hirdetés

Hatalmas képátlóval robbant be a Cubot Max 3 okostelefon

hír
Hatalmas képátlóval robbant be a Cubot Max 3 okostelefon 1
írta: SonkaMod
2021-08-24

Emlékszünk még azokra az időkre, amikor még a legtöbb tablet csak 7 colos volt? Ezek az idők nem teljesen múltak el, ugyanis most is vannak ekkora készülékek, például a Cubot Max 3 is ekkora, csak éppen ez egy telefon, nem pedig egy táblagép. A megjelenést a gyártó az Aliexpress End of Season Sale-re időzítette, így tegnap óta fut a premierje a készüléknek. Alapvetően ez egy belépőkategóriás modell, extrém nagy kijelzővel, NFC-vel és Android 11-gyel.

5000 mAh-s akkumulátora van, és ezzel kapcsolatban van egy nagyon meghökkentő tulajdonsága, mégpedig az, hogy ez eltávolítható. Érdekes módon a hátlapot le lehet pattintani, és mint pár évvel ezelőtt minden telefonnál, cserélhető az akkuja. Viszont másfelől nagyon is modern a készülék, hiszen már Android 11-et futtat.

Érdekes telefon lett a Cubot Max 3. Egyértelműen a nagy kijelzője a fő tulajdonsága, de az NFC is elég nagy jó pont. Ezektől függetlenül ez egy erősen belépőkategóriás készülék, de az ára ennek teljességgel meg is felel. Az akciós időszakban Aliexpressről, áfával együtt, a 8AESELETED11 kuponkóddal 37 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet berendelni.

hirdetés