hirdetés

A legújabb 360 S7

Ha mást csinálnál takarítás helyett

hír
A legújabb 360 S7 1
írta: Rolla
2019-08-07

Néhány nappal ezelőtt érintőlegesen említettem már a Roborock S6-tal egy időben színrelépő 360 S7 robotporszívót. Ez utóbbi jelentősen olcsóbb, mégis igyekeztek a tervezők minden széppel és jóval felszerelni az eszközt, így többek között nem csak porszívózni, hanem felmosni is képes, amivel rengeteg időt spórolhattok meg, és mint tudjátok, az idő pénz.

A „minek bolygatni azt, ami működik” elvet alkalmazva persze meghagyták a jól bevált funkciókat is. Szerintem a leghasznosabb az appon keresztül előre megtervezhető takarítási-terv, ami alapján a 360 S7 a megadott időpontban útjára indul, így biztos nem marad ki a napi rutin. Nem szükséges őrködni felette, hiszen beállíthatjátok, hogy melyik területet takarítsa, szobán belül pedig melyik részt ne törölje át vizes ronggyal, ami hasznos, ha nem szeretnétek vizes szőnyegek látványára hazaérkezni. Ezen kívül a takarítási módot is megadhatjátok neki előre, ami azt jelenti, hogy napszaktól, otthon tartózkódok számától vagy a szennyeződés mértékétől függően eldönthetitek, hogy melyik szobát hánykor és milyen intenzitással porszívózzon ki.

A robotporszívó nem éppen az a termék, ahol lenne kifejezetten célközönség, hiszen az időspórolás mindenki számára fontos. Ettől függetlenül például gyerekek, kisállat-tartók vagy allergiások számára kifejezetten ajánlott, hiszen a világon nincs összesen annyi szabad óra, amit rá kellene fordítani a rendszeres, napi takarításra az érdekükben. Ezért érdemes beszerezni egyet otthonra, a 360 S7-et 137 000 forintért vásárolhatjátok meg ajándék elektromos fogkefével együtt, és mivel ingyenes, áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási móddal érkezik, ezért további költségekkel sem kell számolnotok.

Ha pedig nem szánnátok rá ennyit, illetve biztosra mennétek és olyan porszívót vennétek, amit már teszteltük, akkor nézzétek meg korábbi tesztjeinket.

hirdetés