hirdetés

Csúcs Core i9-es miniszámítógép a Banggood szülinapi sztár

hír
Csúcs Core i9-es miniszámítógép a Banggood szülinapi sztár 1
írta: SonkaMod
2021-09-02

Már fogalommá váltak a kínai mini PC-k, amik az itthoni árak alá lőnek, de nagyon durván. A kínálat nagyon tág, a 30 000 forintos kategóriától indul, és elmegy egészen 300 000 forint környékére. Most egy drágább darabot lehet a Banggood szülinapon rendkívüli akcióban megvásárolni. Az Nvisen gépbe csúcshardvert tettek, ami eszméletlen erős, de ahhoz képest extra olcsó is. Persze bele kell kalkulálni, hogy nincs magyar garancia, de ezért az árért ez feldolgozható.

A portok területén sem vérzik el a masina, kapunk 4 darab USB 3.0 csatit, kettő USB 2.0-t, egy-egy HDMI és DisplayPort kimenetet, egy Type-C csatlakozót és egy gigabites LAN portot. A gépben beépített duális WiFi vevő és Bluetooth 4.2 chip is van. Ez utóbbi egy kissé elavult, de ez nem baj, filléres tétel rendelni Aliexpressről hozzá egy 5.0-s adaptert. Még az operációs rendszer installálással sem kell a felhasználóknak bajlódniuk, mert előre telepített, jogtiszta Windows 10 van rajta.

A gép rendkívül erős, ha ilyesmi hardvert szeretnénk itthon vásárolni, akkor igencsak a zsebünkbe kéne nyúlni. Ez a konfiguráció erősebb, mint a legdrágább 16”-os Apple MacBook Pro alapverziója, de nyilván nem teljesen fair ez az összehasonlítás. Az a gép több, mint egymillió forint, az Nvisen pedig nem egy komplett laptop, viszont a negyedébe sem kerül. A Banggood születésnapja alkalmából a BG89cf7e kuponkóddal meg lehet rendelni már 255 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ez bődületesen kevés pénz érte, ennyiért el lehet engedni a magyar garanciát. A gépet csehországi raktárból küldik, teljesen ingyenes szállítással, áfamentesen, és futárszolgálat viszi ki az otthonunkba.

hirdetés