hirdetés

Komoly kültéri hangszóróval rukkolt elő a BlitzWolf

hír
Komoly kültéri hangszóróval rukkolt elő a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-08-24

Egy igencsak kemény kinézetű hangfalt dobott piacra a BlitzWolf, aminek a fő célja, hogy kültéren is megállja a helyét, azaz ne kifejezetten ártsanak neki a természetben előforduló hatások. Emellé még nagy teljesítmény, remek dizájn és különböző extra funkciók is társulnak, ami miatt egy különleges eszköznek nevezhető a BlitzWolf BW-WA3.

Az utóbbiak köré pedig visszafogott RGB LED világítás került. Az aksija 5000 mAh kapacitású, és ezzel körülbelül 12 órányi zenét lehet hallgatni, Újratölteni Type-C porton keresztül lehetséges, de tud visszafelé is tölteni, így powerbankként is használható. Ha rendelkezünk két ilyen hangfallal, akkor azok TWS módban össze is kapcsolhatók.

A BlitzWolf BW-WA3 egy igen összetett Bluetooth hangszóró lett, amibe nem kevés fantázia szorult. Nagyon tetszetős a specifikáció, és a dizájn is rendben van. Kuponnal pedig olcsóbban megvásárolható, mint az alapár, a BGBWWA3 kódot kell bepötyögni, és úgy 28 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni. Szállítási költséget nem kell rá fizetni, és egyéb adókat sem szednek már be érte, hanem a futár teketóriázás nélkül házhoz hozza a csomagot.

hirdetés