hirdetés

Szuperolcsó Doogee telefonok a Banggoodtól

N30 és S40 Pro

hír
Szuperolcsó Doogee telefonok a Banggoodtól 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2020-09-22

A Doogee amúgy is alsópolcos telefonokat szokott gyártani, de azért az árazás nem mindig a bóvli kategória. Most az S40 Pro strapatelefonjuk és az N30 is kiárusításra kerül Banggodon, ami annyit jelent, hogy mindössze 31 000 forintba kerül mindkét modell. Gondolhatnánk, hogy ennyiért nagyon hurka teljesítményt kapunk, de ez nem teljesen fedi a valóságot, mert mindkettő készülék használható hardverrel rendelkezik.

Doogee S40 Pro

A strapatelefonok szerelmeseinek is kedvez a Banggood, hiszen a másik igen akciós termék, az S40 Pro. Ez is ugyanazzal a processzorral szerelt készülék, és ebben is 4 GB memória található, viszont a háttértára 64GB-os. A kijelzője is kicsit kisebb, 5,45 inch-es, 720 X 1440 pixel felbontással. Az akkumulátora 4650 mAh-s, ezt csak micro USB porton keresztül tölthetjük, viszont akár 10 wattal is lehet. A kamerája kételemű, a főlencséje 13 megapixeles a portré kamera pedig 2 MP-es. Az ujjlenyomatolvasó sem maradt le a készülékről, és SD kártyával is bővíthetjük, de a legjobb plusz funkciója az NFC, így akár bankkártya helyett is használhatjuk a telót. Mivel strapatelefon, így vízálló, IP69K minősítésű, tehát védett por, vízbe merítés, és nagynyomású vízsugár hatásai ellen. A gumírozott ház pedig arra szolgál, hogy az esetleges leeséseket is bírja. A szoftvere ennek is az Android 10, és ez is támogatja a B20-as 4G frekvenciát.

46 000 forint lenne az alapára, de a BGDGS40P kuponkóddal csak 31 000 forintba kerül, ez ugyancsak extrém alacsony árazás egy ilyen készüléknek.

hirdetés