hirdetés

Hírek

Jó áron vihető a HiBREW H11 kávéfőző
GeekbuyinghiBREWkávéfőző

Jó áron vihető a HiBREW H11 kávéfőző

írta: hajas2024.03.03.

Egész komoly kávéfőző felhozatallal rendelkezik a HiBREW, itthon is rengetegen keresik a termékeiket. Több modelljük a RendeljKínait szerkesztőségét is megjárta, ez pedig igaz a cikk főszereplőjére, a H11-re is. A készülékhez most sikerült szereznem egy kupont a Geekbuyingtól, amit ha használtok, akkor 40 000 forint alá tudjátok letornászni a fizetendő összeget.

Nagyszerű ajánlat a GXMO G156F FHD hordozható monitorra
GeekbuyingGXMO G156Fhordozható monitorkijelzőmonitor

Nagyszerű ajánlat a GXMO G156F FHD hordozható monitorra

írta: SonkaMod2024.03.01.

Akik minden egyes nap legalább 8 órát a számítógép előtt dolgoznak, azok a legtöbb esetben nem elégszenek meg egyetlenegy monitorral, főleg ha az egy kis méretű notebook kijelzője. Mindenképp kell a több megjelenítő, amit meg lehet oldani hagyományos monitorral vagy akár egy hordozható darabbal is. Ez utóbbi azért előnyös, mert könnyű szállítani, bárhova magunkkal lehet cipelni. Geekbuyingon egy 15,6 colos, FHD hordozható monitor pedig kifejezetten olcsó is.

Sosem volt még ennyire olcsó az Arilux kültéri lámpája
ariluxBanggoodkültéri lámpanapelemes lámpa

Sosem volt még ennyire olcsó az Arilux kültéri lámpája

260 darab LED-del nem gyenge

írta: Raven962024.02.29.

Ha minőségi kültéri lámpát keresel és a kábelezéssel sem szeretnél szórakozni, akkor az alábbi Arilux termék rád vár. 260 LED-et kapott a gyártótól, a tetején pedig napelem van, ami tölti az akkupakkját, tehát teljesen szigetüzemű, nem kell áramforrásra csatlakoztatni, viszont a napos helyet meghálálja. Most 3400 Ft-ért megrendelheted és érdemes beruházni néhány darabra, hiszen ez az eszköz még sosem volt ennyire olcsó.

Okos LED szalagok rendkívüli áron, sokféle méretben
BanggoodLED szalagokosvilágítás

Okos LED szalagok rendkívüli áron, sokféle méretben

írta: SonkaMod2024.02.29.

Mostanság a LED szalagokat már nagyon jó áron lehet megrendelni. Banggoodról már az okos, RGB LED-es megoldás is elérhető árú. Az alábbi szalagok 0,5 és 5 méter közöttiek, kedvünkre válogathatunk közülük, ráadásul van vízálló és beltéri verzió is. Okos, tehát okostelefonról vezérelhető Bluetooth segítségével. A legolcsóbb szalag 2200 Ft-ba kerül, de a legdrágább, vízálló, 5 méteres is csak 3500 Ft.

BlitzWolf 100 colos vetítővászon szett gombokért
BanggoodBlitzWolfBW-VS6vetítővászon

BlitzWolf 100 colos vetítővászon szett gombokért

írta: SonkaMod2024.02.28.

A projektorok képét ugyan egy fehér falfelületre is lehet vetíteni, de sokkal jobb lesz az élmény, ha vászonra tesszük ezt. A különbség azért olyan nagy, mert a vásznakat direkt úgy csinálják, hogy erősen visszaverjék a fényt, ne nyeljék el, így az eredmény kontrasztosabb és fényesebb lesz. Nem feltétlenül kell nagyon drága vászonra gondolni, akár egy egyszerűbb darab is megteszi. A BlitzWolf BW-VS6 például jó választás lehet bel- és kültérre is. 18 000 Ft-ért meg is lehet rendelni a 100 colos változatot.

6000 forintos forrasztópáka egy rakás kiegészítővel
Banggoodbarkácsforrasztásforrasztópákaszerszám

6000 forintos forrasztópáka egy rakás kiegészítővel

írta: SonkaMod2024.02.28.

Találtam Banggoodon egy nagyon kedvező árfekvésű forrasztópákát, ami egy komplett szett, tehát egy csomagban van hozzá minden. Hobbi szerszám, de alkalmi forrasztásra biztosan jó és semmit nem kell hozzá pluszban megvásárolni. A szettet kuponnal már 6200 Ft-ért meg lehet vásárolni.

SSD és dokkoló egyben a jó árú Minix Neo S2
dokkolóGeekbuyingkülső ssdMinix Neo S2USB hub

SSD és dokkoló egyben a jó árú Minix Neo S2

írta: SonkaMod2024.02.27.

Nagyon praktikus eszköz a Minix Neo S2, mert egyben egy külső SSD és egy dokkoló. Amikor új volt az eszköz, akkor ki is próbáltuk, tetszett is, sok rosszat nem tudtunk róla mondani. A kütyü nagyon hasznos azok számára, akik sokat utaznak, mert szerintem ez egy igazi utazós eszköz. Már kiemelten jó áron lehetséges megrendelni, Geekbuyingon még kuponozható is, tehát így a végösszeg megáll 11 700 Ft-nál, ingyenes házhozszállítással.

A virágok automata öntözése még nem volt ilyen egyszerű
Banggoodnövényöntözésvezérlőöntözőrendszervirág

A virágok automata öntözése még nem volt ilyen egyszerű

A beltéri virágok és a balkonnövények is meghálálják

írta: SonkaMod2024.02.26.

Van egy csomó olyan növény, amit a lakásban vagy az erkélyen tárolunk, így ezek sosem látnak esőt és a kerti öntözőrendszer sem fogja soha meglocsolni őket. Ezekre terveztek a kínaiak egy automata rendszert, amivel egyrészt szinte gondozásmentesek lesznek a virágaink, másrészt akár egy hosszabb utazást is kibírnak emberi jelenlét nélkül.

Az okos öntözésvezérlőnél nincsen jobb kerti automatizáció
Banggoodkertöntözésöntözésvezérlőöntözőrendszer

Az okos öntözésvezérlőnél nincsen jobb kerti automatizáció

írta: SonkaMod2024.02.26.

Abszolút saját tapasztalatom, hogy a kert egyik legnagyobb problémája az öntözés. Alapból nem olcsó mulatság, természetes eső nem esik eleget, locsolni pedig akkor is kell, amikor nincs egyébként kedvünk vagy elutaztunk. Ezt legalább megoldja az okos öntözésvezérlő, amivel teljesen automatizálni lehet a kert öntözését. Banggoodról most egy új termék elérhető, amit hubbal együtt 16 900 Ft-ért lehet megrendelni és nagyban megkönnyíti a kert öntözését.

Hatalmas képernyős, okos időjárás állomás vihető jó áron
agsivoBanggoodidőjárás állomás

Hatalmas képernyős, okos időjárás állomás vihető jó áron

írta: SonkaMod2024.02.26.

A legtöbb időjárás állomás egy külső és egy belső egységből áll, mutatja a két hőmérsékletet, páratartalmat és esetleg az időt meg a dátumot. Ezen sztenderd tudásnál sokkal többet tud az alábbi kütyü. A kijelzője színes, a 7,5 colos képernyő amúgy is nagyon impresszív, mutat részletes időjárás előrejelzést is és okostelefonos appal működik, tehát lehet az értékeket telefonon is csekkolni. Naná, hogy nem a párezres kategóriában játszik, de 15 800 Ft-ért vihető, ami egyáltalán nem vészes összeg.

hirdetés