hirdetés

Hírek

Hinovo mágneses power bankek, vezetéknélküli töltéssel
Geekbuyinghinovopower bankok

Hinovo mágneses power bankek, vezetéknélküli töltéssel

Ezt még az Apple tulajok is szeretik

írta: Don Kartács2022.11.04.

A Hinovo power bankek kifejezetten jó minőségű cuccok, de persze ez önmagában még nem lenne elég az üdvösséghez. Van egy speciális tulajdonságuk, kompatibilisek az Apple MagSafe-es iPhone-okkal, így vezeték nélkül is tudnak tölteni. Természetesen gyorstöltési szabványt is támogatnak, és kétféle méretben kaphatók, 5000 és 10 000 mAh-s kapacitással elérhetők.

Órakülönlegességek az EUTOUR alis boltjából
Aliexpresseutouróra

Órakülönlegességek az EUTOUR alis boltjából

Jó ajándék magatoknak, de másnak is

írta: Don Kartács2022.11.04.

AZ EUTOUR nem egy Európai Uniós utazási iroda, hanem egy olyan óragyártó, ami speciális, mágneses elven működő időmérő eszközöket készít. Van mindenféle megoldás, fémből, műanyagból, bőrből készült variánsok, de még fautánzatú termékeik is vannak a hagyományos, mutatós vekkerek mellett. Ha szeretitek az analóg módon működő eszközöket, akkor nagyon ajánlom az EUTOUR Official Store-t, mert tényleg érdekes dolgokra lehet itt ráakadni. Az órákért 16 000 Ft-ot kérnek, ehhez a 11DSale3  kódot és az automatikus 5$ spend&save akciót kell használnotok.

Beindul a Geekbuying szinglik napja is
11.11 (2022)GeekbuyingProscenicrobotporszívóViomi

Beindul a Geekbuying szinglik napja is

Kismillió játék, kuponhegyek, a szokottnál jutányosabb árak

írta: Don Kartács2022.11.04.

Két napja már írtunk róla, de a Geekbuying is teljes erővel belecsapott a lecsóba, és ontja magából az akciókat, illetve a különböző játékokat, amikkel motiválnak titeket a részvételre. Természetesen nemcsak arról van szó, hogy a kuponhegyekről és a különböző aktivitásokról számolunk be nektek, hanem van itt két robotporszívó is, amire érdemes ránéznetek. A Geekbuying esetében a termékek jellemzően EU raktárból érhetők el, ingyenes szállítás mellett.

Húszféle terméket lehet lekuponozni a Hekkánál
HekkaLenovomi band 7Xiaomi

Húszféle terméket lehet lekuponozni a Hekkánál

Erős lett a napi felhozatal

írta: Don Kartács2022.11.03.

A Hekka jó szokásához híven egy tonnányi termékkel - összesen 20 darabbal - kedveskedik nektek, és természetesen mindegyikhez adtak egy árcsökkentő kupont is, amivel mérsékelni lehet a költségeket. Jó sok cucc közül lehet csemegézni, van benne robotporszívó, több tablet, telefon, aktivitásmérők, fűthető ruhák, elektromos járművek és még sok minden más is. A Hekka a cuccok egy részét EU raktárból küldi, de ahol esetleg nem, ott fizeti a csomagok után az áfát, a szállítás pedig ingyenes.

Incogni adateltávolító szolgáltatás most olcsóbban
Incognikéretlen levélspamSurfshark

Incogni adateltávolító szolgáltatás most olcsóbban

Idén is korábban érkezik a Black Friday

írta: Don Kartács2022.11.03.

Minden évben egyre korábban érkezik a Black Friday, ami abból a szempontból nem baj, hogy bizonyos dolgokhoz előbb hozzá lehet jutni, olcsóbban. Ilyen a SurfShark bábáskodása alatt létrejött Incogni adateltávolító szolgáltatás is, amiről már korábban írtunk ebben a cikkben. Október 27 és december 4 között a szolgáltatásukat éves előfizetés esetén havi 1900 Ft-ért vehetitek igénybe az INCOGNI60  kód segítségével, ami 60%-kal alacsonyabb mint az eredeti ár.

A Vevor a hasatokra és a biztonságérzetetekre apellál
hot potmotorláncVevor

A Vevor a hasatokra és a biztonságérzetetekre apellál

Egy hot pot és egy motorlánc a kínálatban, 30% kedvezménnyel

írta: Don Kartács2022.11.03.

A Vevorról írtunk már korábban, ez egy alapvetően használati tárgyakat és ipari berendezéseket forgalmazó webáruház. Itt nem fogtok telefonokat vagy állóporszívókat találni, cserébe pizzasütőt vagy főzéshez használt cuccokat igen. A mai felhozatal egy hot pot és egy grill keveréke, a másik pedig egy járművek lezárásra használható biztonsági lánc. Mindkettőt 30% kedvezménnyel vihetitek haza az AFF30OFFEU  kuponkóddal, a szállítás ingyenes, az áfa pedig már benne van az árban, így semmilyen extra költséggel nem jár a rendelés.

Folyamatosan egymásra licitálnak a webshopok
11.11 (2022)GeekbuyingRoborockrobotporszívó

Folyamatosan egymásra licitálnak a webshopok

Még olcsóbb lett a Roborock S7 Pro Ultra

írta: Don Kartács2022.11.02.

Iszonyatos harc megy az önürítős robotporszívók piacán, ami nem csoda, mert a legújabb eszközök brutálisan drágák lettek. Mikor először írtunk a Roborock S7 Pro Ultráról, még 397 000 forintot kértek érte, ami nem kevés pénz, de azóta szépen eseget az ára, és már 352 300 Ft-ért el lehet hozni a 726HT1LOAR  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett, lengyel raktárból, ráadásul adnak mellé egy csomó kiegészítőt is. Ám nemcsak erről szól a mai cikk, hanem a Geekbuying kuponkampányába is beavatunk benneteket.

Elindult a Geekmaxi szinglik napja eseménye
11.11 (2022)állóporszívóGeekmaxiprojektorrobotporszívó

Elindult a Geekmaxi szinglik napja eseménye

Ide is érdemes az akciókért benézni

írta: Don Kartács2022.11.02.

A Geekmaxi is begyújtja az akció rakétákat, mindenféle érdekes termékkel kedveskednek nektek, illetve természetesen a teljes oldalon használható kuponokat is adnak a kütyüik mellé. Az akciók 1-jétől élnek 13-áig, vagyis ebben az időszakban vehetitek igénybe az oldal kedvezményeit. A Geekmaxiról általánosságban elmondható, hogy a csomagokat EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Viofo A119 V2 autós kamera olcsón
11.11 (2022)AliexpressdashcammenetrögzítőViofo

Viofo A119 V2 autós kamera olcsón

A kiegészítők is elérhetők a boltban

írta: Don Kartács2022.11.02.

A Viofo megbízható dash cameket, vagyis autós menetrögzítőket gyárt. A Viofo A119S V2-t már teszteltük korábban, ami ennek a kamerának egy variánsa, de drasztikus különbség nincsen a két eszköz között, így érdemes ránézni az írásunkra. Az 1440p-s kamerának nemcsak a képe jó, de GPS-szel is rendelkezik, illetve kiegészíthetitek hard wire kittel – folyamatos tápellátást biztosító kiegészítő – és CPL filterrel is, amitől a felvételek sem fognak csillogni. A Spend & Save akcióval és az 1 USD-s store kuponnal 31 400 Ft-ért vihetitek haza, a szállítás pedig ingyenes.

Jön a hideg, elő lehet venni az ózongenerátort is
11.11 (2022)Aliexpressfertőtlenítéskoronavírusózongenerátorpenész

Jön a hideg, elő lehet venni az ózongenerátort is

Jobban megéri, mint kihívni a "szakit"

írta: SonkaMod2022.11.01.

A koronavírus világjárványkor nagyon elterjedtek a házi ózongenerátorok, de sok cég is csinál ózonos fertőtlenítést, ám nem biztos, hogy megéri annyit költeni rá, mert Kínából igen olcsón lehet berendezést vásárolni, amit több mindenre is használhatunk. Az Ali 11.11-kor már 13 300 Ft-ért megvehetünk egy időzítős, 60 g/h-s gépet. Ezt használhatjuk az autó klímájának tisztítására, otthoni fertőtlenítésre vagy éppenséggel a télen penészedő lakások penészmentesítésére.

hirdetés