hirdetés

BlitzWolf okosvilágítás elérhető áron a Banggoodon

Okosvillanykörte és mennyezeti lámpa

hír
BlitzWolf okosvilágítás elérhető áron a Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2020-09-23

A Kínából rendelők okosotthon etalonja a Xiaomi, de egyre több, és jobb eszközt tesz le az asztalra a BlitzWolf is, így könnyű szívvel tudjuk ajánlani az okosvilágítási kütyüjeiket is. Alapvetően nagy előnyük, hogy háromféle applikációval is együtt tudnak működni, és olcsóbbak egy kicsivel, mint a Xiaomi cuccai.

BlitzWolf BW-LT29 okosvillanykörte

Ez a típusú okosvillanykörte E27-es foglalattal rendelkezik, és kizárólag fehér fényt tud kibocsátani magából. Persze nem csak egyfélét, mert állítható a színhőmérséklete 2700 és 6500 Kelvin között. A fényerőssége is szabályozható, de maximum 9 wattal, 850 lument tud. A BlitzWolf Appba, a Smart Life Appba és a Tuya alkalmazásba is integrálhatjuk. Ha összelőttük a telefonnal, akkor már távolról is vezérelhetjük, időzíthetjük és függővé tehetjük a működését a többi okosotthon eszközünktől. Az ára egyáltalán nem vészes, sőt, elég olcsónak mondható. A BGbw2933 kuponkód felhasználásával 3100 forintba kerül. A postaköltség sajnos egész magas, 780 forint, de ez akkor sem változik, ha kettőt rendelünk, tehát érdemes többet vásárolni.

BlitzWolf BW-LT21 RGB okoskörte

Az előző villanykörtéhez képest annyi az előrelépés az LT21-ben, hogy ez a létező összes színben képes világítani. A teljesítménye is kicsit nagyobb, 10 wattos, ez azt jelenti, hogy maximum 900 lumennel tud működni. Az alapértelmezett fehér színe 3000 kelvines, és ezt kombinálva az RGB-vel, minden élethelyzetre megfelelő színt tudunk választani. Előre definiált módok is vannak hozzá, mint például az olvasás. Ez is integrálható mind a három applikációba (BlitzWolf, Smart Life, Tuya), és ezek segítségével hangvezérelhetjük is. Mivel a funkciói kiterjedtebbek – az RGB miatt – mint az LT29-nek, így drágább is. Egy ilyen körtéért a BGbw2159 beírásával 4500 forintot kérnek el.

BlitzWolf BW-LT20 mennyezeti lámpa

A mennyezeti lámpák császárjai a Xiaomi által gyártott variánsok, de azért a BlitzWolf felé is érdemes egy pillantást vetni. Az LT20-as lámpájuk 34,5 centiméter átmérőjű, 24 wattos és 1800 lumen fényerővel bír. A színhőmérséklete 2700 és 6500 kelvin között változtatható, és ez is mind a három, fentebb említett alkalmazással vezérelhető. A felszerelés pofon egyszerű, gyakorlatilag két fúrt lyukkal meg is úszhatjuk az egészet. Kétféle verzió kapható belőle, az egyiken apró pöttyök láthatók a búrán, így hasonlít a csillagos égboltra. A másik variáns egyszerű fehér búrájú, de szerencsére ugyanannyiba kerülnek, így nem kell ár alapján választani. Megszokhattuk, hogy a Xiaomi termékei ebben a kategóriában elég drágák, bár rendkívül jók, a BlitzWolf viszont simán alájuk tud alkudni. A BW-LT20 a BGbw269 kuponkóddal mindössze 11 200 forint, és még szállítási költség sem terheli.

hirdetés