hirdetés

Hírek

Stabilizáló szelfibot a Banggoodról
BanggoodstabilizátorszelfibotTokqi

Stabilizáló szelfibot a Banggoodról

írta: Bagi2024.02.21.

A TokQi L09 egy hibrid eszköz, amit szelfibotként és stabilizátorként, de akár mini állványként is használhattok. Ha mobillal videóznátok, elengedhetetlen eszköz, hiszen csak így tudtok profi, rázkódásmentes felvételeket készíteni. Mivel egy igazi multifunkciós kütyü, ezért még egy derítőfényt is találtok a csomagban. A Banggood kuponjával 10 000 forint körüli áron megkapjátok, ami nem túl nagy beruházás.

Pálcika elektromos roller már 75 000 Ft alatt
BanggoodKugooKukirin S1 Pro

Pálcika elektromos roller már 75 000 Ft alatt

írta: SonkaMod2024.02.21.

Az elektromos rollerezés hajnalán mentek nagyon az úgynevezett pálcika rollerek, amik jellemzően a 250-350 wattos járgányokat jelentették, viszonylag kis kerékkel, könnyű vázzal, nem túl sok extrával. Ezek jellemzően városban, sík terepen használhatók, a hatótávuk nem combos, de boltba elugrani vele, munkába járni és hasonlókra jó lehet. Ismerni kell a korlátait, sok felhasználó számára nem is ez az ideális választás, de akinek elég ennyi, az most a Kukirin S1 Próval nagyon jól jár, mert mindössze 74 200 Ft-ért meg lehet rendelni EU raktárból.

Kupon kedd (2024.02.20.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.02.20.)

írta: SonkaMod2024.02.20.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

Rég volt ennyire olcsó a Proscenic T22 air fryer
air fryerGeekbuyingProscenicProscenic T22

Rég volt ennyire olcsó a Proscenic T22 air fryer

írta: Raven962024.02.19.

Az elmúlt néhány év során a Proscenic számos háztartási gépet dobott piacra, köztük porszívókat, robotporszívókat és konyhai kisgépeket is, ilyen például a T22 air fryer, ami az egyik slágertermékükké vált azóta. Nem először olvashattok róla cikkeinkben, egy kuponnak köszönhetően most újból kedvezményes áron lehet hozzájutni Geekbuyingról, ráadásul a szállítás is ingyenes.

A tavaszi szezont egy új láncfűrésszel lehet köszönteni
akkumulátorBanggoodkertláncfűrészszerszám

A tavaszi szezont egy új láncfűrésszel lehet köszönteni

Egykezes, 6 inches gép két akkumulátorral is jó áron

írta: SonkaMod2024.02.19.

A kertbarátok már gőzerővel tervezgethetik a szezont, mert már most olyan jó idő lett, hogy szinte tavasz érzésünk van. A jó idő pedig valóban nem késlekedik, lassan meg lehet tervezni a kerti munkákat és az ahhoz szükséges eszközök beszerzését. Ha valakinek éppen egy egykezes láncfűrész hiányozna, akkor jó hírem van, nagyjából 10 100 Ft-ért lehet rendelni a Banggoodról, két akkumulátorral, egy 6 inch-es gépet.

Akciós áron kapható a továbbfejlesztett Proscenic P11
GeekbuyingP11Proscenicvezeték nélküli porszívó

Akciós áron kapható a továbbfejlesztett Proscenic P11

írta: hajas2024.02.18.

A Proscenic P11 egy kiváló választás azoknak, akik jó áron szeretnének vezeték nélküli porszívót vásárolni. A készülék szinte minden olyan funkciót megkapott, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet, felmosni is tud, ráadásul pénztárcabarát is. A 35 000 Pa-os szívóerő hatékony takarítást ígér, a szűrőrendszere pedig megköti az apró porszemeket és allergéneket is. Természetesen egy kupont is szereztem hozzá, így kedvezményes áron rendelhetitek meg a Geekbuyingról.

Hétvégi extra kuponok (02.18)
BanggoodGeekbuyinghétvégi extra kuponkupon

Hétvégi extra kuponok (02.18)

írta: hajas2024.02.18.

Mindenki szeret spórolni, aminek az egyik legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket kínai webshopokból. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttünk nektek egy rakás kupont, melyeket bátran használhattok! Ha esetleg más termékre fáj a fogatok, ami nincs a lenti listában, keressetek rá a Kuponkeresőnkben, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Essager nyolcfunkciós elosztó
AliexpressessagerUSB hub

Essager nyolcfunkciós elosztó

Tízezer alatt USB hub és SSD ház egyszemélyben

írta: Bagi2024.02.15.

Az Essager Type-C elosztója egy igazi multifunkciós eszköz, hiszen nemcsak egy USB hubot kaptok, hanem a segítségével meg is növelhetitek a tárhelyeteket. Számos kimenetet és kártyaolvasót is találtok rajta, ráadásul elég pofás és kompakt a mérete. Ami a legzseniálisabb benne, hogy most az Aliexpressről 9500 forintért megszerezhetitek, és még a szállításért sem kell fizetnetek.

Kuponozható a BlitzWolf hangszórós napszemüvege
BanggoodBlitzWolfBluetooth fülhallgatónapszemüveg

Kuponozható a BlitzWolf hangszórós napszemüvege

írta: Raven962024.02.15.

Pár hónappal ezelőtt egy nagyon izgalmas kütyüvel állt elő a BlitzWolf, ami lényegében egy napszemüveg, de Bluetooth fülhallgatóként is működik, kettő az egyben. A koncepció lényege az, hogy amikor egyébként is felvennéd a napszemüvegedet, akkor fülhallgatóra már nem lesz szükséged, mert ez a kütyü kiváltja azt. Kuponnal most elég olcsó, 5600 Ft-ért meg lehet rendelni és az eddigi visszajelzések alapján jópofa kiegészítő és jól használható.

A 8$-os hordozható mikroszkóp nyomában
Banggoodjátékmikroszkópnagyító

A 8$-os hordozható mikroszkóp nyomában

írta: SonkaMod2024.02.15.

Annyi sületlenséget láttam már kínai webáruházakban, hogy már szinte teljesen immunissá váltam. Most azonban egy igazi őrültségen megakadt a szemem, ami egyre jobban tetszik. Az alany egy hordozható mikroszkóp, mindössze 8 dollárért. Igen, elég hihetetlen, de igaz, persze játékra jó, semmi komoly dologra. A gyerekek számára viszont baromi jó eszköz lehet, aminek még edukációs funkciója is van.

hirdetés