hirdetés

Hírek

Mi van a képen?
EmgunGeekbuyingXiaomi

Mi van a képen?

Furcsa Xiaomi és Emgun termékek

írta: Rolla2019.08.10.

Nem minden az, aminek látszik, és nem mindenről lehet eldönteni még akár több fotóból sem, hogy mire is jó pontosan. A Csodák Palotáján kívül a Geekbuyin oldalán is találhattok ilyen tárgyakat. A szokásos elrendezést megvariáltam, előbb látjátok a képet és csak utána a termék nevét. Ha van kedvetek egy kicsit játszani, akkor lassan görgessetek lefelé, és próbáljátok meg a cím elolvasása előtt megtippelni, hogy mit is láttok pontosan.

3 000 Ft-os mézesmadzag a Revoluttól
CurvefintechMoneseRevolut

3 000 Ft-os mézesmadzag a Revoluttól

A fintech cég is beállt az ingyen pénzt osztók sorába

írta: Don Kartács2019.08.09.

Az előző fintech szolgáltatásokkal foglalkozó cikkekben már emlegettük, hogy a legtöbb ilyen szolgáltató ad valamilyen kedvezményt az újonnan regisztrálóknak. Eddig a Monese volt a király a 15 fontjával és a 3 hónapos, ingyen prémium fiókjával. Most a Revolut is bekezdett, magyarországi regisztrálóknak 2200 Ft-ot ad, az ingyenesen igényelhető bankkártyájuk mellé.

Kupon nélkül sehova
autós töltőGearvitaLenovoMi Max 3Xiaomi

Kupon nélkül sehova

Xiaomi és Lenovo cuccok kedvezménnyel

írta: Rolla2019.08.09.

Megdöbbentő, hogy mennyival olcsóbban lehet beszerezni egy terméket kuponnal. Igazából nem is tudom, hogy érdemes-e még csak úgy első odatévedésre megvenni valamit, amikor manapság kis keresgéléssel rengeteg jó kódot találhattok. Ebben igyekszem most segíteni nektek, illetve ha itt nem találjátok meg a nektek megfelelőt, akkor nézzétek meg a kupongyűjteményünket, teljes naprakészség érdekében pedig figyeljétek a Telegram oldalunkat.

A mai nap TOP Banggood kuponjai
Banggoodokostelefon

A mai nap TOP Banggood kuponjai

Jöjjön egy kis pénzszüret

írta: Don Kartács2019.08.08.

Egy kis enyhítő kuponeső, amely ellentételezi nyárvégi szomorúságunkat. Összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, amiken még mi is meglepődtünk, mennyire alacsony árat adnak. Igyekeztünk mindenféle érdekes termékhez gyűjteni, válogassatok kedvetekre a felhozatalból. Ízelítőnek néhány cucc, amire használni tudjátok: robotporszívók, power bankok, telefonok és sok egyéb okosság érhető el kifejezetten kedvezményesen, a Mi Robot porszívó pl. most rekordáron van.

Félelmetesebb, mint egy horror
Amazfit Verge LiteGeekmaxiRoborock S55Xiaomi

Félelmetesebb, mint egy horror

Roborock S55, Xiaomi Mi notebook Pro, Amazfit Verge Lite

írta: Rolla2019.08.07.

Van egy mondat, amivel a mai napig gyerekektől kezdve felnőttekig bárkit halálra lehet ijeszteni. Igen, ez nem más, mint a "nemsokára kezdődik az iskola". Ez a mondat az iskolásoknak és az egyetemistáknak a nyári szünet végét, a szülőknek pedig a hatezres fordulatszámon pörgő mókuskerék újabb indulását jelzi. Kelés, öltözés, elmaradt házi feladatok, különórák, és valljuk be, anyagilag sem egy rögtön kifizetődő dologról beszélünk. Ahhoz, hogy egy kicsit gördülékenyebben haladjanak a dolgok, beszerezhető sok olyan kütyü, ami a segítségetekre lehet.

A legújabb 360 S7
360360 S7Gearbestrobotporszívó

A legújabb 360 S7

Ha mást csinálnál takarítás helyett

írta: Rolla2019.08.07.

Néhány nappal ezelőtt érintőlegesen említettem már a Roborock S6-tal egy időben színrelépő 360 S7 robotporszívót. Ez utóbbi jelentősen olcsóbb, mégis igyekeztek a tervezők minden széppel és jóval felszerelni az eszközt, így többek között nem csak porszívózni, hanem felmosni is képes, amivel rengeteg időt spórolhattok meg, és mint tudjátok, az idő pénz.

Xbox vagy PS?
LVLGOOfficePlaystationWindows 10Xbox

Xbox vagy PS?

Szoftverek és játékok vadiúj kiárusítása

írta: SonkaMod2019.08.06.

Nem mennénk bele, hogy az Xbox vagy a Playstation a jobb konzol, mi nem kivételezünk, hoztunk ugyanis kupont mind a két nagy név játékaira és ajándékkártyáira. Akit a játékok nem izgatnak, azok számára olcsó Windows és Office csomagokkal készültünk a LVLGO jóvoltából.

Offline Xiaomi
Banggoodesernyőkaróratáskatermosz

Offline Xiaomi

Termosz, óra, táska kuponnal

írta: Rolla2019.08.05.

A rengeteg telefon, fülhallgató, porszívó és vízforraló helyett most váltsunk át a Xiaomi ruházati termékeire. Többször bebizonyosodott már, hogy nem csak az elektronikai kütyükhöz, de a kiegészítőkhöz is konyítanak a cégnél. Nálunk is járt már többek között cipő, óra és táska is, de a naprakészség jegyében frissítsük fel egy kicsit ezt a listát. Ha Xiaomi rajongók vagytok, ha nem, egy ruhatár-ápgréd mindig jól jön.

Ne maradjatok le
360 S7Amazfit GTRFimi A3GearbestXiaomi

Ne maradjatok le

Roborock S6, Amazfit GTR, FIMI A3, 360 S7

írta: Rolla2019.08.03.

Ismét érkezett néhány újdonság a Gearbestre, amiket a naprakészség érdekében jó, ha megnéztek. Az Amazfit GTR okosóráról hallottatok már valószínűleg, hiszen ez most a legújabb Xiaomi-mutatvány, emellett a robotporszívó-piac van ismét fellendülőben. Az új Roborock S6-ból és a 360 S7-ből arra lehet következtetni, hogy nem sokat nyaraltak idén sem a fejlesztők, hiszen rögtön két csúcskategóriás robotporszívó is megjelent. Ha pedig még nem voltatok nyaralni vagy szeretnétek kihasználni a drónozáshoz ideális időt, akkor a Fimi A3 még mindig ott van a csúcson.

A legjobb kiegészítők kuponokkal
elektromos csavarhúzóGearvitaHuaweiXiaomiXiaomi Mi 8 Pro

A legjobb kiegészítők kuponokkal

Xiaomi Mi 8 Pro, Mijia elektromos csavarhúzó, Huawei Honor Band 5

írta: Rolla2019.08.02.

Szerintem fontos, hogy egy termék azon kívül, hogy hasznos, lehetőleg egyedi is legyen a külsejét tekintve. Tartalmazzon valami olyat, ami eltér a megszokottól, nem olvad bele egy nagy halmazba és megakad rajta az emberek tekintete. A Xiaomi Mi 8 Pro például tökéletes példa erre az átlátszó hátlapjának köszönhetően, illetve ha a Mi Band 4 helyett ti valami egyedibb megoldást választanátok, akkor a Huawei Honor Band 5 jó alternatíva lehet. És hogy mit keres ezen a listán egy elektromos csavarhúzó? Csak nézzétek meg közelebbről!

hirdetés