hirdetés

Hírek

Spórolás otthon
fóliahegesztőGearbestkávékapszulaspórolás
írta: Rolla2019.10.04.

Spórolás otthon

Filléres befektetés, látványos megtérülés

Rengeteg tippet találhattok azzal kapcsolatban, hogy hogyan csökkentsétek a szemeteteket évi 1 kg - tessék? - alá, illetve hogyan spóroljatok minél többet. Tudom, tudom, ha nem vásárolok, akkor nem fogy a pénzem és nem termelek szemetet, de azért nem szívesen élnék ilyen szabályok között. Ettől függetlenül vannak olyan praktikák, amikkel lefaraghattok a havi kiadásotokból, sőt némelyik termékkel a környezetet is védhetitek.

SJCAM SJ9 Strike akciókamera
BanggoodSJCAMSJCAM 9
írta: Don Kartács2019.10.04.

SJCAM SJ9 Strike akciókamera

Tapossa a GoPro sarkát

Jön a karácsony, jönnek az új modellek, most az SJCAM dobta piacra az SJ8 szériát leváltó, meglepő módon SJ9-re elkeresztelt kameráját. Az SJ8 Plus és Pro modellt nagyon szerettük, mi is használunk két darabot, így nehezen tudtam elképzelni, miben léphetett előre a kamera. Pedig a teljes vízállóság, a megnövelt akkumulátor, a nagyobb érintőképernyő, a vezetéknélküli töltés, 4K 60 FPS felbontás és fejlesztett elektronikus stabilizálás mind olyan extra, amit a BGSJCAM9Strike kuponkóddal 65 000 Ft-ba kerülő modell magáénak tudhat.

Összebútorozik a Xiaomi és a Google?
GoogleWear OSXiaomi
írta: Don Kartács2019.10.03.

Összebútorozik a Xiaomi és a Google?

Wear OS a Xiaomi óráin?

Ez a hír a pletyka kategóriába esik, úgyhogy lehet a hitelességén csámcsogni. A fenti ügy abból pattant ki, hogy kijött a Wear OS legújabb verziója, és az ilyen a forráskódokat az unatkozó informatikusok szokták túrni, különböző jelek után kutatva. Úgy néz ki, hogy a Google által tulajdonolt Wear OS szoftverkörnyezetet a jövőben felkészítik arra, hogy a kínai Apple termékeivel is együtt tudjon működni. Egy jó kis "Xiaomi Amazfit Wear OS Edition" hogy hangzik? Szerintem nem rosszul.

Valami régi, valami új
GeekbuyingHonor Band 5Mi 9 ProXiaomi
írta: Rolla2019.10.02.

Valami régi, valami új

Xiaomi Mi 9 Pro, Honor Band 5, Tronsmart Spunky

A mai vegyes listán találhattok olyan újdonságokat, mint az egy héttel ezelőtt bemutatott Xiaomi Mi 9 Pro - nem összetévesztendő a Mi 9T Pro-val - vagy a Tronsmart legújabb dobása, a Spunky TWS fülhallgató, így áp-tu-déjt-ek maradhattok az új cuccokat tekintve. De hogy ne felejtsük el a régóta bevált dolgokat sem, mint a Honor Band 5 okoskarkötő és a népszerű olajmentes fritőz, hiszen minek eldobni azt, ami már többször bizonyított?

18+ A vitatott október 31.
AliexpressdekorációHalloweenJelmez
írta: Rolla2019.10.02.

18+ A vitatott október 31.

Élni és élni hagyni

Nemsokára itt a neten küzdő kanapéharcosok egyik kedvenc időszaka, az október 31-november 2, ahol megverekedhetnek egymással abban a témában, hogy mit is ünnepelünk Magyarországon ilyenkor. Lehet küzdeni ellene, de nem igazán érdemes, helyette inkább fogadjuk el, hogy a Halloween immáron itthon is egy elég népszerű program, én például két beöltözős buliba vagyok hivatalos.

Okosóra gyerekeknek?
BanggoodGearbestOkosóra
írta: Don Kartács2019.10.01.

Okosóra gyerekeknek?

Itt is erős a Xiaomi?

Az jutott eszembe, hogy a RendeljKínait keretein belül viszonylag ritkán írunk a fiatalabb korosztálynak szóló termékekről, pedig egyértelműen lenne rá igény. Éppen ezért kikerestem az érdekesebb, gyerekeknek szánt okosórákat, és láss csodát, a Xiaomi ilyet is gyárt MITU néven. Szerencsére nem marad ellenfelek nélkül, a Bakeey is gyárt ilyen eszközöket, de a misztikus DF33 is ringbe száll az első helyért.

Ninebot Max G30 roller
GearbestNinebot MaxNinebot Max G30
írta: Don Kartács2019.09.30.

Ninebot Max G30 roller

Bika motor, megbízhatóbb gumi

Másfél évvel ezelőtt az olcsó roller őrületet a Ninebot által felvásárolt Segway kezdte el az ES szériával, amit pedig a Xiaomi tolt pénzzel. Az viszont gyorsan kiderült, hogy a százezer forintos kategória fölötti gépekre is van igény, így piacra dobták a Ninebot Max modellt. 65 kilométeres hatótáv, defekttűrő gumi, 30 km/órás végsebesség, 10 colos kerekek és még néhány nyalánkság jár a szerintem meglehetősen magas, 243 000 árért, de megy ez még lejjebb is.

Hónap végi szemezgetés
GeekbuyingkuponolcsóQCYXiaomi
írta: Rolla2019.09.29.

Hónap végi szemezgetés

Termékek 10 000 forint alatt

Ha a hónap végén ti is állítotok már árkeretet keresésnél a különböző oldalakon, akkor ezt a cikket most nektek ajánlom. Olyan termékeket szedtem össze, amik 10 000 forint alatt vannak, ráadásul kupon is jár hozzájuk, így még tovább faraghattok a végösszegből. De ha a pénz nem akadály, esetleg egy konkrét terméket kerestek, akkor nézzetek körül ezen az oldalon, ahol biztos találtok az elképzeléseiteknek megfelelő kütyüt.

Érkezik a Xiaomi MIUI 11-es verziója
MIUI 11Xiaomi
írta: Don Kartács2019.09.29.

Érkezik a Xiaomi MIUI 11-es verziója

Szebb, letisztultabb felület

Nyakunkon a Halloween és az Android 10 megjelenése. Ilyenkor minden gyártó igyekszik hónolni egy kicsit egyedi szoftvereiken vagy kiadni egy új főverziót. Ez a Xiaomi esetében a MIUI 11-ben nyilvánul meg, és végre van egy listánk azzal kapcsolatban is, hogy mely készülékekre nagyjából mikor várható a frissítés.

Állatságok gyűjteménye 2
GearbestXiaomi
írta: Don Kartács2019.09.29.

Állatságok gyűjteménye 2

Hasznos vagy haszontalan?

A haszontalan cuccok áradatát cikkemben ma helyenként hasznos dolgok fogják megszakítani. Lehet egyszerre valami hasznos és haszontalan? Döntsétek el ti, hogy a pohárban soha el nem merülő kanál, a tükörre cuppantható szakállvágó pléd, a fültisztító endoszkóp vagy a levegőminőség vizsgáló beteg vagy badass termék-e.

hirdetés