hirdetés

Hírek

Vigyetek három Xiaomi okoshőmérőt!
AliexpresshőmérőThermometer 2Xiaomi

Vigyetek három Xiaomi okoshőmérőt!

írta: Bagi2024.02.15.

A Xiaomi tenyérnyi okos hőmérőjével bárhol követhetitek a hőmérséklet és a páratartalom változását a lakásban. Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a mobilotokhoz, így bármikor megnézhetitek és elmenthetitek az adatokat, és még okosotthon rendszerbe is integrálható. A Xiaomi Mijia Thermometer 2 cuccból érdemes most legalább három darabot venni, így a szállítási költséget is elengedi az Aliexpress.

A Baseus soundbar ára jelentőset csökkent
AeQur DS10AliexpressBaseusHangszóróSoundbar

A Baseus soundbar ára jelentőset csökkent

írta: SonkaMod2024.02.14.

Viszonylag váratlanul jelent meg ez a Baseus soundbar nem is olyan régen, mert ilyen témában még nem volt a híres gyártónak terméke. De ugye ami késik nem múlik, most már soundbarjuk is van. Az eszköz nem kifejezetten TV-hez készült, sokkal inkább számítógéphez ajánlott, legalábbis a mérete alapján ez jön le. A kütyü Bluetooth-os, oldalanként kétutas és tartozik hozzá okostelefonos applikáció is. Kétféle verziót is gyártanak belőle, van egy alap és van egy beépített akkumulátoros, ami lényegében olyan, mint egy hordozható Bluetooth hangszóró és még erősebb is, mint a másik variáns.

A 3000 forintos Baseus füles újra támadásban
AliexpressBaseusbowie ez10TWS fülhallgató

A 3000 forintos Baseus füles újra támadásban

írta: SonkaMod2024.02.14.

Biztosan állíthatom, hogy a Bowie EZ10 a legeslegolcsóbb Bluetooth fülhallgatója a Baseusnak. Jómagam az ilyen típusú fülest csak podcastok hallgatására használom, és arra egy ilyen is tökéletes. Nagy hibába eshetünk, ha a sokkal drágább eszközökhöz mérjük, ugyanis azt nem szabad, de a saját kategóriájában nagyon jó vétel. Aliexpressen most sok coin felhasználásával már 3000 forintért meg lehet rendelni.

A Qoovi power bank 10 Ah és 20 Ah kapacitással is akciós
Aliexpresskülső akkumulátorpower bankqoovi

A Qoovi power bank 10 Ah és 20 Ah kapacitással is akciós

írta: SonkaMod2024.02.14.

Ezt a modellt azért ajánlom, mert elég kedvező áron fut, pedig egészen sokat tud, tehát ár/érték arányban kiemelkedő. A vésztöltő 22,5 wattos teljesítménnyel bír, van rajta hagyományos USB port, Type-C és még micro USB csatlakozó is. Kétféle verziót készítenek belőle, a kisebbik 10 Ah kapacitású, a nagyobb pedig 20 Ah-s.  

Kupon kedd (2024.02.13.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.02.13.)

írta: SonkaMod2024.02.13.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

Még idén is kellhet a fűthető sál
Banggoodfűthető ruházatruhasál

Még idén is kellhet a fűthető sál

írta: SonkaMod2024.02.12.

Bár szokatlanul enyhe a február, egyáltalán ne higgyük azt, hogy már itt van a tavasz. Láttunk már márciusi havazást eleget, hogy tudjuk, még messze az igazán jó idő. Éppen ezért még lehet, hogy idén szükség lesz egy fűthető sálra, amit most igencsak kedvező áron meg lehet rendelni Banggoodról.

Lehet 10 dollárért beltéri kamerát rendelni
Aliexpressbiztonsági kameralaxihublaxihub m1c

Lehet 10 dollárért beltéri kamerát rendelni

írta: SonkaMod2024.02.12.

Számtalan előnye van a biztonsági kameráknak, de elsődleges céljuk, hogy amikor megtörténik a baj, akkor legyen bizonyíték a kezünkben. Ehhez nem kell professzionális rendszer, a legtöbben sima IP kamerákat használnak erre a célra. Ha valaki szeretné bekamerázni a lakást a legeslegkevesbb ráfordítással, akkor a Laxihub M1C terméket érdemes megnéznie, mert most darabja nagyjából 10 dollárért rendelhető, tehát piszkosul olcsó.

Még olcsóbb lett a Proscenic 850T robotporszívó
850tGeekbuyingrobotporszívó

Még olcsóbb lett a Proscenic 850T robotporszívó

írta: hajas2024.02.11.

Óriási siker lett a Proscenicnek az első igazán olcsó robotporszívója, a 850T. A készülék a kedvező ára ellenére egyáltalán nem teljesít rosszul, ráadásul olyan funkciókat is tud, amit a hasonló árú konkurens termékek nem, így nem véletlen, hogy a mai napig rengetegen keresik. Most hoztam hozzá nektek egy kupont, így 50 000 forint alatt tudjátok megvásárolni.

Hétvégi extra kuponok (02.11)
BanggoodGeekbuyinghétvégi extra kuponkupon

Hétvégi extra kuponok (02.11)

írta: hajas2024.02.11.

Mindenki szeret spórolni, aminek az egyik legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket kínai webshopokból. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttünk nektek egy rakás kupont, melyeket bátran használhattok! Ha esetleg más termékre fáj a fogatok, ami nincs a lenti listában, keressetek rá a Kuponkeresőnkben, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Proscenic T20 akció a Geekbuyingon, 25 000 Ft alatt vihető
air fryergeekbuyyingProscenict20

Proscenic T20 akció a Geekbuyingon, 25 000 Ft alatt vihető

írta: hajas2024.02.10.

Az elmúlt évek konyhai slágerterméke nem más, mint az air fryer. Egy rakás recept érhető el hozzá, kis helyet foglal, és egy rakás finomság készíthető el vele. Nem véletlenül foglalkozik egy rakás cég a gyártásával, többek közt az egyik legnépszerűbb kínai márka is, a Proscenic. A T20 a vállalat legkisebb modellje, ami egy-két főnek tud segíteni a konyhában. Most egy kuponnal jelentős kedvezményre tehettek szert a Geekbuyingon.

hirdetés