hirdetés

Hírek

Vibráló zeneélmény a Toocki hangszórójával
AliexpressBluetooth hangszórótoocki

Vibráló zeneélmény a Toocki hangszórójával

írta: Bagi2024.03.13.

A Toocki márka biztos vagyok benne, hogy mindenkinek a töltők és a kábelek miatt ismerős, most viszont egy Bluetooth hangszórót hoztunk a választékukból. Ez egy igazán kicsi és kompakt kütyü, ami 3 wattal tolja a zenét négy órán keresztül. A vízforralószerű dizájnt a fényjáték teszi még különlegesebbé. Használjátok az Aliexpress coinokat, így barátságos áron, mindössze 4000 forintért hozzájuthattok.

A Duka Little Q hosszmérővel precízebb az eredmény
Aliexpressdigitális mérőszalagDuka Little Qtávolságmérő

A Duka Little Q hosszmérővel precízebb az eredmény

írta: Bagi2024.03.13.

Egyre több ruhát rendelünk online, így rendszeresen szenvednem kell a mérőszalaggal a méretezés miatt. Utálom, mert állandóan megtekeredik, szétcsúszik, vissza kell tekerni, rosszul olvasom le, és még sorolhatnám tovább a gondokat. Erre a problémára nyújt kényelmes megoldást a Duka Little Q hosszmérő, amivel gyerekjáték lesz a munka. Filléres cucc, minden háztartásban ott a helye. Ráadásul Aliexpress coinok segítségével még olcsóbban megvásárolhatjátok.

A 140 wattos Toocki töltőállomást most kell rendelni
140wAliexpresstöltőtöltőállomástoocki

A 140 wattos Toocki töltőállomást most kell rendelni

12 000 forintért kitűnő vétel

írta: SonkaMod2024.03.13.

A Toocki hatalmas kínálatából ez a töltő az egyik legjobb darab. 140 wattos teljesítménye meggyőző, az 5 darab töltőport pedig azt hiszem, hogy minden igényt ki tud elégíteni. Telefonok, tabletek, notebookok és mindenféle tölthető eszközök egyaránt gyorsan "jóllaknak" általa. Az ára pedig igazán baráti, 12 200 Ft-ért rendelhető akciósan az Aliexpressről.

SIXWGH okoskonnektor kedvező áron az Aliexpressről
Aliexpressokoskonnektorokosotthonsixwgh

SIXWGH okoskonnektor kedvező áron az Aliexpressről

Többesével kell rendelni

írta: SonkaMod2024.03.13.

A SIXWGH okoskonnektorok igen egyszerű darabok, sok ilyet lehet Kínából rendelni, de most elképesztő jó áron mennek. Többféle verziója is van, valami a CozyLife appal megy, valamelyik pedig a Tuya és SmartLife rendszerbe integrálható, illetve 16 és 20 amperes változat között is lehet választani. Érdemes legalább kettőt rendelni egyszerre, mert akkor a 2 dolláros szállítási költség eltűnik, és piszkosul olcsó lesz a kütyü.

Az americano kedvelőknek kedvez a HiBrew kávéfőző
AliexpresshiBREWkávéfőző

Az americano kedvelőknek kedvez a HiBrew kávéfőző

írta: Atika2024.03.13.

A HiBrew számtalan hibrid kávéfőzővel rendelkezik, a legtöbb kapszulás vagy presszó gép, jelen cikkünk alanya viszont egy főleg americano és tea főzésre alkalmas konyhai alkalmatosság. Emellett azért magukhoz hűen megmaradt a kapszulás vonal is, de láthatóan nem arra helyezték a hangsúlyt. Aliexpressen lehet beszerezni ezt a kávéfőzőt, a megfelelő mennyiségű coinnal 20 700 Ft-ért.

A digitális képkerettel több száz fotót is kirakhattok a lakásba
Banggooddigitális képkeretFrameo

A digitális képkerettel több száz fotót is kirakhattok a lakásba

írta: Atika2024.03.13.

A Frameo nagyméretű digitális képkeretének mindig örülünk, amikor leárazzák, mert egy nagyon modern, igazán hasznos funkciókkal megáldott kütyü. A kategóriához képest remek kijelzője van, kapott WiFi-t, hogy ne kelljen adathordozókkal szórakozni és még egy applikáció is tartozik hozzá, így még egy kis közösségi élményt is csempészett a gyártó a termékbe. A BGa91b31  kuponnal 19 800 Ft-ért kapható, ami elsőre soknak tűnhet, de higgyétek el, nem az.

Kupon kedd (2024.03.12.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.03.12.)

írta: SonkaMod2024.03.12.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

Philips akkus fejlámpa 4500 Ft-ért, tokkal-vonóval
AliexpressfejlámpalámpaPhilipsPhilips SFL1851világítás

Philips akkus fejlámpa 4500 Ft-ért, tokkal-vonóval

Szenzoros kapcsolási lehetőséggel

írta: SonkaMod2024.03.11.

Philips zseblámpákból nagy a választék Aiexpressen és egyre több fejlámpa is elérhető. Ezek jellemzően jó termékek, kiváló áron, ingyenes szállítással. Az alábbi modell például abszolút belépőkategóriás áron rendelhető, pedig elég sokat nyújt, tehát ár/érték arányát tekintve nagyon jó. 4500 Ft-ért hibátlan.

Fényshowt Húsvétra?
BanggoodhangulatfényRGB lámpasound control

Fényshowt Húsvétra?

RGB hangulatlámpa potom pénzért

írta: Bagi2024.03.11.

Ha valami izgalmas, de filléres dologgal lepnétek meg valakit, vagy akár magatokat, ez az érdekes LED hangulatlámpa jó vételnek számít. 32 diódával és egy mikrofonnal szerelték fel, aminek segítségével a zene ritmusát is le tudja követni. 160 percig tudjátok működtetni egy töltéssel, és szinte bárhová tehetitek, hiszen kompakt, és még egy állványt is kaptok hozzá. A Banggoodról egy prémium csoki áráért megkapjátok.

Szuper olcsó Kodak pendrive 64 és 128 GB méretben
adattárolóAliexpressKodakpendrive

Szuper olcsó Kodak pendrive 64 és 128 GB méretben

írta: SonkaMod2024.03.11.

Jó értékelésekkel rendelkező Kodak pendrive vihető Aliexpressen, ami ráadásul egy olyan darab, aminek kétféle csatlakozója is van. Ezt a terméket itthon nem tudjuk megvásárolni, mert nem forgalmazzák, de Aliexpressen elérhető. Sajnos már csak a 64 és a 128 GB-os verzió rendelhető, a 256 GB-os elfogyott.

hirdetés