hirdetés

Hírek

Akkus flex 12 200 forintért jöhet?
BanggoodflexgépsarokcsiszolószerszámVKRVKN

Akkus flex 12 200 forintért jöhet?

írta: SonkaMod2024.05.17.

Már régóta fut a Banggoodon egy nagyon olcsó, akkumulátoros flex, Gochifix néven. Most a kínaiak átcímkézték, egy kimondhatatlan brand névvel ruházták fel, az árát viszont eszméletlenül lenyomták. A szerszám kiegészítőkkel együtt, aksival és töltővel is mindössze 12 200 forintba kerül, házhozszállítással.

Wouej hordozható elektromos autó töltő
Aliexpresselektromos autó töltőkuponWOUEJ

Wouej hordozható elektromos autó töltő

Töltsetek kényelmesen, bármerre is jártok

írta: Bagi2024.05.17.

Nemrég írtunk egy Wouej márkájú fali elektromos autó töltőről, most viszont egy hordozható típust hoztunk nektek. A kütyü Type2 csatlakozóval érkezik, csak egy konnektorra lesz szükségetek, és bárhol telepumpálhatjátok árammal a kocsi aksiját. 6 és 32 A között szabályozhatjátok az áramerősséget, de időzítővel is felszerelték a kütyüt. Az Aliexpressről kuponnal rendelhetitek meg a 7 kW-os eszközt, a szállítás költségmentes.

Frissítették a Creality K1 Max 3D nyomtatót
3D nyomtatóCreality K1 MaxGeekbuying

Frissítették a Creality K1 Max 3D nyomtatót

Légtisztító, Unicorn Quick Swap fúvóka és AI kamera is a felszerelés része

írta: Bagi2024.05.17.

Már egész olcsón hozzájuthattok 3D nyomtatókhoz, de a komolyabb igényeket kielégítő készülékek sem kifizethetetlenek. A Creality márka modelljei már bizonyították kiváló minőségüket, a K1 Max típus pedig nemrég frissítésen is átesett. 600 mm/s nyomtatási sebességgel dolgozik, a szintezést automatikusan végzi, kapott AI kamerát és aktív szénszűrőt is. A Geekbuyingtól szereztünk hozzá kupont, így most olcsóbban vásárolhatjátok meg.

Május 21-én indul a Háztartási Kütyüvásár!
BanggoodGeekbuyingGshopperHáztartási Kütyüvásár 2024Ranvee

Május 21-én indul a Háztartási Kütyüvásár!

Rengeteg akciós ajánlat

írta: SonkaMod2024.05.17.

A májusi nagy dobásunk hamarosan kezdetét veszi, ami egy újabb nagy leárazás a partnereinkkel közösen szervezve. A Háztartási Kütyüvásáron egy csomó akciós kínai eszköz lesz kapható, kezdve a robotporszívóktól, át az air fryereken, egészen a világítástechnikai cuccokig. Több mint 100 termékről van szó, amiker igyekeztünk a most elérhető legjobb árat kialkudni. A nagyszabású esemény május 21-én, kedden, délben fog indulni.

Újabb Geekmaxi  fesztivál indult
elektromos biciklifurbulousGeekmaxiJMGO N1 UltraNarwal Freo X Plusokos macskaalom

Újabb Geekmaxi fesztivál indult

Május 31-ig rengeteg okoskütyüt vásárolhattok meg akciósan

írta: Bagi2024.05.17.

Május 15-től a Geekmaxi ismét fesztivált hirdetett, amelynek keretében számtalan okoseszközt vásárolhattok meg kedvezménnyel. Most érdemes körülnézni, hiszen leértékelve juthattok hozzá izgalmas kütyükhöz május 31-ig, de különleges kuponokkal is készültek. Érdemes ellátogatni a promóció oldalára, hátha rátaláltok a kedvenc terméketekre. 500 euró feletti vásárlás esetén használjátok az 1U5XEF7X  kódot, amivel további 25 eurót spórolhattok. Ha legalább két terméket vásároltok, akkor a 7ExAKSAs  kuponnal 7 százalékot olcsósíthattok.

Itt egy olcsó, vezeték nélküli maghőmérő grillezéshez
Banggoodbluetoothgrillmaghőmérő

Itt egy olcsó, vezeték nélküli maghőmérő grillezéshez

írta: Atika2024.05.17.

Habár most éppen esővel áld minket az ég, a grillszezon már bőven beindult, ami azt jelenti, hogy megint lehet nézelődni, hogy mivel lehetne még kényelmesebbé tenni a folyamatot vagy még jobbá az elkészült ételeket. Az Agsivo márkanév alatt felbukkant okos maghőmérő tökéletes kiegészítője lehet a grillpartiknak, ha pedig nincs rá szükség, akkor a bambuszból készült töltőbölcsőjében tudjátok tárolni a következő sütögetésig. A termék 10 900 Ft-ért vásárolható meg a BG0ce8a2  kuponnal.

Megérkeztek a TomTop leértékelt termékei
ablaktisztító robotakkumulátoros láncfűrészelektromos metszőollóLiectroux HCR-09Tomtop

Megérkeztek a TomTop leértékelt termékei

Ablaktisztító robot és akkumulátoros kerti szerszámkészlet a mai ajánlatban

írta: Bagi2024.05.16.

Ismét megérkezett a TomTop akciós ajánlata. Az eheti leárazott termékek a ház körüli munkavégzést teszik kényelmesebbé. Most olcsóbban vásárolhatjátok meg a Liectroux HCR-09 ablaktisztító robotot és egy akkumulátoros metszőollóból és láncfűrészből álló szettet. Mindkét terméket európai raktárból, ingyenesen szállítják.

Jókora hatótávval érkezik az Eleglide M2 bringa
Eleglide M2elektromos bicikliGeekbuyingkupon

Jókora hatótávval érkezik az Eleglide M2 bringa

Ezzel az elektromos bicajjal 125 kilométert is megtehettek

írta: Bagi2024.05.16.

Ha egy megfizethető terepbringát kerestek, érdemes elgondolkodnotok az Eleglide M2 bicaj beszerzésén. 27,5 colos kerekekkel szerelték fel, 125 km-t tehettek meg vele, ellátták egy 24 sebességes Shimano váltóval és applikáció segítségével is beállíthatjátok. A Geekbuyingtól kupon is érkezett rá, így 300 000 forint körül már meg is vásárolhatjátok.

A Vention már 8 dollárért is kínál Bluetooth fülhallgatót
AliexpressElf E07fülhallgatóventionzene

A Vention már 8 dollárért is kínál Bluetooth fülhallgatót

írta: SonkaMod2024.05.16.

Kínában, ha kicsit is komoly elektronikai gyártó vagy, akkor van legalább egy fülhallgatód a piacon. A Vention pedig egy abszolút meghatárózó brand, így elég sok ilyen eszközzel rendelkezik. Van mindenféle formájú és tudású, de még olyannal is rendelkeznek, ami elképesztően olcsó. Az Elf E07 modellt már szállítási költséggel együtt is csak 8 dollárért adják, azaz megúszható 3000 Ft alatt a vásárlása.

Egy újabb, nagyon különleges Bakeey power bank érkezett
BakeeyBanggoodkülső akkumulátorpower bank

Egy újabb, nagyon különleges Bakeey power bank érkezett

Vezeték nélküli töltés, beépített kábelek, zseblámpa és napelem teszi egyedivé

írta: SonkaMod2024.05.16.

Nem olyan régen megjelent egy extra izgalmas Bakeey power bank, amit most egy hasonló, még érdekesebb kütyü követett. A tudása hasonló, de talán jobb is lett. Az eszköz lényegében egy full extrás power bank, amibe olyan dolgok kerültek, mint a napelem, a beépített kábelek vagy éppen a zseblámpa. Kuponkóddal már 14 700 Ft-ért meg is lehet rendelni csehországi raktárból.

hirdetés