hirdetés

Yeelight okosvilágítás akció a Banggoodon

Egy kis okosotthon fejlesztés

hír
Yeelight okosvilágítás akció a Banggoodon 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2020-09-02

Viszonylag rég volt már, mikor kaptunk egy rakás jó kupont Yeelight termékekre, így időszerű, hogy megint legyen valami akció. Nem kérdés, hogy ha minőségi és relatív olcsó rendszert szeretnénk a lakásba, akkor a Xiaomi Yeelight termékei a legjobb választás. A cég védjegye a jobbnál jobb mennyezeti lámpák, az Ikea – amit egyébként mi is szeretünk – és hasonló divatcégek csak ugatják ezeket a termékeket, de nem érik el a szintjüket. Most rögtön három termék kapcsán is jó ajánlatról számolhatunk be, mindegyik EU raktáras, és ingyen, egy héten belül ki is szállítják őket.

Általában 30 000 forint felett szokták árulni, és annyit is megérne egy ilyen termék, de most a BGDL0920 kuponkóddal csak 21 800 forintba kerül a Banggoodon, ráadásul EU raktárból küldik ingyenes szállítással, így egy hét alatt meg is érkezik.

Xiaomi Yeelight YLXD01YL 28W mennyezeti lámpa

Kacifántos neve ellenére meglehetősen népszerű termék az alábbi lámpa, mely szintén tudja a teljeskörű okosfunkciókat, ahogy a Meteorite Lamp is. Ebben a termékben 240 darab fehér Osram LED kapott helyet, melyek 2700 és 6500 kelvin között tudják változtatni a színhőmérsékletüket. Összesen 28 watt teljesítményre képes, ami 1800 lumen, tehát ez is két hagyományos, 100-as körte fényerejével bír, de lejjebb is állíthatjuk, ha szeretnénk. Kommunikál a Mi Home és a Yeelight applikációkkal, ott tudjuk konfigurálni, de még egy Bluetooth-os távvezérlő is jár hozzá.

A lámpa mindössze 17 000 forintba kerül a BGCEL0920 kuponkóddal, pedig az alapára bőven 20 000 forint felett szokott lenni. Ez is európai lerakatból érkezik, ingyenes és gyors szállítási opcióval.

Xiaomi Yeelight YLXD04YL 450 mennyezeti lámpa

Az alábbi termék rendkívül hasonlít az előzőhöz, csak annál jóval erősebb. Ennek az átmérője 45 centiméter, és már 2200 lumen fényerőséggel képes világítani, de mivel ez is LED-es, nem fogyaszt többet 32 wattnál. Ez is okoslámpa, de a Bluetooth-os távirányító ehhez is jár. A fényerőssége állítható, ahogy a színhőmérséklete szintén, 2700 és 6000 kelvin között. Külön ’moonlight’ móddal ruházták fel, ez mindössze 1,5 lumenes fénykibocsátást jelent, ami hasonlít a hold fényéhez, az esti órákban nagyon hasznos és hangulatos lehet.

Az eredeti ára majdnem 30 000 forint, de a Banggood most ezt is leakciózta, a BGHU888 kuponkóddal csak 22 000 forintba kerül. Hogy nehogy kitűnjön ez az ajánlat a többi közül, ez is EU raktárból érkezik, erre sem kell szállítási költséget fizetni, és szintén ideér egy hét alatt a rendelés.

hirdetés