hirdetés

Hírek

Kuponnal olcsóbb a Gochifix aksis flex, mint valaha
BanggoodbarkácsflexGochifixszerszám

Kuponnal olcsóbb a Gochifix aksis flex, mint valaha

írta: Raven962024.03.08.

Minden becsületes barkácsműhely alapkelléke a flex, hiszen rengeteg dologra használható. Ideális szerszám a különféle vágási, csiszolási és polírozási munkákhoz. Érdemes belőle akkumulátoros verziót beszerezni, így nem kell állandóan szabad konnektort keresgélni. Természetesen az sem utolsó szempont, hogy eggyel kevesebb tápkábelt kell szem előtt tartani és kerülgetni a munka során, ezzel a veszélyforrások száma is lecsökken.

3000 Ft a Zeblate GTS 3 okosóra az Aliexpressen
AliexpressGTS 3OkosóraZeblaze

3000 Ft a Zeblate GTS 3 okosóra az Aliexpressen

írta: SonkaMod2024.03.08.

Azt hiszem, hogy ma már csak igen kevesen állíthatják magukról, hogy nem fér bele a büdzséjükbe egy okosóra. Vannak persze nagyon drágák, de egy alap kütyü már tényleg filléres tétel. A Zeblaze GTS 3 ilyen, ami a 3000 forintos akciós árához képest azért nagyon jó cucc. Az óra méri a fontos dolgokat, mint amilyen a pulzus és az alvás, vezérelhető róla a zenelejátszó és a hívások, illetve értesítéseket is jelez. A tudása itt még nem ér véget, ár/érték arányban extrém jó ajánlat.

11,6 colos hordozható monitor 20 000 Ft alatt
Aliexpresshordozható monitormonitormucai

11,6 colos hordozható monitor 20 000 Ft alatt

írta: SonkaMod2024.03.08.

Az Aliexpressen is egyre jobban terjednek azok a hordozható monitorok, amik már több, mint megfizethetők. A Mucai 11,6 colos megjelenítője egyenesen piszok olcsó, mindössze 19 000 Ft-ért lehet rendelni. Ennyiért cserébe nyilván nem egy hatalmas, 4K-s monitort adnak, de abszolút korrekt a tudása, leginkább munkára tudnám ajánlani, alkalmi használatra.

Az alkotás szabadsága egy kézben az XPPen G403 -mal
Aliexpressdigitális rajztábladigitalizálóXPPen G430S

Az alkotás szabadsága egy kézben az XPPen G403 -mal

Digitalizáló tábla fillérekért

írta: SonkaMod2024.03.06.

A digitalizáló táblák között az XPPen G340S egy abszolút belépőszintet képvisel, főleg olyanoknak javasolt a használata, akik csak barátkoznak ezzel a technológiával és a digitális rajzzal. Kicsi, könnyű, nem foglal sok helyet, de mégis jól használható és extrém olcsó kütyü. Nagyon népszerű, itthon is kapható, de az árkülönbség jó nagy, természetesen Kína javára.

Egy kedves mini hangszóró az Aliexpress párezres ajánlata
AliexpressBluetooth hangszóróedifier m0Edifier MP85

Egy kedves mini hangszóró az Aliexpress párezres ajánlata

írta: SonkaMod2024.03.06.

A kisméretű hangszórók soha nem kopnak ki a divatból, mert sokszor egy nagyobbat nem tudunk magunkkal cipelni. Ezek esetében viszont a hangerő és a hangminőség is kérdéses, hiszen a fizikai korlátok adottak. Mégis ebben a kategóriában is lehet jót alkotni, az Edifiernek sikerült is, az alábbi mini hangszórót mi is kipróbáltuk, jól sikerült kütyü lett és nagyon jó áron meg lehet rendelni.

Kupon kedd (2024.03.05.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.03.05.)

írta: SonkaMod2024.03.05.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

Noname szájzuhany a 10 dolcsis kategóriából
Aliexpressszájhigiéniaszájzuhany

Noname szájzuhany a 10 dolcsis kategóriából

írta: SonkaMod2024.03.05.

A szájhigiénia az egyik legjobb befektetés az életben. Fogkefe, fogkrém, fogselyem, szájvíz, szájzuhany, fogköztisztító, ezek segítségével lehet elkerülni a fogorvost, legalábbis a kezelést. Ha pedig a dokinak nem kell a konzultáción kívül mást csinálnia, akkor egyrészt nem kell neki rengeteget fizetni és fájni sem fog. Sokszorosan megtérülő befektetés a szájhigiénia, vagy sokkal inkább úgy kell rá tekinteni mint egy biztosításra. Ezért is ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki a szájzuhanyt is. Nem nagy pénz, de segít a fogakat tisztán tartani.

A Rapoo legjobb egere sok jó képességgel rendelkezik
AliexpressegérMT760perifériarapoo

A Rapoo legjobb egere sok jó képességgel rendelkezik

írta: SonkaMod2024.03.05.

Leteszteltük a Rapoo MT750-es egeret régebben, mely egy jól sikerült MX Master klón volt a maga egyszerűségében. Ár/érték arányban igen jó egér, de lehetett még hova fejleszteni és ezt a Rapoo meg is tette az MT760-as modellel. Egy még kifinomultabb modell lett, aminek az ára is magasabb, de még mindig a töredékébe kerül egy Logitech MX Masternek. 14 300 Ft-ért egy dupla görgős, akkumulátoros, vezeték nélküli töltéses és még egy csomó jó tulajdonsággal rendelkező perifériát kapunk.

Újból kuponozható a BlitzWolf BW-HP6 ANC fejhallgató
BanggoodBlitzWolfBlitzWolf BW-HP6Bluetooth fejhallgatófejhallgató

Újból kuponozható a BlitzWolf BW-HP6 ANC fejhallgató

írta: Raven962024.03.04.

A BlitzWolf mindig is erős játékosnak számított többek között a fej- és fülhallgatók piacán, számos modelljük már nálunk is megfordult tesztelés céljából. Most a BW-HP6-ról lesz szó, ami egy tavalyi év során debütált darab. Az a különlegessége, hogy ANC-s, azazaktív zajszűrős, emellett jól szól és az üzemideje is hosszú, tehát ha átlag felhasználóként tekintesz magadra és nincsenek extrém igényeid, akkor minden erőssége adott, hogy az egyik kedvenced legyen.

Booster masszázspisztoly a fájdalom ellen
AliexpressboostermasszázsmasszázspisztolyMINI V2sport

Booster masszázspisztoly a fájdalom ellen

írta: SonkaMod2024.03.04.

A hobbi sportolók nagy barátja a masszázspisztoly, aminek a segítségével meglepően hatékonyan lehet masszírozni a lábat, karokat, hátat és ahol csak izom található a testen. Érdemes testedzés előtt és után is használni, de esetleg sport nélkül is segíthet a különböző izomfájdalmakon. A Booster MINI V2 egy olyan eszköz, ami könnyen használható mert kicsi és nem nehéz, de hatékony, az ára pedig szintén kiemelkedően jó.

hirdetés