hirdetés

5G-s Xiaomi telefon 85 000 forintért

Nagy akcióban a Mi 10T Lite

hír
5G-s Xiaomi telefon 85 000 forintért 1
írta: Atika
2020-11-27

A Xiaomi Mi 10T Lite egy vadonatúj telefon a piacon, Banggoodon is csak tegnap jelent meg. Az impozáns dizájn mellett a hardver benne a legérdekesebb, ugyanis 5G modemet kapott, így ahol ez elérhető, ott már a legújabb mobilhálózati technológiát is kihasználhatjátok vele. Nagy aksi, 5 kamera, eszméletlen kijelző és mindezért csak 85 500 forintot kérnek, ha felhasználjátok a BGBF10TL kuponkódot.

Kamera fronton is erős a telefon, ugyanis öt darab is jutott belőle a készülékre. Ebből négy hátul, 64+8+2+2 megapixel, egy pedig elöl, ami 16 megapixeles. Ezekkel a szenzorokkal nem lehet gond a gyönyörű képek készítése, hiszen alacsonyabb árkategóriában is remekelni szoktak a Xiaomi telefonok. Ezeken kívül minden szokásos technológia megtalálható a telefonban, így van B20-as 4G, dupla frekvenciás GPS, ac WiFi, NFC, duál SIM slot, Bluetooth 5.0, sztereó hangszóró és a telefon oldalára helyezett ujjlenyomat-olvasó. Ezzel tényleg teljes a paletta, senkinek nem lehet hiányérzete.

A Xiaomi Mi 10T Lite-ot 85 500 forintért vásárolhatjátok meg EU Priority Line áfamentes szállítással, ha felhasználjátok a BGBF10TL kuponkódot. Ennyi pénzért még 5G nélkül is nehéz ilyen hardvert találni, szóval ismét egy nagyon jó ajánlatot kaphattatok a Xiaomitól.

hirdetés