektromotorral, akkor simán odabiggyeszthetjük a lista végére azt, hogy kényelmes is. Egy elektromos bicó persze nem olcsó, de simán megéri, ha megfelelően kihasználjuk, a most akciós Bezior M1 pedig nem is megfizethetetlenül drága, pedig ez már egy komoly kerékpár, nem egy elektromosított tanyabike.

Newtral irodai székek mutatkoztak be a Geekbuyingon
ergonómiaGeekbuyingirodai székNEWTRAL

Newtral irodai székek mutatkoztak be a Geekbuyingon

A hát és a derék védelmében

írta: Fekete Norbert2022.08.30.

Aki sokat kényszerül a gép előtt ülni, annak nem kell különösebben ecsetelni, hogy mennyire fontos egy jó irodai szék. Ez igaz a munkahelyre, de az otthoni munkavégzés alatt különösen, hiszen a pandémia alatt sokan kényszerültek arra, hogy otthonról dolgozzanak: leültek az első ülőalkalmatosságra, ami kéznél volt, így ülnek hosszú órákat a gép előtt.  Az meg nem igazán tesz jót semelyik testrésznek sem, szóval aki hosszabb távon dolgozik otthonról, annak mindenképpen érdemes beruházni egy olyan székre, amiben nem ér fel egy kínzással lehúzni egy átlagos 8-10 órás munkanapot. A Geekbuying most pont ilyen ergonómikus székeket akciózott le az oldalán.

Essager töltőkábelek minden mennyiségben, olcsón
Aliexpressessagerkábellightningmicro usbtöltő

Essager töltőkábelek minden mennyiségben, olcsón

jó minőség, alacsony ár

írta: SonkaMod2022.08.29.

Bár véget ért az Aliexpress Mega Brands Sale az előző héten, az Essager töltőkábelei mégis most nagyon jutányos áron megvásárolhatók. A felhozatal elég tág, van micro USB, Type-C és lightning kábel is igen jó áron, de nem feltétlenül az a legolcsóbb, amit gondolnánk, így érdemes átnézni, hogy mit és mennyiért kínálnak jelenleg. Jellemzően az egyméteres darabok nem érik el a 2000 forintot, de sokszor még a hosszabbakat is sokkal olcsóbban megrendelhetjük.

A Surfshark hihetetlen akciót tart a sulikezdés alkalmából
SurfsharkVPN

A Surfshark hihetetlen akciót tart a sulikezdés alkalmából

Jut VPN mindenkinek

írta: Fekete Norbert2022.08.29.

A VPN szolgáltatások rengeteg hasznos funkciót tartalmaznak, ahogy azt a tesztünkben anno meg is írtuk, már jóval több mindenre felhasználható, mint az internetforgalmunk elrejtésére. Egyrészt ugye titkosítja a kapcsolatot, másrészt tartalmaz reklámblokkolót és vírusírtót is. Sőt még van benne kill switch lehetőség is, ami a szolgáltatás szünete esetén azonnal kilövi a kapcsolatot. Most a Surfshark szolgáltatására egy nagyvonalú akciót indítottak, amivel 2 éves előfizetés esetén 82% kedvezményt és 3 ingyenes hónapot kaptok.

Takarítógépek és atkaeltávolítók akciósan
állóporszívóBX7 ProGeekbuyingHW 10Jimmy

Takarítógépek és atkaeltávolítók akciósan

Nagy Jimmy promóció a Geekbuyingon

írta: Don Kartács2022.08.26.

Szinte minden héten van valamilyen márka akció a Geekbuyingon, most a Jimmy volt a soros, ami a Xiaomi almárkája, és takarítóeszközökre specializálódott, de pl. hajszárítókban is utaznak. Érdemes a promóciós oldalukról indulni, ahol egyben látjátok a termékeket, de természetesen egyedi ajánlatokkal is kedveskedünk nektek a cikkben.

Egy WiFi 6-os Xiaomi router, ami több, mint megfizethető
GshopperinternetRouterrouter ax3200wifiXiaomi

Egy WiFi 6-os Xiaomi router, ami több, mint megfizethető

Ideje váltani

írta: SonkaMod2022.08.26.

A Gshopper a mai napon nemcsak a szuperolcsó Mi Watch Lite-tal akar nagyot dobbantani, hanem a Xiaomi Router AX3200-zal is, ami egy WiFi 6 támogatású eszköz, mely könnyedén kiválthatja a régi hálózati eszközünket, és remek megoldást nyújt a problémás otthoni WiFi hálózatra. A kütyüt már 16 300 forintért meg lehet rendelni, ennyiért pedig nagyon kiemelkedő ajánlat, ideje lecserélni rá a 15 éves rossz routereket vagy a szolgáltató által adott ócskaságokat.

Újabb Hekka válogatás olcsó SUP-pal és Poco telefonokkal
F4 5GF4 Pro 5GHekkamobiltelefonPoco

Újabb Hekka válogatás olcsó SUP-pal és Poco telefonokkal

Mindegyik mellé jár egy olcsósító kupon

írta: Don Kartács2022.08.25.

A mai felhozatalban 3 különböző terméket találhattok, egyik a nyár slágere, a vízisportok egyik legkedveltebb kelléke, egy SUP. A másik kettő pedig a Xiaomi indiai piacra szánt almárkájának jeles képviselői, a Poco F4 és az F4 GT 5G. Természetesen mindegyik mellé jár egy olcsósító kupon, és a Hekka az áfát is intézi a termékei után.

A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat
air fryerBanggoodblitzwolf bw-lt39crazy thursdaycsaptelepXiaomi

A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat

Van olcsó mennyezeti lámpa, Xiaomi air fryer, konyhai csaptelep és egyéb nyalánkságok

írta: SonkaMod2022.08.25.

Az Aliexpress Mega Brands Sale miatt ezen a héten kicsit alszik a Banggood, olyan nagyon durva akciókkal nem jelentkeztek, de azért a Crazy Thursday-re összeszedték magukat. Az akciósorozatban eddig még soha nem kellett csalódnunk, és a leértékelt termékek között most is bukkantunk remek ajánlatokra. Hármat kiválasztottunk közülük, amik szerintünk a legjobbak. Az egyik egy zenélő BlitzWolf lámpa, a második egy Xiaomi air fryer, a harmadik pedig egy konyhai csaptelep.

hirdetés