hirdetés

Cafago féle Xiaomi válogatás

Xiaomi kütyük bomba áron

hír
Cafago féle Xiaomi válogatás 1
írta: hajas
2020-09-24

Mindenki szereti a Xiaomit, hiszen kiváló minőségű termékeket árulnak ismert nagy márkáknál kedvezőbb áron. Ma csak és kizárólag Xiaomi cuccokat hoztam nektek a Cafago kínálatából, lesz szó fülesekről, hajvágóról, zseblámpáról és elektromos rollerről is. A kütyük az árazásuk vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen jutnak el hozzátok.

Xiaomi Nextool elemlámpa

A többfunkciós, 6 az 1-ben zseblámpa rengeteg helyzetben lehet hasznos. Fényereje 1000 lumen, de ennek állítható intenzitása, 40 lumenes erősséggel akár 24 órán keresztül világít. Állítható a fókusza, így akár szórt fényt is képes vetíteni. Oldala több színben világít, ami akár SOS jelzést is képes leadni, hangjelzéssel együtt. 2600 mAh-s akkuval rendelkezik, amit Type-C porton keresztül tölthettek fel, de egy USB kimenetet is találtok rajta, így powebankként is funkcionál. 8500 forintért vehetitek meg.

Xiaomi Haylou GT1 Pro

A Haylou GT1 Pro fülesei egy töltéssel 4 órán keresztül duruzsolnak füleitekben, a bölcső pedig összesen 26 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát tárol magában. Bluetooth 5.0-val kommunikál mobilotokkal, ami stabil kapcsolatot és alacsony fogyasztást biztosít számotokra. IPX5-ös vízállósági besorolásának köszönhetően bátran használhatjátok sportolás közben, akár esőben. A fülhallgatók oldalain érintésérzékeny vezérlőgombokat találtok, melyekkel könnyedén válthattok zeneszámot, illetve fogadhattok hívást. A töltőtokon 4 LED pötty mutatja az akku állapotát. 6300 forintért rendelhetitek meg.

Haylou GT2S

A GT2S és az előbb bemutatott GT1 Pro között nem sok a különbség, még az áruk is megegyezik. A készülék ugyanúgy Bluetooth 5.0-val rendelkezik, ami gondoskodik a hosszú üzemidőről és a stabil kapcsolatról. Különbség a két verzió között, hogy a GT2S-re nyomógombokat szereltek, így őt azoknak ajánlom, akik inkább ezt a megoldást preferálják. Egy töltéssel ugyancsak 4 órán keresztül duruzsolnak, viszont a bölcső csak 12 órányi energiát tárol magában. Ezt a modellt is 6300 forintért tudjátok megvásárolni.

Xiaomi Enchen Sharp hajnyíró

Ha olcsón szeretnétek vezeték nélküli elektromos hajnyírót, akkor a Xiaomi Enchen Sharppal jól fogtok járni. A gép egy töltéssel 45 percen keresztül működik, ha pedig lemerült, akkor USB kábel segítségével tudjátok feltölteni. A penge vágóméretét 0,8 és 2 milliméter között tudjátok állítani, de jár hozzá egy vezetőfésű szett is, így mindenki könnyen megtalálja az ideális hosszt. Nem csak a hajatokat, hanem az arcszőrzeteteket is rendbe tehetitek, formázhatjátok vele. 6200 forintos áron juthattok hozzá.

hirdetés