hirdetés

Milyen tabletet lehet venni minimum büdzséből?

hír
Milyen tabletet lehet venni minimum büdzséből? 1
írta: SonkaMod
2020-12-07

Nagyon jó témakör, hogy ha nagyon kevés pénzünk van a célra, akkor milyen tabletet tudunk vásárolni. De meg is fordíthatjuk a kérdést, és feltehetjük azt is, hogy mi az a minimum összeg, amiért már nem hulladékot kapunk. A témát persze lehet árnyalni, hiszen a hulladék határmezsgye tetszőlegesen húzható. Mi azt hívjuk egyértelműen használhatatlannak, ami sokszor nem tudja azokat a specifikációkat, amit ráírnak, vagy nem működnek rajta dolgok, széttörik, ha ránézünk…stb. Tehát viszonylag alacsonyan húzzuk meg a határt, mert attól még, hogy valami lassú, és nem lehet rajta játszani, jó gép lehet ár/érték arányt tekintve, ha a megfelelő dolgokra használjuk.

A kutya ott van elásva ezeknél az olcsóságoknál, hogy úgy szabad hozzá közelítenünk, amit a terméklap alapján elvárhatunk tőle. Tehát elvárhatjuk ettől a Teclast géptől, hogy döccenés nélkül elmenjen rajta az összes játék? Egyértelműen nem. Elvárhatjuk tőle, hogy 4K-ban vetítse nekünk a Youtube vidiket? Nyilván nem, nem is lenne értelme a kisebb felbontású kijelzőn.

Viszont elvárhatjuk tőle, hogy tudjunk élvezhetően netezni, netfilxezni, videókat nézegetni, egyszerű alkalmazásokat futtatni.

Például az idősebb korosztálynak, aki a Messengert használja csak az unokájával, illetve megnéz rajta naponta egy Szomszédok részt, annak teljesen elegendő egy ilyen olcsó gép. Minden másra pedig ott a MasterCard.

A Teclast P10SE a Banggoodon Csehországból rendelhető, ha bepötyögjük mellé a BGed424d kuponkódot, akkor már 25 700 forintért is megvásárolható, és ez nagy valószínűséggel még karácsonyig ide is ér. Viszont az ennél olcsóbb tabletekkel nagyon kell vigyázni, mert még annyira sem lesznek képesek, mint ez a Teclast.

hirdetés