hirdetés

3 000 Ft-os mézesmadzag a Revoluttól

A fintech cég is beállt az ingyen pénzt osztók sorába

hír
3 000 Ft-os mézesmadzag a Revoluttól 1
írta: Don Kartács
2019-08-09

Az előző fintech szolgáltatásokkal foglalkozó cikkekben már emlegettük, hogy a legtöbb ilyen szolgáltató ad valamilyen kedvezményt az újonnan regisztrálóknak. Eddig a Monese volt a király a 15 fontjával és a 3 hónapos, ingyen prémium fiókjával. Most a Revolut is bekezdett, magyarországi regisztrálóknak 2200 Ft-ot ad, az ingyenesen igényelhető bankkártyájuk mellé.

ezért most 2200 Ft-ot kap mindenki, aki az alábbi linken keresztül regisztrál.

Be kell írni a telefonszámotokat, majd Claim your gift gomb. Kapni fogtok egy SMS-t az alkalmazás letöltési linkjével, de manuálisan is megtehetitek ezt a Play Áruházból vagy App Store-ból. Az alkalmazás elindításával kezdhetitek meg a regisztrációt. A bónusz megszerzéséhez regisztráció után egy 3500 Ft-os feltöltést kell végrehajtani a Revolut számlára (lehet bankkártyával is, így netes vásárlásnak minősül, a magyar bank nem von le érte), amit később bármikor ingyen visszautalhattok a számlátokra vagy elkölthetitek, tehát nem maradandó költség. Ezután meg kell rendelni a kártyát – az akció keretében a kártya és a szállítási díj is ingyenes, ha a fenti linkről regisztráltok. A 3000 Ft-os bónusz az első Revolutos tranzakció után kerül jóváírásra (amit 21 napon belül kell végrehajtani).

Az akció 27-éig él, érdemes beregelni, hiszen az ingyen pénz mellett a többi szolgáltatásuk is szinte kivétel nélkül ingyenes, ami nagy előny egy normál bankhoz képest.

Hogy a Revolut mennyire komolyan gondolja a terjeszkedést, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a nemrég bevezetett biztosítási szolgáltatás és a kripto deviza mellé a Metal előfizetőknek már a részvénykereskedelem is elérhető. Egyelőre 300, a NASDAQ-on és az NYSE-n – ami a New Yorki értéktőzsde – jegyzett értékpapírokat lehet adni és venni, de a jövőben az európai papírok és ETF-ek – Exchange Traded Fund: tőzsdén kereskedett alap – is elérhetővé válhatnak.

Hogy áll a többi cég a piaci hódítással?

Természetesen szinte minden fintech cég vagy neobank ad hasonló kedvezményeket, a lenti táblázatban láthatjátok, hogy ki milyet, érdemes ezeket kihasználni.

Cég Kedvezmény típusa Mértéke Kód és link
Revolut „ingyen pénz” 2200 Ft Link
Monese „ingyen pénz, prémium fiók” 15 GBP
3 hónap Premium
GERGO568
PREMIUMPLEASE
Curve „ingyen pénz” 5 GBP D4WGX4ZE
Bunq ingyenes kártya 5 megosztással ingyenes nincs
Transferwise utalási kedvezmény 1 ingyenes utalás Link
TransferGo utalási kedvezmény 10 EUR kedvezmény EAM4YR
PaySend „ingyen pénz” 12 GBP-24 USD 1e4da5

A Curve-ről már sokszor volt szó, ez egy kártya aggregátorszolgáltatás, akik a saját alkalmazásukba szervezik össze az összes bankkártyánkat. A lényeg persze nem ez, hanem az ingyen 5 font a D4WGX4ZE kóddal, vagyis ők is ezt a módját választották az ügyfélszerzésnek.

A Monese neobankot szoktuk mindenkori csúcstartóként emlegetni, hiszen 15 fontot és 3 hónap prémium fiókot is adnak a két ingyenes bankkártyájuk mellé. Egy kis lifehack: ha a regisztráció után a PREMIUMPLEASE kuponkóddal aktiváljátok a prémium fiókot, és utána igényeltek kártyát, akkor azok is prémium – menő, kék bankkártya – kártyák lesznek, ráadásul külön ingyenesen kérhető EU és GBP számlához is egy-egy.

A Bunq-ról – holland neobank – még viszonylag kevés szó esett, ugyanis itthoni címmel nem érhetőek el az alap bankkártyák, de az utazó kártyájuk – Travel card – igen. Ehhez 5 db telefonszámot kell beajánlanotok a kontaktlistátokról. Újabb lifehack: a Bunq nem nézi meg, hogy a megadott telefonszám milyen, simán használhatunk vonalas számokat is, így senkit nem fogunk kéretlen üzenetekkel bombázni.

Ha érdekelnek hasonló tartalmak és még többet akarsz megtudni a fenti cégekről, mindenképp olvasd el a többi #fintech témájú cikkünket is, valamint várunk a fintech FB csoportunkban!

hirdetés