hirdetés

A kütyük okosításában segít a BlitzWolf

hír
A kütyük okosításában segít a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2020-11-04

Általában rengeteg olyan eszközünk van a háztartásban, ami nem okos, tehát nem kapcsolódik az otthoni WiFi hálózathoz, és éppen ezért nem is tudjuk a mobiltelefonunk segítségével irányítani. A BlitzWolfnak vannak megoldásai az ilyen eszközök okosítására, és jó hír, hogy filléres tételekről van szó. Így olcsón meg lehet úszni a háztartás okosítását vagy legalábbis egy-két kütyünél biztosan. A lentebb ajánlott termékeket a Banggood EU raktárból küldi, teljesen áfa- és vámmentesen.

BlitzWolf BW-RC1

Ez a kütyü arra való, hogy a hagyományos, infrás távirányítóval ellátott eszközeinket is tudjuk telefonról, másik helyiségből is irányítani. A terméket a szoba egy központi helyére kell helyezni, hogy rálásson a távirányítandó dolgokra, mert ő továbbítja a jelet a telefonunkról. Remekül használható TV-k, erősítők, egyéb médialejátszók, klímák vezérlésére. Amazon Alexa vagy Google Assistant segítségével akár hangutasítást is adhatunk így a régebbi eszközöknek. A BW-RC1 nemcsak a BlitzWolf applikációjával működik, hanem akár a Tuya appal is. A kütyü csehországi raktárból érkezik, a BGBWR1E kuponkóddal mindössze 3100 forintért.

BlitzWolf BW-SHP10 okoskonnektor

Beszédes neve van az okoskonnektoroknak, hisz ezek a kütyük nem másra jók, minthogy beillesszük a hálózatba a konnektor és a fogyasztó közé, hogy az utóbbit tudjuk WiFi-n keresztül irányítani. Például, ha van egy állólámpánk, de nem akarunk bele okosvillanykörtét venni, akkor egy ilyennel is megoldható az, hogy távolról vezéreljük. Ez csak egy példa, de nyilván így minden eszköz ki és bekapcsolása vezérelhető a telefonunkról. A kütyü még a fogyasztás mérésére is alkalmas, amit a telefonunkon keresztül ellenőrizhetünk. Az időzítés természetesen ezzel sem akadály, ahogy a hangvezérlés sem. Még olyat is tud, hogy előre megadott időközönként be-illetve kikapcsol. Ez is a világításra jó, sokan ilyet szoktak beállítani egy-egy utazás során, amíg nincsenek otthon. Az okoskonnektor már aprópénzért megvásárolható, a BGBWSP10 kuponkóddal mindössze 3700 forintunk bánja a beszerzést.

hirdetés