hirdetés

Kupon nélkül sehova

Xiaomi és Lenovo cuccok kedvezménnyel

hír
Kupon nélkül sehova 1
írta: Rolla
2019-08-09

Megdöbbentő, hogy mennyival olcsóbban lehet beszerezni egy terméket kuponnal. Igazából nem is tudom, hogy érdemes-e még csak úgy első odatévedésre megvenni valamit, amikor manapság kis keresgéléssel rengeteg jó kódot találhattok. Ebben igyekszem most segíteni nektek, illetve ha itt nem találjátok meg a nektek megfelelőt, akkor nézzétek meg a kupongyűjteményünket, teljes naprakészség érdekében pedig figyeljétek a Telegram oldalunkat.

Ha pedig a nagyobb, 6/128 GB-os verzióra vágytok 61 000 forintért, akkor a 128GXMAX3 a jelszó. Az árakban már az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási díja is benne van, így további költségekkel nem kell számolnotok.

Xiaomi ZMI WCJ10 autós telefontöltő

Egy korábban nálunk járt Xiaomi vezeték nélküli töltő alapján ezt is bátran merem nektek ajánlani. Ez a kütyü egyszerre oldja meg, hogy a telefon egy biztos, látható helyen legyen, miközben már az aksi felpumpálására sem kell külön eszközt beszereznetek. Az eszköz legnagyobb mutatványa a vezeték nélküli töltés, ami segítségével 20 wattal bombázhatjátok a telefonotokat, persze csak akkor, ha erre vevő a készülék. Ha nem, akkor se keseredjetek el, hiszen a szivargyújtóba dugható egységen két USB kimenet is található, így az egyikkel a tartót, a másikkal a telefonotokat tarthatjátok életben.

A telefontartók mellett szól az az érv is, hogy ha hosszú életet terveztek, akkor például GPS használatakor nem tesz jót az egészségeteknek, ha fél kézzel a telefont, másikkal pedig a kormányt szorítjátok az autópályán. 10 700 forintot szerintem megér ez a komplett kütyü, ebben ráadásul már a szállítási díj is benne van. Használjátok hozzá a ZMI20WQi kódot, így jön ki a matek a végén.

Lenovo HT10 TWS Bluetooth-os fülhallgató

Ami még két éve rétegtermék volt, az ma már szerencsére bárki számára elérhető eszközzé vált. Nem véletlenül népszerű, hiszen totálisan forradalmasította a fülhallgató használatot. Egy Bluetooth-os fülessel véglegesen pontot tehettek az összegabalyodott zsinórokkal folytatott harc végére, illetve a látszat ellenére sokkal stabilabban marad a fületekben, hiszen a himbálózó vezeték nem akad be mindenhova.

A Lenovo HT10 Bluetooth 5.0-s kapcsolattal kommunikál a telefonotokkal, ami  stabilabb kapcsolatot biztosít, továbbá a hatótáv is jóval szélesebb, a gyártó szerint akár 20 méterről is veszi a jelet. Egy töltéssel minimum 8 órát kibír, így egy hosszabb utazásnál sem hagy cserben titeket. A LHT10TWS kóddal 13 000 forintba kerül, és ezen az áron felül már nem is kell számolnotok semmivel, hiszen benne van az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási költsége is.

Xiaomi Mi Box S TV Box

Ha unjátok a laptopotokon nézni a filmeket, vagy az állandó szívást, amikor a gépeteket megpróbáljátok házasságra bírni a TV-vel egy HDMI kábel segítségével, akkor figyeljetek. Az egész eszköznek az a lényege, hogy rákötitek a televízióra, és onnantól kezdve netezhettek, használhatjátok a YouTube-ot, Netflixet vagy az HBO GO-t is.

Android 8.1-es rendszer fut rajta, így a Google Play-en keresztül bármit levadászhattok, amire szükségetek van. 17 800 forintba kerül szállítási költséggel együtt a GVMBOXS kóddal, ami semmi, ha belegondoltok, hogy mennyibe kerül egy új okos TV. Ha szerenétek közelebbről is megnézni, akkor olvassátok el a tesztünket.  Továbbá, ha bármikor elévül a kütyü, minimális befektetéssel lecserélhetitek egy újabbra.

hirdetés