hirdetés

Hírek

A Roidmi EVA ára is csökkenő tendenciát mutat
11.11 (2022)EvaGeekbuyingrobotporszívóroidmi

A Roidmi EVA ára is csökkenő tendenciát mutat

Tízezrek tűnnek el

írta: Don Kartács2022.11.08.

A háztartási eszközeink meglehetősen gyorsan fejlődnek, brutális pénzeket ölnek a cégek a kutatás és fejlesztésbe, és ez valamiért hatványozottan jelen van a robotporszívók világában. A mai eszközök a sokszorosát tudják annak, mint mondjuk pár éve egy iLife robotporszívó, és még ezek közül is a top 5%-ba tartozik a Roidmi EVA önürítős porszívója. Tényleg mindent tud, alig van konkurenciája - mondjuk a Roborock Ultra szériája az -, porszívóz és felmos, hetekig automatizálható, önmagát tisztítja, szóval tényleg űrtechnika kerül a nappalitokba.

70 ezer forint környékén a Redmi Note 11S ára
11.11 (2022)BanggoodNote 11SokostelefonRedmiXiaomi

70 ezer forint környékén a Redmi Note 11S ára

Most jó áron az alsó-középkategóriás teló

írta: Atika2022.11.08.

A Redmi Note 11 szériát még év elején mutatták be, azóta pedig jelentősen mérséklődött az áruk, bár ez a forintban fizetendő végösszegben már nem igazán mutatkozik meg. A Banggoodon most 71 400 Ft-ért elhozhatjuk a Note 11S 6/64 GB-os verzióját egy kuponnal, ami egy igen jó ajánlat egy AMOLED kijelzős telefonért.

Az Astrolux BL03 kerékpárlámpa szett is kuponozható
11.11 (2022)AstroluxBanggoodkerékpár lámpa

Az Astrolux BL03 kerékpárlámpa szett is kuponozható

Sokoldalú fény az éjszakában

írta: Don Kartács2022.11.08.

Az Astrolux remek lámpákat gyárt, a BL03 egy 1200 lumenes, bringákra való fényforrás, amit egy külön kapcsolóról is vezérelhettek, de még más trükköket is tud a lámpa. Több opcióban is kapható, van első-hátsó lámpa kombóban, kapcsoló nélkül, illetve természetesen ez utóbbi külön is megvásárolható hozzá. Sőt, még a raktárak közül is válogathattok, én a kínait javaslom, mert előrendelés keretein belül onnan a legolcsóbb, de aki gyorsabban szeretne hozzájutni, az némi felárért cseh raktárból is megrendelheti.

A BlitzWolf BW-WA3 hangszórója elérhető áron
11.11 (2022)BanggoodBlitzWolfBT hangszóróTWS

A BlitzWolf BW-WA3 hangszórója elérhető áron

Nagy zene, erős LED-ek

írta: Don Kartács2022.11.08.

A BlitzWolf eléggé erős mindenféle BT hangszóróban, viszont a BW-WA3 egy más szintet képvisel, mint eddig, főleg teljesítményben. 100 W egy ekkora testben nem kevés kakaó, és még a hangja is jó. Aki pedig szereti a partifényeket, az örülni fog annak, hogy LED-eket is kapott a zajongó. 30 400 Ft-ért kelleti magát az BG03d82d  kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Xmund XD-WB2 edzőpad olcsón
11.11 (2022)BanggoodedzőpoadXmund

Xmund XD-WB2 edzőpad olcsón

Hogy a beach body időben meglegyen

írta: Don Kartács2022.11.08.

Lassan beköszönt a tél, ilyenkor nem szívesen mentek ki a szabadba edzeni, hiszen hideg, nyirkos, nyálkás idő van. Valahol viszont meg kell csinálnotok a gyakorlatokat, hogy a nyárra jól nézzetek ki, amire ideális egy viszonylag kis helyen elférő edzőpad és néhány súlyzó. Az Xmund XD-WB2 ebben lesz segítségetekre, nemcsak súlyzós, de saját testsúlyos edzéshez is jó. 12 000 Ft-ot kérnek az edzőalkalmatosságért a BG5dd135  kuponnal, cseh raktárból, az első 45 vásárló esetében, a szállítás pedig ingyenes.

11.11-es szoftver kedd
11.11 (2022)GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalom

11.11-es szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2022.11.08.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Olcsó drónon repül a telefon és a tablet
DrónFimiHekkaLenovookostelefontablet

Olcsó drónon repül a telefon és a tablet

A szokásos Hekka cuccok, rengeteg kuponnal

írta: Don Kartács2022.11.08.

A Hekka nem tétlenkedik, három újabb terméket - egy Xiaomi drónt, egy Ulefone telefont és egy Lenovo tabletet - dobott fel a szerencsekerékre, és mindegyikhez jár kupon is. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a vásárlási spektrumot egy kuponokkal teli táblázat segítségével tovább tágíthatjátok. Minden Hekka termék ára tartalmazza az áfát, a szállítás pedig ingyenes.

A Geekbuying szinglik napja a második fázisba lépett
11.11 (2022)Geekbuyingkuponok

A Geekbuying szinglik napja a második fázisba lépett

Tonnányi, az egész oldalon felhasználható kuponok kerültek terítékre

írta: Don Kartács2022.11.07.

Írtunk már a Geekbuying szinglik napi akcióiról – ezen a linken éritek el –, de azóta ez a második fázisba lépett, amikor mindenféle kuponokat lehet behúzni. Ennek nagy előnye, hogy ezek a teljes oldalon működnek, viszont elköltött összeghez kötöttek. Nézzetek szét közöttük és egy kicsit sakkozzatok velük, hogyan éri meg a legjobban a dolog.

RC autó driftelésre és komolyabb csapatásokra
Banggoodjátékrc autósg pinecone foresttávirányítós autó

RC autó driftelésre és komolyabb csapatásokra

Csak kilinccsel előre!

írta: SonkaMod2022.11.07.

Az olcsó RC autóknak nagy keletjük van a kínai webshopokban, de a komolyabb daraboknak is, mert azokat is remek áron meg lehet vásárolni, legalábbis az itthoni árakhoz képest biztosan. Most egy olyan darabot akciózott le a Banggood, ami már nem egy belépőszintű modell, hiszen elég gyors, cserélhetők a gumijai, golyóscsapágyakkal felszerelt, fém hajtóművel és kapcsolható ESP-vel. A mostani ára nagyjából a fele a megszokottnak, így karácsonyra ebből is érdemes bevásárolni.

LIGE Top-Time bolt remek órákkal nagyon olcsón
11.11 (2022)AliexpressFoxboxkaróralige

LIGE Top-Time bolt remek órákkal nagyon olcsón

Alin mindent meg lehet találni, ha egy kicsit keresed

írta: Don Kartács2022.11.07.

Több óraboltról is írtunk már, az EUTOUR Official Store-ban mágneses időmérőket lehet kapni, míg a Curren boltjában vagy féltucat márka termékei kelletik magukat. Az előző kettőhöz csatlakozik a LIGE Top-Time Store, ahol remek Tissot és TAG Heuer stílusú ketyegők kaphatók meglehetősen nagy választékban, a neves konkurensek árának töredékéért.

hirdetés