hirdetés

Hírek

Tesztelés: Kipipálva
Dreame V9GeekmaxiTronsmartXiaomi
írta: Rolla2019.07.25.

Tesztelés: Kipipálva

Tronsmart, Xiaomi, Kugoo

Sokan a mai napig nem mernek külföldről rendelni, hiszen amíg a boltban megtapizhatnak mindent, addig online vásárláskor mindig nagy lutri, hogy mennyire fedi a valóságot a leírás és a fotó. Ha nem szeretnétek befürödni, akkor rendelés előtt érdemes a termék adatlapjának az alján található vásárlói visszajelzéseket elolvasni, illetve ha még pontosabb adatokat szeretnétek kapni, akkor olvassatok teszteket. Ma olyan termékekhez mutatok kuponokat, amiket mi már teszteltünk, így nem érhet titeket váratlan meglepetés.

Monese – Mindenki bankja, ingyen pénzzel
fintechMoneseRevolut
írta: Don Kartács2019.07.25.

Monese – Mindenki bankja, ingyen pénzzel

Forradalmi fintech cégek vol. 6

Fintech cikksorozatunk újabb taggal bővül a Monese virtuális bank személyében. Ahogyan már korábban olvashattátok, a Revolut és a Curve viszonylag sok problémát megold, de azért nem mindent. A teljeskörű banki szolgáltatásokat azonban egyik sem öleli fel, ráadásul külföldön nyitni egy bankszámlát nem ottani lakosként nem is olyan egyszerű. A Monese szolgáltatása többé-kevésbé megoldás a fenti problémákra, és a próbálkozáshoz még durván 5.000 Ft-ot és egy három hónapos prémium számlát is kaptok ingyen.

Alfawise 3D nyomtatók minden mennyiségben
AlfawiseAlfawise 3D nyomtatóAlfawise U30 ProGearbest
írta: Don Kartács2019.07.25.

Alfawise 3D nyomtatók minden mennyiségben

Minden figurát ismer

Az Alfawise szélesíti 3D nyomtató palettáját, amin van egy-két nagyon ígéretes darab is. Szerencsére az elmúlt 2-3 évben sokat fejlődött a technológia, nincs már 10 órás összeszerelés, a DIY modellek kezdenek kikopni a divatból, ráadásul egy csomó kiegészítőt és fejlesztési lehetőséget magukkal az eszközökkel is kinyomtathatunk. Árak tekintetében elég nagy a szórás, 50 000 Ft-tól kezdődik a buli, és durván 150 000 körül ér véget, a kettő között pedig 4-5 eszközből is választhattok, ráadásul a legtöbbhöz kuponokat is adunk.

Villámakciók
GeekbuyingGimbalSnoppa AtomtabletTeclast M89Xiaomi
írta: Rolla2019.07.24.

Villámakciók

Teclast M89 tablet, Snoppa gimbal, Blackview 9600 Pro

A Geekbuyingon az egyik legnépszerűbb szekció a villámakciók menüpont, ahol anélkül tudjátok levadászni a kedvezményes termékeket, hogy ahhoz végig kellene kattintgatnotok a teljes kínálatot az oldalon. A néhány dolláros töltőktől kezdve a legdrágább telefonokig megtalálhattok itt mindent, ezért ha nem célirányosan kerestek egy terméket, hanem az akciókra vagytok kíváncsiak, akkor érdemes nézelődnötök ezen a környéken.

Xiaomival felvértezve
GearvitaMi 8 LiteXiaomiXiaomi Mi AirDots Pro
írta: Rolla2019.07.24.

Xiaomival felvértezve

Mi Band 4, Mi 8 Lite, Mi Airdots

A tegnapi Xiaomit mellőző cikkem után most szeretnék azoknak kedveskedni, akik finom fétist éreznek a márka iránt, és igyekeznek minél több cuccukat ettől a gyártótól beszerezni. Ettől függetlenül szeretnék most a legismertebb elektronikai eszközöknél maradni, így aki Xiaomi cipőre, szájvízre, törölközőre vagy arcmaszkra vágyik, annak az előző cikkeket ajánlanám, hiszen most elsősorban telefoné, fülesé és karkötőé a főszerep.

Élet a Xiaomin túl
Cubot X19GearbestOnePlus 7 ProUmidigi A5 Pro
írta: Rolla2019.07.22.

Élet a Xiaomin túl

OnePlus, Umidigi, Ulefone, Cubot

Bár a Xiaomi ott van a legnépszerűbb telefonok között, ez nem azt jelenti, hogy nincs más alternatíva, illetve hogy mindenkinek kötelező ezt vásárolnia. Például a strapatelefonok kedvelőinek élből más márka modelljei közül kell választaniuk, vagy ha valakinek például nem elég a Mi 9 tudása és belső memóriája, akkor érdemes a OnePlus háza táján leselkednie. Természetesen alacsonyabb elvárásokkal már 30 000 forintért is beszerezhettek egy új Umidigi A5 Pro okostelefont, hiszen ahogy az sincs kőbe vésve, hogy kötelező mindenkinek Xiaomit venni, úgy az sem szentírás, hogy telefont csak 100 000 forinttól vehettek.

Bevásárlólista nyaraláshoz
GearvitaQCY T1CSabbat E12XiaomiXiaomi Mi Pad 4
írta: Rolla2019.07.20.

Bevásárlólista nyaraláshoz

Xiaomi Mi Pad 4, fedélzeti kamera és BT fülesek

Ha a nyaralásotok még csak most következik, esetleg már a következőre gyúrtok, akkor nézzétek meg a mai válogatást. Lehetséges, hogy itt megtaláljátok azokat a cuccokat, amiket hiányoltatok az előző kirándulás alkalmával, vagy esetleg egyáltalán nem is gondoltatok rá, hogy mennyire életmentő lehet egy fedélzeti kamera vagy egy vezetéknélküli füles az utazás folyamán.

Amiről senki nem beszél
CafagoNetacporszívóRouterSSDXiaomi
írta: Rolla2019.07.19.

Amiről senki nem beszél

Xiaomi Deerma porszívó és atkairtó

A héten az újdonság és hasznosság terén minden valószínűség szerint a Xiaomi Deerma porszívó és atkairtó nyert. Sokan alulbecsülik a huzatok, kanapék, matracok és párnák takarításának fontosságát, pedig ha többször futnátok bele poratkáról készült kinagyított képekbe, akkor nem lennétek ilyen bátrak. Persze akik allergiában szenvednek, azok kicsit komolyabban átérzik a problémát, ennek ellenére mindenkinek érdemes csekkolni a gépet, akár tünetmentes, akár nem. De lazábbra véve a témát, a porszívó mellett Xiaomi mérleget, routert, Amazfit Bip okosórát és Netac SSD-t is találhattok kedvezményesen.

Szabadban játszani, kicsit másképp
billentyűzetegérGeekbuyingLogitechRazer
írta: Rolla2019.07.19.

Szabadban játszani, kicsit másképp

Gamer cuccok minden mennyiségben

Ha a szabadban játszásról a strand és a park helyett nektek is inkább az open world PC játékok jutnak eszetekbe, esetleg a Mario szérián kívül is megmaradt a billentyűzet-ütögetés iránti szenvedélyetek, akkor nézzétek meg a mai válogatást. Itt megtaláljátok kedvezményesen a legmenőbb Razer egérpadot, rávalónak pedig beszerezhettek egy Logitech egeret is. Ha pedig esetleg a múltkori vesztes meccs következtében "véletlenül" megsérült a billentyűzetetek, akkor mutatok egy jó alternatívát.

Aliexpress kütyü válogatás
AliexpressDínó jelmezfülbevalóJelmezkutya párnapénzlövő pisztoly
írta: Rolla2019.07.18.

Aliexpress kütyü válogatás

Vicces cuccok fillérekért Vol 14.

Ééés ismét Aliexpress, újabb nélkülözhetetlen cuccokkal. Becsapós termékek, hiszen a sorozatban a legtöbb kütyü olyan, amiről nem is gondolnátok, hogy létezik és szükségetek van rá, amíg meg nem látjátok. Ilyen például a fogyasztó varázssíp vagy a sült csirkecomb alakú párna, amivel a legunalmasabb lakást is feldobhatjátok.

hirdetés