hirdetés

Őszindító válogatás, Geekbuying módra

Itt van az ősz, itt van újra

hír
Őszindító válogatás, Geekbuying módra 1
írta: hajas
2020-09-02

Beköszöntött az ősz, véget érnek a nyaralások, a diákok pedig visszaülnek az iskolapadba. A Geekbuying azonban az új évszakban is remek ajánlatokkal vár benneteket. A mai „zsákmányunkban” találtok egy profi TWS fülhallgatót, sétapadot, elektromos rollert és éjjeli lámpát. Nem kell aggódnotok a vám- és áfaköltségek miatt sem, hiszen a szállítási mód vagy az árazásuk miatt ezeket megúszhatjátok.

Xiaomi Mijia Night Light 2

A Mijia Night Light 2 egy végtelenül egyszerű, de ettől függetlenül nagyon hasznos kis kütyü. Korábban már kipróbáltuk, itt találjátok tesztünket. A félgömb alakú lámpa az est beköszöntével automatikusan bekapcsol, és épp annyi fényt bocsájt ki magából, hogy éjszaka tudjatok közlekedni a lakásban, viszont nem zavarja az alvó családtagokat. A fényerőt egyébként állítani is tudjátok 3 és 25 lumen között. 3 darab AA elemmel működik, ebből érdemes újratölthetőt vennetek, hogy ne kelljen állandóan a boltba rohangálni újakért. Nagyon jó áron juthattok hozzá, az NNNDBMJY kóddal mindössze 2400 forintot kérnek érte.

Kugoo Kirin M4 Pro

A Kirin M4 Pro első ránézésre nem épp egy megszokott elektormos rollernek néz ki. Biztos vagyok benne, hogy rögtön ki fogjátok szúrni, hogy egy üléssel szerelték fel a járművet, vagyis gyakorlatilag egy elektromos robogó lett belőle. Így kényelmesebben tudtok utazni, ráadásul egy töltéssel akár 60 kilométeren keresztül. A teherbírása átlagon felüli, 150 kilogrammot is elbír a 23 kilós szörnyeteg, maximális sebessége pedig 43 km/h. Összecsukható, az ülés pedig eltávolítható, így simán befér az autó csomagtartójába, vagy akár a vonatra is felvihetitek. A tárcsafékeknek és a LED lámpáknak köszönhetően biztonságosan tudtok vele közlekedni, de ettől függetlenül ajánlott bukósisakot viselnetek. Az NNNGIZM4PRO kupon 220 500 forintra viszi le a járgány árát, és mivel EU raktárból küldik, akár pár napon belül már használatba is vehetitek.

Xiaomi WalkingPad C1

A WalkingPad C1 segítségével úgy tudtok edzésben maradni, hogy közben el sem kell hagynotok a lakásotokat. Az összecsukható, 110 kilogramm teherbírású szerkezet három fokozaton működik: 2, 4 illetve 6 km/h-s sebességgel tudtok edzeni. Mobilos appon keresztül nyomon követhetitek a testmozgásotokat, ráadásul előre készített edzésprogramokat is találtok benne. Ha épp nincs nálatok a mobilotok, akkor a mellékelt távirányítóval vezérelhetitek a masinát. Az NNN4PORTUGALGEEK kóddal 96 600 forintért rendelhetitek meg, itáliai raktárból.

hirdetés