hirdetés

Hírek

A BLUETTI Black Fridayen az energiatárolás is olcsóbb
Black Friday 2022Bluettipower stationSzponzorált tartalomups

A BLUETTI Black Fridayen az energiatárolás is olcsóbb

Mindenféle kis- és nagyméretű akkumulátoros rendszerek érhetők el kedvezményesen

írta: Don Kartács2022.11.18.

Az amerikai BLUETTI cég is megkezdi a Black Friday akciókat, ami leginkább a leárazott power stationök és nem annyira hordozható, lakásokat is ellátni képes backup rendszerek olcsósításában nyilvánul meg. A komolyabb cuccok esetében akár 700 € kedvezmény is elérhető, de ezek értelemszerűen többe is kerülnek. Lássuk, milyen felhozatallal jelentkezik a cég!

A WELOCK, az okoszár specialista is akciózik
Black Friday 2022OkoszárWelock

A WELOCK, az okoszár specialista is akciózik

Black Friday és Cyber Monday egyben a cégnél

írta: Don Kartács2022.11.18.

A WELOCK alapvetően okoszárakat és ezek kiegészítő megoldásait szállítja, és természetesen a fogyasztási ünnepek alkalmával ők is mindenféle akciókba kezdtek. A Black Friday aloldalukat ezen a linken éritek el. Az ultimate kuponkód a BF30 , amivel jelentős kedvezményeket - konkrétan 30%-ot - és ingyenes szállítást érhettek el a legtöbb zár esetében.

70 000 Ft-ért is van roller a Cafagónál
Cafagoelektromos rollerkamera

70 000 Ft-ért is van roller a Cafagónál

Kétkerekű, WiFi-s kamera és játékkonzol található a felhozatalban

írta: Don Kartács2022.11.18.

A Cafago általában arról híres, hogy relatív kevés terméket forgalmaznak, de azokat jó olcsón, illetve többnyire  ingyenes szállítás mellett küldik ki a cuccaikat. A mai felhozatalra is megállnak ezek az ismérvek, így mindenkinek érdemes rákukkantania a minimalista rollerre, a kamerára és a játékkonzolra is, főleg hogy ezek közül akár 2 is megfelelő ajándék lehet karácsonyra. Kivételesen kuponoka sincsen szükségetek a kiváló árak eléréséhez.

A Geekmaxi sem akar lemaradni a Fekete Péntekről
Black Friday 2022GeekmaxiiLifenaveeRedroad

A Geekmaxi sem akar lemaradni a Fekete Péntekről

A forgatókönyv nem változott, olcsóbb cuccok, rengeteg kupon, mindenféle akciók

írta: Don Kartács2022.11.16.

A Geekmaxi kicsit máshogy közelíti meg a dolgokat, mint a Geekbuying a Black Friday kapcsán. Itt is vannak teljes oldalon használható kuponok, de egyből 5 terméket emeltek ki nektek, amiket érdemes szemügyre vennetek. Természetesen van egy speciális landing oldal, ahonnan érdemes indulnotok, mutatom is a tutit. A termékeket a szokásos módon EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Beindul a Black Friday a Geekbuyingon
Black Friday 2022fülhallgatóGeekbuying

Beindul a Black Friday a Geekbuyingon

A szokott ütemben ömlenek a kedvezmények

írta: Don Kartács2022.11.16.

A Geekbuying megkezdi a "stage 2-t", vagyis jön az év végi roham második nagy fogyasztási ünnepe, a sokatok által várt Black Friday. Ilyenkor a már megszokott kedvezményekre kell készülnötök, mindenféle, a teljes oldalon használható kuponok, és persze egy valagnyi kedvezményes cucc érkezik. A Geekbuying pedig jó szokásához híven a termékei nagy részét EU raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

Máris megérkeztek a Black Friday ajánlatok a szoftverekre
Black Friday 2022GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalom

Máris megérkeztek a Black Friday ajánlatok a szoftverekre

A legjobb ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2022.11.15.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Láttatok már aktivitásmérőt 1800 Ft-ért
CafagoD18etetőhajósculpfun

Láttatok már aktivitásmérőt 1800 Ft-ért

A Cafago összehozta egy ötös csomagban a fenti árat

írta: Don Kartács2022.11.14.

A Cafago egy nagyon érdekes akció keretében az amúgy sem éppen drága D18 "okosóra" eredetileg 4400 Ft-os árát leszorította 1800 Ft-ra, de ehhez az 5 darabos csomagot kell megvennetek. Ezen kívül van egy horgászoknak kiváló etetőcsónak, és a művészeti hajlamaikat kiélő olvasóknak egy lézergravírozó, amit egyébként már korábban teszteltünk is.

Heti Hekka robotporszívókkal és légtisztítóval
HekkalégtisztítóProscenicrobotporszívó

Heti Hekka robotporszívókkal és légtisztítóval

És a szokásos kuponhegyek is rendelkezésre állnak

írta: Don Kartács2022.11.14.

A Hekka általában nem aprózza el a kupongyártást, és a három terméken túl, amit részletesebben is kifejtettem a hírben, van még egy csomó másik is, amit táblázatos formában a cikk végén találtok. A három kiemelt termék egyike egy légtisztító - mikor láttatok utoljára ilyet 18 000 Ft alatt? - és egy hagyományos, illetve egy önürítős robotporszívó modell, amik meglehetősen olcsók. A Hekka mindhárom terméket EU raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

A BlitzHome fritőze újra akciós áron kapható
BanggoodblitzhomeBlitzWolfforrólevegős fritőz

A BlitzHome fritőze újra akciós áron kapható

Nagy segítség az ünnepi menü elkészítéséhez

írta: hajas2022.11.13.

A BlitzWolf égisze alá tartozó BlitzHome háztartási gépei elképesztően népszerűek hazánkban, ami érthető, hiszen rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. Most akciós áron tudjátok megrendelni a Banggood csehországi raktárából, ingyenes szállítással.

Máris olcsóbban lehet tietek a remek BlitzWolf fejhallgató
11.11 (2022)BanggoodBlitzWolfbw-hp2 pro

Máris olcsóbban lehet tietek a remek BlitzWolf fejhallgató

Hogy az olcsó még olcsóbb legyen

írta: Don Kartács2022.11.12.

Pár napja tettük ki a remek BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgató tesztjét, amiért akkor 14 000 Ft-ot kértek. Aztán "beütött" a nagy 11.11-es mánia, és hopp, máris 1400 Ft-tal, vagyis 10%-kal esett az ára, pont az ilyen akciókat szeretjük. A remek hangzással megáldott, kényelmes zeneeszközt a BGHIFG176  kóddal 12 600 Ft-ért vihetitek haza, az áfát pedig fizeti utána a Banggood, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés