hirdetés

Offline Xiaomi

Termosz, óra, táska kuponnal

hír
Offline Xiaomi 1
írta: Rolla
2019-08-05

A rengeteg telefon, fülhallgató, porszívó és vízforraló helyett most váltsunk át a Xiaomi ruházati termékeire. Többször bebizonyosodott már, hogy nem csak az elektronikai kütyükhöz, de a kiegészítőkhöz is konyítanak a cégnél. Nálunk is járt már többek között cipő, óra és táska is, de a naprakészség jegyében frissítsük fel egy kicsit ezt a listát. Ha Xiaomi rajongók vagytok, ha nem, egy ruhatár-ápgréd mindig jól jön.

Xiaomi TwentySeventeen karóra

Elsősorban az órák okosított verziói jutnak eszünkbe a Xiaomi karóra hallatán, ennek ellenére egyszerű, kvarc modelleket is készítenek, ráadásul kifejezetten szép és letisztult darabokat. Nem mindenkinek jönnek be az okosított verziók, van, aki számára elég, ha a telefonja és a laptopja állandóan kéznél van. Ebben az esetben érdemes csekkolni a Xiaomi termékét, ami uniszex, és rozsdamentes acélból készült. A BGhu962055 kuponkóddal 8200 forintért húzhatjátok be, és három szín közül is választhattok.

Xiaomi táska

Táskák terén is van bőven miből válogatni, így érdemes itt keresgélnetek, ha beszereznétek egy új darabot. Ami nekem a legjobban bejött, az ez a fekete táska, ami mivel kicsi, nem úgy néz ki mint egy túrahátizsák. Tökéletes köztes megoldás a kézi- és hátizsákok között, mérete pedig optimális, pont beleférnek a legszükségesebb dolgok. Vízálló, ezért a könyveket és notebookot sem kell féltenetek esőben, az öt különböző színből pedig biztos megtaláljátok a hozzátok passzoló darabot. 2000 forintba kerül a villámakció keretén belül, ami szinte ajándék, így ha fontos a trendi outfit, akkor akár több színből is érdemes beszereznetek.

90FUN ruhatároló

Ha még nem voltatok nyaralni, esetleg már készültök a nyári ruhák elraktározására az ősz közeledtével, akkor ez a ruhatároló lehet a megoldás. Az első szituációnál fontos, hogy utazáskor ne egymásra hányva, a samponnal és könyvekkel összekeveredve szállítsátok a ruhákat, hiszen így nagy valószínűséggel úgy fognak kinézni megérkezéskor, mintha a kutya aludt volna rajta. Második esetben pedig a nyári rucikat, rövidnadrágokat és pólókat fontos minél kisebb helyen, minél gyűrődésmentesebben elpakolni, hogy jövő tavasszal elég legyen csak előkapni őket.

A 90FUN tárolója kicsire összehajtható, ha nincs rá szükségetek, használat közben pedig egy cipzárral lezárható, vízálló védelmet biztosít a ruháknak. A BGhu484223 kuponnal 2300 forintba kerül, így a rend és fegyelem érdekében érdemes akár többet is beszereznetek.

90FUN esernyő

A hétvégi kiszámíthatatlan időjárás miatt csak a legbátrabbak mertek esernyő nélkül elindulni. Hogy ne jelentsen gondot a cipelése, válasszatok olyat, ami összecsukható és elfér a táskában, így nem kell a kezetekben szorongatnotok. A 90FUN megfelel ezeknek a követelményeknek, és annak ellenére, hogy összehajtogatva kicsi, kinyitva állítólag 2-3 ember is befér alá, bár nagy valószínűséggel ezt – az elektromos rollerek teherbírásához hasonlóan – kicsi, alacsony, kínai emberekkel tesztelik. 4000 forintba kerül a BGhuA10351 kóddal

90FUN gym bag

A tornazsákok pár évvel ezelőtt kiléptek az edzőtermekből, most már olyannyira a hétköznapi viselet része az edzőcipővel együtt, mint a farmernadrág. A különféle színeknek és mintáknak se szeri, se száma, így biztosan mindenki megtalálja a stílusához passzolót. Az én kedvencem ez az egyszerű darab, ráadásul mind a két oldalán más a grafika, így rá sem lehet unni egyhamar. 1700 forintba kerül ez a gym bag, a jelszó pedig: BGhuA10092.

hirdetés