hirdetés

Beindult a 11.11 akcióhullám a Geekbuyingnál is

Nyereményjáték, kuponok és alacsony árak

hír
Beindult a 11.11 akcióhullám a Geekbuyingnál is 1
írta: hajas
2020-11-02

Az AliExpress warm up után már a Geekbuying is javában készül a 11.11-re, azaz a szinglik napjára. A rutinos Kínából rendelők már tudhatják, hogy ilyenkor vannak az év legnagyobb akciói, leértékelései, sokan várják a nagy napot. Összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat a Geekbuying idei akciósorozatáról, és érdemes csekkolni a weboldalukat, hiszen értékes nyereményeket húzhattok be tőlük.

Check-in, Lucky Draw

Ha naponta becsekkoltok a Check-in menüpontnál, akkor néhány napon belül értékes kupon üti a markotokat. 3 nap után egy 5, míg 8 nap után 10 dolláros kuponnal gazdagodhattok. A becsekkolós játék november 12-én, reggel 9 órakor ér véget. Továbbá ha naponta ellátogattok az oldalra, akkor a Lucky Draw-t, vagyis a szerencsekereket is megpörgethetitek, ahol a kuponok mellett akár egy Tronsmart T6 Max-ot, egy Haylou okosórát is megkaparinthattok, de a naponta megújuló Top Prize of Today blokk rejti a legértékesebb ajándékokat, ma például egy Kugoo S1 Pro a főnyeremény. A szerencsekerék november 14 reggel 9 óráig pörgethető meg. Az esélyeiteket vásárlással vagy megosztással növelhetitek, de egy napon maximum 5 alkalommal forgathatjátok meg a kereket.

Lefoglalva olcsóbb

A Reserve to save more résznél különböző kütyüket találtok, melyeket ha előre lefoglaltok, vagyis a kosaratokba helyeztek, akkor azokat később olcsóbban vásárolhatjátok meg. November 2 és november 10 között gyűjtögethetitek a különböző kütyüket, fizetni pedig november 10 és 14 között kell, ebben az időintervallumban érvényes a kedvezményes ár. Például az egyik legkirályabb vezeték nélküli porszívót, a Roborock H6-ot ha a Reserve gombbal lefoglaljátok, akkor 30 dollárral (~9500 forint) olcsóbban vehetitek meg az előbb említett intervallumban.

Egy trendi ajánlat a Geekbuyingól

Megkérdeztük a Geekbuying csapatát, hogy melyik termék mostanában a legnépszerűbb, mint vesznek a vásárlóik.

Meglepő módon ez egy masszírozópisztoly, lássuk, mit tud.

A sportolás vagy a sok ülőmunka után nagyon jól eshet egy masszázs. Létezik SMR henger, nyakmasszírozó, és ott vannak az egyre népszerűbb masszázspisztolyok. A gép lényegében az ütögető masszázst utánozza, aminek sebessége több fokozatban állítható. Négy különböző fejet mellékelnek hozzá, melyekkel mindenféle izomcsoportot alaposan átdolgozhattok, segítve ezzel az izmok ellazulását, legyen például talp, nyak, váll. Bárhol használhatjátok, akár utazáskor is magatokkal vihetitek, hiszen a beépített 2000 mAh-s akku sokáig bírni fogja, napi 10 perc használat mellett elég csak 60 naponta töltenetek. A MINIGUNGR kuponkóddal csak 8500 forintba kerül, ráadásul EU raktárból küldik, szállítási díj nélkül.

hirdetés