hirdetés

Hírek

Lépkedünk a karácsony és a leárazások felé
állóporszívóelektromos kerékpárelektromos rollerGeekmaxiSzuper Szeptember

Lépkedünk a karácsony és a leárazások felé

Geekmaxi Szuper Szeptember

írta: Don Kartács2022.09.20.

Az év utolsó negyedéve mindig a különböző fogyasztási ünnepekről szól, és ahogyan közeledünk a karácsony felé, csak úgy burjánzanak a különböző akciók. A Geekmaxi Szuper Szeptember néven be is durrantotta az aktuális jóárasító akcióit, ami a szeptember 19 és 30 közötti időszakra vonatkoznak, és aminek keretén belül egy tonnányi kupont is ad a cég. Érdemes a kezdőoldalukról indulni, de természetesen kiemeltünk néhány cuccot is, aminek az ára szerintünk megfelelő.

Welock számzáras okoszár most ajándék WiFi átjáróval
OkoszárPCB41Welock

Welock számzáras okoszár most ajándék WiFi átjáróval

írta: Fekete Norbert2022.09.19.

A Welock egy otthoni okosmegoldások, azon belük is az okoszárak gyártására specializálódott cég, akik már lassan 10 éve, 2013 óta a piacon vannak. Fő küldetésük ezen megoldások népszerűsítése, mind szélesebb körben való elterjesztése. Ők voltak az első cég a világon, akik biometrikus ujjlenyomat-olvasást alkalmaztak ajtózárakban, ezt a terméküket nemrégiben teszteltük is. Rengeteg országban árulják a portákájukat, Ausztráliától Európáig, és nagy hangsúlyt fektetnek az after sales támogatásra. Jelenleg futó akciójukban a számzáras termékükhöz ingyen WiFi átjárót adnak, aminek segítségével a világ bármely pontjáról nyitható a zár.

A Longer sulikezdési akciójában féláron is vásárolhattok
3D nyomtatólézergravírozóLK5 ProLongerRay5

A Longer sulikezdési akciójában féláron is vásárolhattok

3D nyomtató és lézergravírozó is kedvező áron rendelhető oldalukon

írta: Fekete Norbert2022.09.19.

A Longer picit megkésve, de megtartja az iskolakezdési akcióját, amikor is jóval kedvezőbb áron elérhető a választékuk. Termékeiről már írtunk korábban is, jellemző rájuk, az árazásuk már az egyszerű felhasználók számára is megfizethető legyen. A céget 2016-ban alapították, 3D nyomtatók és lézergravírozók gyártása a fő profiljuk. Jelle nyomtatni, grmző az általuk gyártott termékekre, hogy rendelkeznek LCD kijelzővel, illetve SD kártya olvasóval így PC-től függetlenül is képesekavírozni.

A takarítógépek a sorosak ma a Geekbuying Super Sale-en
állóporszívóaovoelektromos rollerGeekbuyingH8 ProJimmy

A takarítógépek a sorosak ma a Geekbuying Super Sale-en

Robot vagy állóporszívó, az alacsony ár garantált

írta: Fekete Norbert2022.09.16.

A Super Sale keretein belül ma takarítóeszközöket tudtok az átlagosnál olcsóbban rendelni a Geekbuying oldalán. Az első a Proscenic robotporszívója, ami alacsony árával és nagy tudásával jó választás lehet bárki számára. A gyártóra amúgy is egyre nagyobb figyelem irányul, de ez nem is csoda, hiszen olyan árazással és tudással dobálnak piacra háztartási gépeket, hogy leesik tőlük az állunk. A P11 Combo akkus porszívójuk például 45 000 forint körül mozog, ezért a pénzért pedig még felmosásra is képes.

Hétvégi kuponválogatás a Gshopper felhozatalából
ajánlatakcióGshopperkupon

Hétvégi kuponválogatás a Gshopper felhozatalából

Van miből szemezgetni

írta: SonkaMod2022.09.16.

A mostani hétvégére is bekészített a Gshopper egy rakás jó kuponos ajánlatot, amikből kedvünkre válogathatunk. A lista elég impozáns, vannak benne érdekességek, például a Redmi Note 10 nagyon megéri 53 900 forintért, de Baseus power banket is jó áron rendelhetünk. Az áfát a webshop fizeti, a feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget is, így nem kell rá pluszban ráfizetnünk semmit sem.

IT cuccok kerültek sorra a Geekbuying Super Sale-en
BmaxDayskyGeekbuyingI11tabletV14S

IT cuccok kerültek sorra a Geekbuying Super Sale-en

Egy laptopot és két tabletet mutatunk nektek a sok jóáras termék közül

írta: Fekete Norbert2022.09.16.

Nagyon zajlik az élet a Geekbuying háza táján, ugyanis mint ismeretes most tartják a Super Sale elnevezésű akciójukat, aminek keretében sok termék kapható a megszokottnál alacsonyabb áron. Legutoljára még az elektromos rollerek voltak soron, mára már viszont a számítástechnikai termékeken a rivaldafény, így aki ezen a területen tervezett mostanában vásárlást, annak érdemes egy pillantást vetni a kínálatra, mert számos tablet, monitor, laptop és mini PC vásárolható meg jó áron. Továbbra is érvényes, hogy a PayPal rendszerében lebonyolított fizetéseket honorálja a Geekbuying, vásárlási összegtől függően pár dollárral.

Eleglide bringák akcióban a Geekmaxin, akár ajándékkal
CitycrossereleglideGeekmaxiM1M1 PlusS1 Plus

Eleglide bringák akcióban a Geekmaxin, akár ajándékkal

Két új bringa is debütált az oldalon

írta: Fekete Norbert2022.09.15.

Az Eleglide elektromos járművek biztos sokak számára ismerősek, gyártanak rollereket, valamint elektromos bringákat is. A Geekmaxi most számos elektromos közlekedési eszközük árát mérsékelte, és bizonyos modellekhez ajándékot is adnak. Az apropót az adta, hogy két vadiúj Eleglide bringa jelent meg az oldalukon, ebből az egyik egy nagyon menő, vastag terepgumikkal ellátott, úgynevezett fatbike, ami eddig még hiányzott a kínálatukból.

A Super Sale elérte az elektromos rollerek árát is
aovoelektromos rollerGeekbuyingHimo L2M 365 ProRoller

A Super Sale elérte az elektromos rollerek árát is

Bármelyik járgány jó választás lehet

írta: Fekete Norbert2022.09.14.

Már többször írtunk a Geekbuyingon futó Super Sale promócióról, mert klassz dolgokat lehet az oldalukon találni, és az árak is különösen szimpatikusak ilyenkor. Nem is beszélve, a mindenre felhasználható kuponokról, valamint a PayPallel való fizetés esetén kisajtolható extra kedvezményekről. Most két rollert mutatunk nektek, amelyek ára alacsonyabb a megszokottnál. Ráadásul a PayPales kedvezmény összevonható a kuponokkal, így még ennél az alacsony árnál is olcsóbban tudjátok beszerezni őket.

Hihetetlen, de tovább csökkent a Proscenic P11 Combo ára
állóporszívófelmosóGeekbuyingP11 ComboProscenic

Hihetetlen, de tovább csökkent a Proscenic P11 Combo ára

Csak kapkodjuk a fejünket

írta: Fekete Norbert2022.09.13.

Tovább dübörög a Super Sale a Geekbuying oldalán, itt találtok egy kis ismertetőt, hogy éppen most milyen akciókat tudtok kihasználni, hogy még jobban földbe döngöljétek pár termék árát. A PayPal rendszerén keresztül való fizetést külön honorálja a cég 3, 5, vagy akár 10 dollár kedvezményt is kaphattok 50, 100, 200 dolcsi értékhatár felett. Ezeket automatikusan vonja le a rendszer, ha érzékeli, hogy a fizetés PayPal-lel valósult meg.  

Villámakciót tart a Geekmaxi a héten, sok kupon érhető el
360 S10Bluetooth hangszóróForce seGeekmaxiJimmyjv85 pro

Villámakciót tart a Geekmaxi a héten, sok kupon érhető el

Takarítóeszközök is olcsón kaphatók a promócióban

írta: Fekete Norbert2022.09.13.

Nagy villámakcióba kezdett a Geekmaxi, számos termék árát csökkentették. Illetve ezen felül az oldalon elérhető összes termékre érvényes kuponokkal is készültek, amelyek a következők: 2X81L2HS  - 5€ kedvezmény, minden elköltött 50 euró után, 9N3LTQL5  - 3% kedvezmény a visszatérő vásárlók számára, F5Q3DIVG  - 4% kedvezmény az újonnan regisztrált megrendelőknek. Pár olyan terméket mi is kiemeltünk nektek, amiket érdemes lehet megfontolás tárgyává tenni a kedvező árazásuk miatt.

hirdetés