hirdetés

Akciók újratöltve – leárazások a Cafagonál

Kütyüválogatás

hír
Akciók újratöltve – leárazások a Cafagonál 1
írta: hajas
2020-11-03

Újabb kütyüket akciózott le a Cafago, ezekből szemezgettem ki a legjobbakat a mai cikkhez. Kedvezményesen juthattok elektromos rollerekhez, robotporszívóhoz, TWS füleshez és sétapadhoz. Mindegyik terméket ingyenesen szállítják ki, az árazás vagy a szállítási mód miatt pedig áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg a kütyüket.

Lenovo X9

A Lenovo X9 egy half in-ear kialakítású TWS füles. Bluetooth 5.0-val kommunikál mobilotokkal, ami amellett, hogy az akkut is kíméli, stabil kapcsolatot teremt az eszközök között. A fülhallgatókban 30 mAh-s akkuk lapulnak, amik egy töltéssel 4 órán át bírják, a bölcső pedig 300 mAh-s aksival rendelkezik, amit Type-C porton keresztül tölthettek. Oldalai érintésérzékenyek, így könnyedén fogadhattok hívást vagy léptethettek a következő zeneszámra. Fekete vagy fehér színben rendelhetitek meg 5300 forintért, extra költségek nélkül.

Happyrun HR-15

A Happyrun HR-15 elektromos roller szerintem egész szépre sikerült, hasonlít a cikkben szereplő Mijia 1S-re. Mindössze 13 kilót nyom a jármű, ráadásul összecsukható, így nagyon könnyű a szállítása és tárolása. 350 wattos motor található a roller belsejében, ami akár 25 km/órás végsebességre is képes. Kettős fékrendszert kapott a járgány, elöl motorfék hátul pedig tárcsafék dolgozik. A 10,4 Ah-s akkunak köszönhetően akár 35 kilométert is megtehettek a rollerrel, ami ebben az árkategóriában kiemelkedő. Beépített LED világítást is kapott, ami nagyon fontos a biztonságos közlekedéshez. Az alumínium váz 100 kilós terhelést bír el. IP54-es minősítést is magának tudhat, vagyis a víz nem fog kárt tenni benne. Az ára tudásához képest elég kedvező, 103 300 forintért rendelhetitek meg Németországból.

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Akkor sem kell lemondanotok a gyaloglásról, ha kint rossz az idő, hiszen a WalkingPad A1 Pro segítségével a lakásotokban is formában tudtok maradni, akár 6 km/órás tempóban is sétálhattok. Tárolása könnyű, hiszen könnyedén összecsukhatjátok, így kis helyen is elfér, az oldalsó kerekek miatt pedig könnyű a mozgatása. A készülék masszív, maximális teherbírása 105 kilogramm. Az elején egy LED kijelző található, ami hasznos infókkal lát el benneteket edzés közben. Mobilos applikációal vagy távirányítóval tudjátok elindítani, illetve kiválasztani az edzésterv szerinti programot. A WalkingPad A1 Pro-t is Németországból postázzák, 144 200 forintot kérnek érte.

hirdetés