hirdetés

Már kapható itthon a Xiaomi Mi 10T

Grátisz fotónyomtatóval, papírral és fél éves kijelzőcsere szolgáltatással

hír
Már kapható itthon a Xiaomi Mi 10T 1
írta: Don Kartács
2020-11-04

Végre megjelent a Xiaomi új flagship telefoncsaládja – hiszen három modellről van szó -, amiből a közepes, a Mi 10T már kapható a Xiaomishopnál. A legdurvább, 865-ös Snapdragon SoC-vel, WiFi 6 és 5G szolgáltatásokkal felvértezett, 164 900 Ft-ba kerülő mobilt most egy olyan csomagban vásárolhatjátok meg, amely tartalmaz egy hordozható fotónyomtatót, a hozzá tartozó papírt, illetve a szokásos 2 éves magyarországi garancia mellett ingyenes kijelzőcsere szolgáltatást is az első 6 hónapban.

Az energiát egy 5000 mAh-s telep szolgáltatja, viszont a gyorstöltés „csak” 33 wattos, de azért ezzel is összejön a 0-100-as vágta 59 perc alatt. Mondanom sem kell, hogy a legújabb átviteli szabványokat is ismeri a telefon, a mobilhálózaton a szupergyors 5G, míg a helyin a WiFi 6 szabványcsomag áll rendelkezésre. Bár ezt sokszor nem szokták kiemelni, felhívnám a figyelmeteket arra, hogy a háttértár már az UFS 3.1-es szabvány szerint kommunikál, ami rendkívül magas írási/olvasási sebességet biztosít, így az alkalmazások telepítése és elindítása is extragyors lesz.

Kamerafronton egy négyelemű egység a felhozatal, a fő kamera 64 megapixeles, ezt egészíti ki egy 13 MP-es ultraszéles és egy 5 MP-es makró, a Pro variánsban az első szenzor tér el ettől, ott 128 megapixeles a felbontás. Ez az összeállítás olyan nyalánkságokkal kényezteti felhasználóit, mint a 8K 30 FPS videó, amiből 33 MP-es képeket lehet kiemelni, a hosszú expozíciós mód, az AI szűrők, éjszakai és klón mód, a duális videó és hasonlók. Aki a szelfi kamerával bűvölne, jó eséllyel nem fog csalódni, hiszen a 20 MP-es egységgel már egész jó önarcképeket lehet lőni.

A műszaki paramétereken túl érdemes megemlíteni, hogy a 164 900 Ft-ért kapható, két színben elérhető telefonhoz most egy hordozható fotónyomtatót és a hozzávaló papírt is ad a Xiaomishop, ahol az általános, 2 éves garancián túl 6 hónapig kijelzőcsere szolgáltatásban is részesültök.

hirdetés