hirdetés

Ózongenerátor EU raktárból 11 000 Ft-ért

hír
Ózongenerátor EU raktárból 11 000 Ft-ért 1
írta: Don Kartács
2020-11-02

Nemrég számoltunk be arról, hogy mi is rendeltünk ózongenerátort a vírushelyzetre való tekintettel, fertőtlenítési célból. A Banggood EU raktárából azonban elfogytak a gépek, de szerencsére találtunk egy másik beszerzési forrást Aliexpressen, ahonnan cseh raktárból a legkisebb teljesítményű gépezet elhozható 11 000 Ft-ért. Így leszámítva a 750 Ft-os GLS szállítási költségét, semmilyen egyéb díj nem rakódik az árra, ráadásul különböző teljesítményű generátorokból is választhattok.

A megfelelő ózon sűrűség eléréséhez, 3 méteres belmagasság esetén így állítsátok be a gépet:

  • 0-16  – 0-30 perc
  • 16-32  – 30-60 perc
  • 32-48 m² – 60-90 perc
  • 48-64  – 90-120 perc

Az időt a készülék elején található időzítő segítségével indíthatjátok el, majd a gép automatikusan kikapcsol. Fontos, hogy ezután nem szabad rögtön bemenni a kezelt területre, minimum 45 percet, de inkább egy órát érdemes várni, mielőtt beléptek a szobába, ugyanis ennyi idő alatt bomlik le az ózon oxigénre. Ezután pedig ismét egy alapos szellőztetés szükséges, ugyanis az ózonnak erős szaga van, szerintem kicsit az esőére emlékeztet, viszont annál kellemetlenebb.

Fontos! Az ózon egy mérgező elem, ezért mindenki csak a saját felelősségére, nagy körültekintéssel használjon ilyen berendezéseket.

További 1 dollárt még nyerhettek azzal, ha csak a kosárba teszitek a terméket, és vártok 11.11-ig, de mivel az árbeli különbség elhanyagolható, ebben az esetben inkább az a tanácsunk, hogy rendeljétek meg a nagy roham előtt, nehogy kifogyjanak a készletek. Aki összes ózongenerátort szeretné egy helyen látni, az ezen a linken ezt is megtekintheti.

Kupongyűjteményünk számtalan Aliexpress kuponnal bővült, amik extra kedvezményeket biztosítanak a 11.11 eseményeknél. Böngésszétek őket bátran! Fontos, hogy a kuponok jelentős része csak november 11-én lesz felhasználható!

hirdetés