hirdetés

Hírek

A Kaload okosmérleg igazán energia hatékony
Banggoodkaloadokosmérleg

A Kaload okosmérleg igazán energia hatékony

írta: Bagi2024.02.26.

Az okosmérlegek nemcsak a testsúlyotok ellenőrzésére használhatók, hanem gyors visszajelzést is adnak a testetek állapotáról. Látjátok a a testzsírt, testtömeget és csonttömeget is, de azért ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek, arra viszont kimondottan jók, hogy egy fogyókúra során nyomon kövessétek a változásokat. A Kaload mérlege sokáig bírja szuflával, hiszen napelem is található rajta.

Akciós a sokoldalú HiBREW H2B kávéfőző
GeekbuyinghiBREWkávéfőző

Akciós a sokoldalú HiBREW H2B kávéfőző

írta: hajas2024.02.25.

Kávézni szinte mindenki szeret, és szerencsére ma már hatalmas a választék. Van ugyebár a jólismert szemes és őrölt kávé, illetve egyre többször találkozhatunk a boltok polcain a kapszulás kávéval is. Utóbbinak az a baja, hogy speciális készülék kell hozzá, és hát nem mindenki szeretne még egy kávéfőzőt a már meglévő mellé a konyhába. Szerencsére a HiBREW H2B ötvözi a kettőt, ráadásul mindezt kedvező áron, főleg most, ugyanis a kütyühöz még egy kupon is elérhető a Geekbuyingon.

Otthoni mozizásokhoz jó választás a BlitzWolf V2
BanggoodBlitzWolfprojektorv2

Otthoni mozizásokhoz jó választás a BlitzWolf V2

írta: hajas2024.02.25.

A BlitzWolf már régóta foglalkozik projektorok gyártásával, az elmúlt évek során egy rakás modellt dobtak piacra, melyek közül több a szerkesztőségünkben is megfordult. A V2 idén fogja ünnepelni a második születésnapját. A kütyünek nemcsak a tudása tetszetős, hanem a megjelenése is, biztosan jól fog mutatni a nappalitokban. Hoztam hozzá egy kupont, amit ha használtok, akkor 50 000 forint alá vihetitek a termék árát.

A távvezérlős BlitzWolf monitorlámpa kuponozható
BanggoodBlitzWolfbw-cml5monitorlámpavilágítás

A távvezérlős BlitzWolf monitorlámpa kuponozható

írta: SonkaMod2024.02.23.

Nagyon szeretem a BlitzWolf monitorlámpáit, én is egyet használok ezek közül és főleg télen - amikor sok a sötét nap - elég sokat használom. Szerintem az egyik legjobb modelljük a BW-CML5, mely a legújabb is egyben. Ez egy olyan lámpa, ami egy asztalra helyezhető távvezérlővel is rendelkezik, így nagyon kényelmesen lehet állítani. Most kuponos akcióban rendelhető, 8500 Ft-ba kerül szállítási költséggel együtt.

Qoovi power bankok akár 5000 forint alatt
Aliexpresspowerbankqoovi

Qoovi power bankok akár 5000 forint alatt

írta: Bagi2024.02.22.

Ez a két Qoovi töltő megment titeket az út közbeni lemerültségtől, hiszen 10 000 vagy 20 000 mAh-val segítik ki a megfáradt eszközeiteket. Egyszerre két kütyü is tölthető velük, és ellátták mindenféle biztonsági funkcióval, akár a repülőre is nyugodtan felvihetitek őket. Az Aliexpressről most egész ütős áron szerezhetitek be őket, a kisebb kapacitású modell még 5000 forint sincs.

Az egyik leginnovatívabb Nextool fejlámpa csak 8700 Ft
BanggoodfejlámpalámpaNexToolZseblámpa

Az egyik leginnovatívabb Nextool fejlámpa csak 8700 Ft

írta: SonkaMod2024.02.22.

Nem túlzás kimondani, hogy az alábbi Nextool fejlámpa egy zseniális eszköz, ami végtelenül innovatív és nagyon praktikus a használata. Első ránézésre elég egyszerűnek tűnhet, de valójában olyat tud, amit szinte egyik konkurense sem. Magában a lámpában csak egy kis akkumulátor kapott helyet, viszont jár hozzá egy töltőbölcső, amiből bármikor tud plusz energiát kinyerni. Az eszköz ráadásul nem is drága, 8700 forintba kerül, a Nextool termékei pedig mindig is magas minőséget képviseltek, ezért szerintem ennyiért jó vétel.

Ismét 30 000 Ft alatt rendelhető a HiBREW H1A kávéfőző
GshopperhiBREWhibrew h1akávéfőző gép

Ismét 30 000 Ft alatt rendelhető a HiBREW H1A kávéfőző

írta: Raven962024.02.22.

A HiBREW márkanevet már sokszor olvashattátok cikkeinkben, hiszen számos különleges kávéfőzővel rendelkeznek. Egyik legnépszerűbb modelljük a H1A nevet viseli, ami egy rendkívül sokoldalú készülék, bármit is iszol: hagyományos, őrölt kávét vagy kapszulás verziót. Kuponkóddal most még lejjebb faragható az ára, bár ez egyébként sem egy megfizethetetlen gép.

Stabilizáló szelfibot a Banggoodról
BanggoodstabilizátorszelfibotTokqi

Stabilizáló szelfibot a Banggoodról

írta: Bagi2024.02.21.

A TokQi L09 egy hibrid eszköz, amit szelfibotként és stabilizátorként, de akár mini állványként is használhattok. Ha mobillal videóznátok, elengedhetetlen eszköz, hiszen csak így tudtok profi, rázkódásmentes felvételeket készíteni. Mivel egy igazi multifunkciós kütyü, ezért még egy derítőfényt is találtok a csomagban. A Banggood kuponjával 10 000 forint körüli áron megkapjátok, ami nem túl nagy beruházás.

Pálcika elektromos roller már 75 000 Ft alatt
BanggoodKugooKukirin S1 Pro

Pálcika elektromos roller már 75 000 Ft alatt

írta: SonkaMod2024.02.21.

Az elektromos rollerezés hajnalán mentek nagyon az úgynevezett pálcika rollerek, amik jellemzően a 250-350 wattos járgányokat jelentették, viszonylag kis kerékkel, könnyű vázzal, nem túl sok extrával. Ezek jellemzően városban, sík terepen használhatók, a hatótávuk nem combos, de boltba elugrani vele, munkába járni és hasonlókra jó lehet. Ismerni kell a korlátait, sok felhasználó számára nem is ez az ideális választás, de akinek elég ennyi, az most a Kukirin S1 Próval nagyon jól jár, mert mindössze 74 200 Ft-ért meg lehet rendelni EU raktárból.

Kupon kedd (2024.02.20.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.02.20.)

írta: SonkaMod2024.02.20.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

hirdetés