hirdetés

Új half in-ear típusú TWS fülest mutatott be a BlitzWolf

hír
Új half in-ear típusú TWS fülest mutatott be a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-09-03

A számon tarthatatlan mennyiségű BlitzWolf fülesek közé érkezett egy sokadik verzió, a BW-FPE1, ami egy half in-ear kialakítású darab. Rengeteg újdonságot nem tud felmutatni a kütyü, de a formaterve szerintünk jóra sikerült, a tudása pedig várhatóan nem rossz az árához képest. Akik nem szeretik az in-ear kialakítást, azok most örülhetnek, mert ők mindig kevesebb termék közül tudnak válogatni, de most eggyel több került bele a merítésbe.

A füles minimálisan vízálló is, IPX4-es besorolású, ami annyit jelent, hogy esőben nem kell elraknunk, de azért ne ebben zuhanyozzunk, mert akkor tönkre fog menni.

Elég jó árazású lett a TWS fülhallgató, a BGFPE1 kuponkóddal 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet már vásárolni. Ez teljesen jó ár érte, a dizájn pedig biztosan sokaknak be fog jönni, ahogy a half in-ear kialakítás is. Az árban benne van már a szállítási költség, áfát pedig nem kell rá fizetni, tehát a fent említett ár már a végleges összeg.

hirdetés