hirdetés

Ne maradjatok le

Roborock S6, Amazfit GTR, FIMI A3, 360 S7

hír
Ne maradjatok le 1
írta: Rolla
2019-08-03

Ismét érkezett néhány újdonság a Gearbestre, amiket a naprakészség érdekében jó, ha megnéztek. Az Amazfit GTR okosóráról hallottatok már valószínűleg, hiszen ez most a legújabb Xiaomi-mutatvány, emellett a robotporszívó-piac van ismét fellendülőben. Az új Roborock S6-ból és a 360 S7-ből arra lehet következtetni, hogy nem sokat nyaraltak idén sem a fejlesztők, hiszen rögtön két csúcskategóriás robotporszívó is megjelent. Ha pedig még nem voltatok nyaralni vagy szeretnétek kihasználni a drónozáshoz ideális időt, akkor a Fimi A3 még mindig ott van a csúcson.

A Gearbesten 27 000 forint felett most 2700 forint kedvezményt kaptok, így az Amazfit GTR csak 41 000 Ft, szállításnál pedig válasszátok az áfa- és vámmentes Netherlands Registered (PDM)-et.

Fimi A3 drón

Még tart a jó idő, ami minden drónos álma, hiszen az őszi-téli időjárási viszonyok szinte lehetetlenné teszik az eszköz használatát. Tiszta, szélcsendes időben gyönyörű felvételeket készíthettek akár túrázás vagy nyaralás közben, izgalmas perspektívából rögzíthetitek az eseményeket, és közösségi oldal turbózására sem utolsó ötlet. Az SG106 kamerájával 1080p-ben rögzíthetitek a tájat, és ezt a képet élőben követhetitek a hozzá tartozó jó minőségű kontrolleren. Azt pedig, hogy ez hogyan is néz ki pontosan, megnézhetitek a tesztünkben.

Nagy “drónbetegség” a rövid akkumulátor időtartam, szerencsére itt kiküszöbölhetitek a pluszban rendelhető egységekkel, így nem veszítetek időt az aksitöltögetéssel. 80 000 forintba kerül két teleppel a 2DFIMIA3GB kóddal, az ingyenes, áfa- és vámmentes EU Priority Line (DPD)-vel pedig további költségekkel sem kell számolnotok.

Roborock S6 robotporszívó

A népszerű Roborock márka piacra dobta legújabb készülékét, az S6-ot, ami becsapós nevével ellentétben nem csak porszívózni, de felmosni is képes, így még egy nyűgös dolgot elhagyhattok a tennivalók listájáról. Finomítottak az érzékelőin, amikkel így még pontosabban képes feltérképezni a takarítandó területet, ezzel a módszerrel akár 20 százalékkal gyorsabban képes végezni a gyártó szerint. Ez főleg akkor jó, ha elfelejtettétek útjára indítani és jönnek a vendégek, bár ha rám hallgattok, akkor az applikációján keresztül érdemes beállítani fix időpontot – például amikor a munkahelyeteken vagytok -, így biztosan tiszta lakásra érhettek haza. Ha pedig lemerülne időközben – ami kemény meló a gyártó által ígért 250 négyzetméteres takarítási terület mellett -, akkor visszamegy a dokkolójához, és a relaxálás után folytatja munkáját.

Ha van otthon háziállatotok a lakásban vagy Aranyhajjal éltek együtt, akkor a kivehető keféből a hajat és a szőrt gyorsan eltávolíthatjátok, hogy következő alkalommal is száz százalékos munkát tudjon végezni. 170 000 forintba kerül a GBSTSDJS6 kóddal, szállításnál pedig válasszátok itt is az EU Priority Line-t.

Ha pedig nem terveztetek ennyit szánni rá, akkor megsúgom, hogy a másik nagy újdonság, a 360 S7 robotporszívót augusztus 5-én a GB-360S7 kóddal 118 000 forintért szerezhetitek be, ráadásul az első 100 megrendelőnek ajándék elektromos fogkefe is jár hozzá. Írjátok fel egy sajtcetlire és ragasszátok ki a monitorotokra, mert csak az első 200 porszívó kerül ennyibe.

hirdetés